Καλη ταινια, καλη εικονα

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Mωρε μια χαρά δείχνει για τα χρονάκια της,αλλά που να πάει η κακομοίρα κόντρα σε νέο plasma..

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.906
Le quattro volte.

Πολύ καλή ταινία (ή ντοκιμαντέρ?) με καλή εικόνα, σε 1.78:1, χωρίς ηθοποιούς και χωρίς διαλόγους.
Ηθοποιοί είναι οι ίδιοι οι κάτοικοι (και τα ζώα) ενός ορεινού χωριού της Καλαβρίας.

[Ιδρυτής] Η ζωή και ο θάνατος περνούν μπροστά... ελεγεία... ποιητική... η σκληρή πραγματικότητα της ζωής... παραλληλισμοί... ομορφιά, ή η ρομαντική άποψη των αστών...[/Ιδρυτής]

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879
Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

Le quattro volte.

Πολύ καλή ταινία (ή ντοκιμαντέρ?) με καλή εικόνα, σε 1.78:1, χωρίς ηθοποιούς και χωρίς διαλόγους.
Ηθοποιοί είναι οι ίδιοι οι κάτοικοι (και τα ζώα) ενός ορεινού χωριού της Καλαβρίας.

[Ιδρυτής] Η ζωή και ο θάνατος περνούν μπροστά... ελεγεία... ποιητική... η σκληρή πραγματικότητα της ζωής... παραλληλισμοί... ομορφιά, ή η ρομαντική άποψη των αστών...[/Ιδρυτής]
:410:

...τέτοιες σκηνές,να σου γυρίσω όσες θέλεις....

όχι τώρα όμως....κοιμούνται οι καημένες:103:

το Dolby TrueHD 5.1 πως ακούγεται;:135:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.906
Re: Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

:410:

...τέτοιες σκηνές,να σου γυρίσω όσες θέλεις....

όχι τώρα όμως....κοιμούνται οι καημένες:103:

το Dolby TrueHD 5.1 πως ακούγεται;:135:

Πεζέ...

Reaction score
1

Φαίνεται ότι η Samsung έχει προσλάβει τον David Copperfield. :135:

Κακοήθειες :116: ...τον έχει χρόνια τώρα η LG με κλειστό συμβόλαιο :142:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

The devils double(2011)

Οκ, μη φανταστειτε και τιποτα εξωπραγματικο αλλα σε σχεση με την σαβουρα που εχω δει ολες αυτες τις τελευταιες ημερες...
Η ιστορια, που ειναι και πραγματικη, αφορα τον σωσια(που χρησιμοποιουν κυριως για λογους προστασιας) του γιου του τεως προεδρου του Ιρακ, Σανταμ Χουσειν.
Απο οτι διαβασα αρκετα απο τα γεγονοτα ειναι πραγματικα και ισως θα εκπλαγειτε απο την αποδοση της σκληροτητας αλλα και της παρανοιας του θεωρουμενου για αρκετο καιρο "διαδοχου του Ιρακινου θρονου".
Αξια της προσοχης μας ομως θα επρεπε να ειναι η "διπλη" ερμηνεια του Dominic Cooper σε ρολους που ναι μεν ομοιαζουν εξωτερικα αλλα διαφερουν τα μαλα σε αποψη χαρακτηρα.

Η εικονα και ο ηχος αρκετα καλα και η σκηνοθεσια με ιδιαιτερη αποψη.

IMDB βαθμολογια:7,1

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.284
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

περιμένω 'xfader' για τα περεταίρω:103:
Η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά με δαύτους. :114:
Τι βίτσιο όμως κι αυτό! Να στήνεις dedicated χώρους για να βλέπεις ό,τι μίζερο μπορείς να βρεις στο δίπλα στενό ή στο παραδίπλα χωράφι.
Έχω μπλέξει με ρεμπέτες του θεάματος, δεν εξηγείται αλλιώς. :116:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.906
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

Η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά με δαύτους. :114:
Τι βίτσιο όμως κι αυτό! Να στήνεις dedicated χώρους για να βλέπεις ό,τι μίζερο μπορείς να βρεις στο δίπλα στενό ή στο παραδίπλα χωράφι.
Έχω μπλέξει με ρεμπέτες του θεάματος, δεν εξηγείται αλλιώς. :116:

Είναι επειδή δεν θέλουμε να τα δούμε live, αλλά θέλουμε τα κάλπικα συναισθήματα που μπορούν να μας προσφέρουν, τα οποία δεν θα μας κυνηγούν γιά πολύ μετά το πέρας της ταινίας, αντίθετα με τα πραγματικά.
Τα οποία μπορεί να είναι επικίνδυνα, ως προς το ότι μπορεί να μας αλλάξουν προς το καλύτερο. Μόνιμα. Ewww!

Reaction score
172

The Change-Up

Μερικες φορες δε με ενδιαφερει αν η εικονα και ο ηχος εντυπωσιαζουν. Αυτες οι φορες ειναι που γελας και μαλιστα γελας πολυ. Πολυ χιουμορ και ερμηνιες που βγαζουν αφθονο γελιο.

Δειτε τη..

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Melancholia(2011)

7λεπτη εισαγωγη
Οι εικονες μαγευτικες αλλα δεν ξερεις τι σημαινουν(αργοτερα θα καταλαβεις οτι ειδες ολη την ταινια σε 7 λεπτα)
Τα τοπια απο αυτα που νομιζες οτι δεν υπαρχουν και που θα εδινες τα παντα για να ζησεις , εστω και εαν ανταλλασες την αιωνιοτητα για λιγες ημερες.
Η μουσικη ειναι το πρελουδιο της πρωτης πραξης της οπερας "Tristan und Isolde" του Richard Wagner, δειγμα της θελησης εισαγωγης του Von Triers στον Γερμανικο ρομαντισμο.
Εαν εως τωρα δεν εχει σηκωθει και η πιο αδιαφορη τριχα στο αναλωσιμο κορμι σας θα πρεπει μαλλον να τελειωσετε την θεαση και να προχωρησετε σε κατι αλλο τυπου "Fast five" που προφανως θα εκφρασει καλυτερα τις ανησυχιες του εσωτερικου σας κοσμου.
Αυτοι που θα προχωρησουν ομως θα ξετυλιξουν σιγα σιγα τον μιτο της σχεσης των δυο αδερφων, της καταθλιψης, της εναλλαγης ρολων.
Και ισως ταυτιστουν, απουσια ηρωων σε αντιθεση με τις οπερες του Wagner, με το επερχομενο τελος.
Παρεμπιπτοντως η τελευταια σκηνη εξισου συγκλονιστικη.

Για τις ερμηνειες των Dunst και Gainsnbourg τι να πει κανεις?
Αρκει ισως να αναφερω πως παρακολουθωντας την τελευταια στο δευτερο ημισυ και ενω ειχαν αντιστραφει οι ρολοι, ενοιωσα μια επιθεση καταθλιψης να κτυπα επικινδυνα την πορτα μου.

Διακρισεις

IMDB βαθμολογια:7,6
(Πιστευω πως η ιδιαιτερα "χαμηλη" βαθμολογια της ταινιας οφειλεται εν μερει στις δηλωσεις του Τριερς στο φεστιβαλ Καννων, περι συμπαθειας δηλαδη προς το Ναζιστικο καθεστως, τον Αδολφο Χιτλερ και θαυμασμου προς τον αρχιτεκτονα Albert Speer
Εγω ομως που δεν εχω τετοια κοληματα θα της εδινα ανετα ενα 8+)

Για απαιτητικο κοινο, ακρως απαραιτητη!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.614

The Change-Up

Μερικες φορες δε με ενδιαφερει αν η εικονα και ο ηχος εντυπωσιαζουν. Αυτες οι φορες ειναι που γελας και μαλιστα γελας πολυ. Πολυ χιουμορ και ερμηνιες που βγαζουν αφθονο γελιο.

Δειτε τη..
Aχ, τι έπαθα.......Έβαλα την unrated version.

Τι ήθελα να πω και στην υπόλοιπη οικογένεια να τη δούμε παρέα? Ήταν και η κόρη μου παρέα..... Αναγκάστηκα να τη βγάλω κακήν-κακώς. :110:

Θα την δω απόψε, γιατί από το λίγο που είδα, φάνηκε καλή.

Reaction score
0

Melancholia(2011)

7λεπτη εισαγωγη
Οι εικονες μαγευτικες αλλα δεν ξερεις τι σημαινουν(αργοτερα θα καταλαβεις οτι ειδες ολη την ταινια σε 7 λεπτα)
Τα τοπια απο αυτα που νομιζες οτι δεν υπαρχουν και που θα εδινες τα παντα για να ζησεις , εστω και εαν ανταλλασες την αιωνιοτητα για λιγες ημερες.
Η μουσικη ειναι το πρελουδιο της πρωτης πραξης της οπερας "Tristan und Isolde" του Richard Wagner, δειγμα της θελησης εισαγωγης του Von Triers στον Γερμανικο ρομαντισμο.
Εαν εως τωρα δεν εχει σηκωθει και η πιο αδιαφορη τριχα στο αναλωσιμο κορμι σας θα πρεπει μαλλον να τελειωσετε την θεαση και να προχωρησετε σε κατι αλλο τυπου "Fast five" που προφανως θα εκφρασει καλυτερα τις ανησυχιες του εσωτερικου σας κοσμου.
Αυτοι που θα προχωρησουν ομως θα ξετυλιξουν σιγα σιγα τον μιτο της σχεσης των δυο αδερφων, της καταθλιψης, της εναλλαγης ρολων.
Και ισως ταυτιστουν, απουσια ηρωων σε αντιθεση με τις οπερες του Wagner, με το επερχομενο τελος.
Παρεμπιπτοντως η τελευταια σκηνη εξισου συγκλονιστικη.

Για τις ερμηνειες των Dunst και Gainsnbourg τι να πει κανεις?
Αρκει ισως να αναφερω πως παρακολουθωντας την τελευταια στο δευτερο ημισυ και ενω ειχαν αντιστραφει οι ρολοι, ενοιωσα μια επιθεση καταθλιψης να κτυπα επικινδυνα την πορτα μου.

Διακρισεις

IMDB βαθμολογια:7,6
(Πιστευω πως η ιδιαιτερα "χαμηλη" βαθμολογια της ταινιας οφειλεται εν μερει στις δηλωσεις του Τριερς στο φεστιβαλ Καννων, περι συμπαθειας δηλαδη προς το Ναζιστικο καθεστως, τον Αδολφο Χιτλερ και θαυμασμου προς τον αρχιτεκτονα Albert Speer
Εγω ομως που δεν εχω τετοια κοληματα θα της εδινα ανετα ενα 8+)

Για απαιτητικο κοινο, ακρως απαραιτητη!
Την είδα και εγώ, φανταστική ταινία, η φωτογραφία ανάδειξε αρκετά την ταινία όπως και οι έξοχες ερμηνείες των ηθοποιών. Δεν περιμένεις άλλωστε και κάτι λιγότερο απο τον Λαρς.

Reaction score
8

Συμφωνώ & εγω εικαστικά υπέροχη,καλη η μουσική της οπως & οι ερμηνείες
αλλά οπως όλες σχεδόν οι ταινίες του καταθλιπτικού Τριερς, απευθύνεται σε πολυ
περιορισμένο κοινό..
Στο συνολό της μου φάνηκε κατώτερη απο τον Αντίχριστο.

Reaction score
6

Πω πω!!
Αυτή την ταινία δεν πρόκειται να την χάσω με τίποτα!!!!!!
Έχουμε την κρίση ,μειωθήκανε οι μισθοί ,έρχεται πιθανή χρεοκοπία θα βάλω και αυτήν την ταινία θα φιλήσω το παιδί μου και την γυναίκα μου θα πάρω και μερικά ξυραφάκια από το μπάνιο και ...............

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.284

Πω πω!!
Αυτή την ταινία δεν πρόκειται να την χάσω με τίποτα!!!!!!
Έχουμε την κρίση ,μειωθήκανε οι μισθοί ,έρχεται πιθανή χρεοκοπία θα βάλω και αυτήν την ταινία θα φιλήσω το παιδί μου και την γυναίκα μου θα πάρω και μερικά ξυραφάκια από το μπάνιο και ...............
:135::135:

Reaction score
0

αχχαχαχα ντάξει δεν είναι τόσο κοψοφλεβίτικη η ταίνια :405:
Αλλά ναι, και εμένα μάρεσε καλύτερα το Antichrist, βρήκα το πρώτο μέρος της ταινίας κάπως ρηχό και επιφανειακό το δεύτερο μέρος μου άρεσε πολύ περισσότερο και φυσικά το τέλος καταπληκτικό

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.906
*ΡΩΣΙΚΟ*----------------------------------------*ΡΩΣΙΚΟ*

Fortress Of War

Τρομερά ρεαλιστική πολεμική ταινία, με εξαιρετικές ερμηνείες, ιδίως από τον μικρό πρωταγωνιστή.

Πολύ καλή εικόνα, άριστος ήχος.

IMDB 7.5/10, του έβαλα 8/10.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.261
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti