Ηχοσύστημα και ένταση στάθμης ακρόασης

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Ηχοσύστημα και ένταση στάθμης ακρόασης

...

Κατά τα άλλα, η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι αρετές, και είναι χρήσιμο να υπάρχουν στην παρέα μας άνθρωποι που να μας το υπενθυμίζουν.

...
TEST

Δημητρόπουλε, οι Alfa Romeo είναι για τα σκουπίδια, τα ιαπωνικά τετρακύλινδρα είναι για τον λούτσο και το μοναδικό αξιόλογο supersport μηχανάκι ever είναι το BMW S1000RR. :125:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Άντε και με τη νίκη την Κυριακή το βράδυ...:135::143::135:

Reaction score
41

TEST

Δημητρόπουλε, οι Alfa Romeo είναι για τα σκουπίδια, τα ιαπωνικά τετρακύλινδρα είναι για τον λούτσο και το μοναδικό αξιόλογο supersport μηχανάκι ever είναι το BMW S1000RR.

Ναι, αλλά τραγούδησε για τις Ιταλιδούλες ο Θανάσης (προχθές κλείσαμε ένα χρόνο απουσίας.....Και τι απουσία.....) οπότε τιμή μας :116:

Ωραίο μωρό η.....Γιαπωνέζα!!
Και ευτυχώς δεν σπάει κατ' εξακολούθηση.... :105:

Άντε και με τη νίκη την Κυριακή το βράδυ...:135:

Άλλαξα γνώμη :114:

Reaction score
460

Κώστα, ειλικρινά, δε νομίζω πως τέτοια σχόλια βοηθούν τη συζήτηση.
Ανεξάρτητα του αν διαφωνείς με κάποια άποψη (δεν ελέγχω καν αν είναι σωστή η σκέψη του συνομιλητή σου), το να μπαίνεις στη διαδικασία χαρακτηρισμών και κρίσης αξιών και πτυχίων, είναι λάθος.
Όσοι έγιναν μέλη στο forum μας, δεν κατέθεσαν ούτε πτυχία, ούτε απολυτήρια.
Αν η άποψή σου είναι σωστή, τεκμηρίωσέ την με ένα ωραίο κείμενο και άσε τους υπόλοιπους που διαβάζουν να καταλάβουν και να κρίνουν.

Έχεις γράψει άπειρα ωραία κείμενα εδώ μέσα.
Πιστεύεις πως με τέτοιες απαντήσεις προσφέρεις κάτι στην κουβέντα?
Μετά από τόσο καιρό που διαβάζω κείμενά σου, θεωρώ πως εδώ εμφανίζεται κακή στόχευση και απομακρύνεται δραματικά από το να χαρακτηριστεί πετυχημένο και ουσιαστικό το σχόλιό σου.

Ό,τι γράφω είναι απολύτως καλοπροαίρετο και πιστεύω το καταλαβαίνεις.
Θα σε παρακαλέσω όμως να αναθεωρήσεις τη στάση σου.
Κάτι απολύτως εφικτό για σένα αλλά και για όλους όσους συμμετέχουν στην κουβέντα!

Σ' ευχαριστώ προκαταβολικά (και όχι μόνο εσένα) για την προσπάθεια.
Καλημερα σε ολους,βρε παιδια ανοιξα ενα θεμα (αυτο) "στην γωνια του antkots" και μεταφερθηκε ευτυχως ...εδω.
Πραγματικα λυπαμαι για τους χαρακτηρισμους και την απαξιωτικη συμπεριφορα μεταξυ καποιων,ειναι πιστευεται ωραια εικονα αυτη που προσδιδουμε στο θεμα?
Δηλ πιστευεται οτι διαβαζωντας μας καποιος θα νιωσει ευχαριστα απο αυτες τις κακοηθεις επιθεσεις προς τα προσωπα καποιων οι οποιες ξεφευγουν απο τις τοποθετησεις που πρεπει να γινονται προς το θεμα και γινονται επιθεσεις επι προσωπικου?
Πιστευετε οτι καποιος σοβαρος θα κατσει να διαβασει ευχαριστα το ολο νημα υστερα απο αυτα?
Εγω παντως ξενερωσα τελειως και λυπαμαι πολυ πραγματικα.
Γιαννη σε ευχαριστω που μου εδωσες το εναυσμα να γραψω εστω και αυτα.
Και να κανω και μια προταση προς τους διαχειριστες: Κυριοι παρτε την σαβουρα των κακοηθειων που γραφτηκαν στο παρων νημα(εαν οχι να τις διαγραψετε) και ανοιξτε ενα αλλο νημα με αυτες,τουλαχιστον να ξεκαθαρισει το νημα αυτο απο αυτες τις κακοηθειες που στο κατω κατω δεν μας ενδιαφερουν.
Ευχαριστω πολυ.

Reaction score
4.216

Μαζι με την σαβουρα των μηνυματων να παρουν και τους σαβαρολογους! Αυτους που μονιμως μπαινουν με μοναδικο σκοπο να καταστρεψουν οτι καλο παει να γινει. Ποτε σ αυτο το φορουμ δεν βοηθησαν εστω κι ελαχιστα και μονιμως πεταγονται οταν ξεκινανε τα καλα θεματα με αερολογιες μπηχτες ειρωνιες καμμια απολυτως αποδειξε σ αυτα που γραφουν με μοναδικο σκοπο να καταστρεψουν τα καλα νηματα και να αγανακτισουν αυτους που μονιμως γραφουν με σκοπο να διαφωτισουν τα μελη του φορουμ.

Η υπομονη οπως εγραψε και ο Αλεξ εχει τα ορια της!

Reaction score
11

Σας μεταφέρω ένα διάλογο που είχα προ πολλών ετών, στην μετεφηβική μου περίοδο, με ένα καθηγητή μου, από τα μεγάλα ονόματα της Ελληνικής κοινωνίας, με δημόσια αξιώματα και τίτλους τον οποίο τιμώ, εκτιμώ αλλά και αγαπώ πολύ γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και ανωτάτου, διεθνούς, επιπέδου επιστήμονας. Θα μου επιτρέψετε να μην αποκαλύψω την ταυτότητα του.

Επίσης, αφήνω στην κρίση του αναγνώστη το εάν ο διάλογος αυτός είναι αληθινός η πέρα για πέρα φανταστικός.

"Κύριε καθηγητά θα ήθελα να σας εκμυστηρευτώ κάτι. Έμαθα από εσάς, αναλυτικά και με γλαφυρό, αλλά και διεξοδικό τρόπο το πως γεννιέται και πεθαίνει ένα άστρο. Αλλά και το πως αντιδρούν μεταξύ τους τα διάφορα στοιχεία αλλά και τόσα άλλα ιδιαίτερα εντυπωσιακά.

Σας ανέφερα για την θεωρία των "πολλαπλών αχινών", που εξηγεί απόλυτα και χωρίς κενά, την δημιουργία του σύμπαντος και μου είπατε ότι θα έπρεπε να γίνει διεθνές συνέδριο για την παρουσίαση της.

Επίσης σας είπα ότι θαυμάζω τον τρόπο που διδάσκετε, τόσο για την αρτιότητα του, όσο και για το ήθος σας που σαν λευκό φως καταυγάζει την προσωπικότητά σας.

Αυτά και άλλα πολλά, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, συμμετέχουν σε μία υπέροχη κοινωνία της γνώσης ανάμεσα σε σας και στους μαθητές σας.

Όμως κύριε καθηγητά, ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω: παρ' όλα αυτά, και παρ΄όλα όσα πολλά θετικά και από άλλες πηγές εισπράττω, η άγρια και κτηνώδης πλευρά της φύσης μου δεν με εγκαταλείπει!"

Απάντηση:

"Κρούεις λάθος θύρα!"

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας.

:107:

Reaction score
460

Μαζι με την σαβουρα των μηνυματων να παρουν και τους σαβαρολογους! Αυτους που μονιμως μπαινουν με μοναδικο σκοπο να καταστρεψουν οτι καλο παει να γινει. Ποτε σ αυτο το φορουμ δεν βοηθησαν εστω κι ελαχιστα και μονιμως πεταγονται οταν ξεκινανε τα καλα θεματα με αερολογιες μπηχτες ειρωνιες καμμια απολυτως αποδειξε σ αυτα που γραφουν με μοναδικο σκοπο να καταστρεψουν τα καλα νηματα και να αγανακτισουν αυτους που μονιμως γραφουν με σκοπο να διαφωτισουν τα μελη του φορουμ.

Η υπομονη οπως εγραψε και ο Αλεξ εχει τα ορια της!
Συμφωνω,ας γινει ενα ξεκαθαρισμα προς ολους και για ολα.
Μη μπερδεψουμε ομως τις λανθασμενες η μη αποψεις σαν κακοηθη και ειρωνικα σχολια.
Δεν παει να πει οτι οταν υπαρχει διαφωνια πρεπει να μηδενιζουμε το επιπεδο,νομιζω?
Αλλωστε μεσα απο μια διαφωνια βγαινει και ενα τελικο συμπερασμα.

Reaction score
460

Αλεξ,απο το ποστ με νουμερο 181 θα κρατησω και θα υοθετησω μονο την τελευταια σου παραγραφο.
Ολα τα υπολοιπα λυπαμαι αλλα τα θεωρω ατυχη,λυπαμαι.
Θα επρεπε λοιπον πιστευω σαν εξωγενεις παραγωντας που ησουν (μεχρι τωρα) σε αυτη την συζητηση να λειτουργησεις πυροσβεστικα και οχι εμπρηστικα.
Δεν λεω σε καμια περιπτωση να μην υποστηριξεις τα δικα (και των φιλων σου) θελω-εγω-αποψεις κλπ,αλλα πρεπει νομιζω να καταδικαζουμε παντου τις προσβλητικες και μηδενιστικες συμπεριφορες.
Υπαρχουν και αλλοι τροποι για να αποδειξεις την ορθοτητα των αποψεων σου,και να εισαι σιγουρος οτι θα πιασουν τοπο!
Εκτος εαν μιλας σε τσομπανους,τοτε σταματας και αποχωρεις........αποψη μου.
Ομιλω παντα φιλικα και .....πυροσβεστικα.

Reaction score
4.216

Ακουσε Αντωνη, οντως μεσα απο μια διαφωνια βγαινει καλα.
Ομως οταν διαφωνουν ποιοι.
Μπορω εγω να διαφωνησω μ ενα καρδιοχειρουργο και να βγει κατι καλο? Φυσικα οχι. Μονο μπουρδες θα λεω που στην αρχη ο αλλος θα γελαει αλλα οταν οταν επιμεινω στο τελος θα τα παρει και στο κρανιο.
Ρε παιδι εδω μεσα η μπουρδολογια εχει ξεπερασει καθε οριο. Εν τω μεταξυ οταν γραφουν σε αλλα φορουμ δεν συμπεριφερονται μ αυτον τον τροπο. Μονο εδω μεσα. Λες και ειναι βαλτοι. Ε σε τελικη, εδω μεσα δεν εχουν συνεισφερει ουτε στο απειροελαχιστο, οποτε ισως καιρος ειναι η διαχειρηση να παρει αμυντικα μετρα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Re: Απάντηση: Ηχοσύστημα και ένταση στάθμης ακρόασης

Μαζι με την σαβουρα των μηνυματων να παρουν και τους σαβαρολογους! Αυτους που μονιμως μπαινουν με μοναδικο σκοπο να καταστρεψουν οτι καλο παει να γινει. Ποτε σ αυτο το φορουμ δεν βοηθησαν εστω κι ελαχιστα και μονιμως πεταγονται οταν ξεκινανε τα καλα θεματα με αερολογιες μπηχτες ειρωνιες καμμια απολυτως αποδειξε σ αυτα που γραφουν με μοναδικο σκοπο να καταστρεψουν τα καλα νηματα και να αγανακτισουν αυτους που μονιμως γραφουν με σκοπο να διαφωτισουν τα μελη του φορουμ. Η υπομονη οπως εγραψε και ο Αλεξ εχει τα ορια της!
Αυτοί δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Τόσο καταλαβαίνουν. Είναι δηλαδή θέμα νοημοσύνης. Όπως είναι και θέμα ψυχικής ισορροπίας. Όταν κάποιος δεν δέχεται διόρθωση από κανέναν, όταν του αποδεικνύουν ότι λέει μπούρδες κι αυτός επιμένει, τότε δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι μαζί του. Ορισμένες καταστάσεις εδώ επαναλαμβάνονται διαρκώς από τους ίδιους και τους ίδιους. Η μία κοτσάνα μετά την άλλη, μετά κλάψες γιατί τους διορθώνουν με άγαρμπο τρόπο, στη συνέχεια προσπάθεια απαξίωσης του θέματος, προσπάθεια απαξίωσης όσων έχουν την γνώση που δεν έχουν οι ίδιοι, του φόρουμ, των διαχειριστών που δεν τους υποστηρίζουν, του Θεού, της άδικης της κενωνίας κ.ο.κ. Προσωπικά έχω κουραστεί με την παρουσία τέτοιων ανθρώπων. Αν είναι δυνατόν να γίνεται συζήτηση για ένα θέμα και να προβάλει σαν επιχείρημα κάποιος ότι έχει πτυχίο γι αυτό πρέπει να τον παίρνουμε στα σοβαρά, όταν λέει κοτσάνες!

Συμφωνώ λοιπόν 100% με τον Βασίλη. Σε αυτό το φόρουμ δεν έχουμε πλέον ανάγκη από κόσμο. Τουλάχιστον όχι τέτοιο κόσμο.

...

Reaction score
460

Ακουσε Αντωνη, οντως μεσα απο μια διαφωνια βγαινει καλα.
Ομως οταν διαφωνουν ποιοι.
Μπορω εγω να διαφωνησω μ ενα καρδιοχειρουργο και να βγει κατι καλο? Φυσικα οχι. Μονο μπουρδες θα λεω που στην αρχη ο αλλος θα γελαει αλλα οταν οταν επιμεινω στο τελος θα τα παρει και στο κρανιο.
Ρε παιδι εδω μεσα η μπουρδολογια εχει ξεπερασει καθε οριο. Εν τω μεταξυ οταν γραφουν σε αλλα φορουμ δεν συμπεριφερονται μ αυτον τον τροπο. Μονο εδω μεσα. Λες και ειναι βαλτοι. Ε σε τελικη, εδω μεσα δεν εχουν συνεισφερει ουτε στο απειροελαχιστο, οποτε ισως καιρος ειναι η διαχειρηση να παρει αμυντικα μετρα.
Σε αναλογες περιπτωσεις εγω αποχωρω.
Για αυτο τον λογο βλεπεις οτι σε ενα νημα που ανοιχτηκε με δικη μου αφορμη δεν εχω γραψει τιποτα!!
Θα ηθελα να γραψω καποια πραγματα αλλα η ολη εικονα με απετρεψε.
Λοιπον η ολη διαδικασια και οι καταθεσεις αποψεων στο συγκεκριμενο θεμα εβγαλαν καποιο νοημα?
Το ξεσκισαν το θεμα.
Τι εικονα δινουμε προς τα εξω λοιπον?
Αστα βραστα,κριμα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Δεν είναι ανάγκη να γράφουμε πάντα σε ένα θέμα Αντώνη. Δεν υπάρχει κανένας κανόνας. Τις περισσότερες φορές αρκεί να διαβάζουμε και να μαθαίνουμε.

...

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχοσύστημα και ένταση στάθμης ακρόασης

Αυτοί δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Τόσο καταλαβαίνουν. Είναι δηλαδή θέμα νοημοσύνης. Όπως είναι και θέμα ψυχικής ισορροπίας. Όταν κάποιος δεν δέχεται διόρθωση από κανέναν, όταν του αποδεικνύουν ότι λέει μπούρδες κι αυτός επιμένει, τότε δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι μαζί του. Ορισμένες καταστάσεις εδώ επαναλαμβάνονται διαρκώς από τους ίδιους και τους ίδιους. Η μία κοτσάνα μετά την άλλη, μετά κλάψες γιατί τους διορθώνουν με άγαρμπο τρόπο, στη συνέχεια προσπάθεια απαξίωσης του θέματος, προσπάθεια απαξίωσης όσων έχουν την γνώση που δεν έχουν οι ίδιοι, του φόρουμ, των διαχειριστών που δεν τους υποστηρίζουν, του Θεού, της άδικης της κενωνίας κ.ο.κ. Προσωπικά έχω κουραστεί με την παρουσία τέτοιων ανθρώπων. Αν είναι δυνατόν να γίνεται συζήτηση για ένα θέμα και να προβάλει σαν επιχείρημα κάποιος ότι έχει πτυχίο γι αυτό πρέπει να τον παίρνουμε στα σοβαρά, όταν λέει κοτσάνες!

Συμφωνώ λοιπόν 100% με τον Βασίλη. Σε αυτό το φόρουμ δεν έχουμε πλέον ανάγκη από κόσμο. Τουλάχιστον όχι τέτοιο κόσμο.

...
Νικο καλημερα,δεν εχω τεχνικες γνωσεις για να υποστηριξω και να καταθεσω την γνωμη μου.
Εγω ειχα σκοπο να επεμβω με ερωτησεις και προσωπικες εμπειριες.
Δεν αμφισβητω την τοποθετηση σου,αλλα υπαρχουν και πιο ευγενικοι τροποι να "ταπωσεις" καποιον εαν εχει αδικο και η συμπεριφορα του προσβαλει τους συμετεχοντες.
Το αποτελεσμα ολων αυτων το ειδες.Ηδη υπηρχαν αντιδρασεις και το καθαυτο θεμα σταματησε να σχολιαζετε.
Σου αρεσει αυτη η εικονα?
Εμενα προσωπικα οχι.

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Ηχοσύστημα και ένταση στάθμης ακρόασης

Δεν είναι ανάγκη να γράφουμε πάντα σε ένα θέμα Αντώνη. Δεν υπάρχει κανένας κανόνας. Τις περισσότερες φορές αρκεί να διαβάζουμε και να μαθαίνουμε.

...
Ομιλω για το συγκεκριμενο Νικο που ετυχε να ειμαι εγω ο εκκινητης.
Συμφωνω απολυτα περι διαβασματος.
Πολλες φορες ομως οι συνθηκες αξιολογησης των γραφωμενων βιβλιων ερχονται σε αντιθεση με την εφαρμογη.
Αυτο το γνωριζω απολυτα λογω δουλειας και εμπειριας ζωης.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχοσύστημα και ένταση στάθμης ακρόασης

Δεν αμφισβητω την τοποθετηση σου,αλλα υπαρχουν και πιο ευγενικοι τροποι να "ταπωσεις" καποιον εαν εχει αδικο και η συμπεριφορα του προσβαλει τους συμετεχοντες.
Έχουμε προσπαθήσει στο παρελθόν και με πιο ευγενικούς τρόπους. Το μόνο που καταφέραμε ήταν να μας κατσικωθεί στο σβέρκο για πολύ περισσότερο.
Το αποτελεσμα ολων αυτων το ειδες.Ηδη υπηρχαν αντιδρασεις και το καθαυτο θεμα σταματησε να σχολιαζετε. Σου αρεσει αυτη η εικονα? Εμενα προσωπικα οχι.
Όχι. Γι αυτό την επόμενη φορά που η παρέμβαση στις συζητήσεις θα είναι ανούσια θα διαγράψω και το post και το μέλος.

...

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχοσύστημα και ένταση στάθμης ακρόασης

Έχουμε προσπαθήσει στο παρελθόν και με πιο ευγενικούς τρόπους. Το μόνο που καταφέραμε ήταν να μας κατσικωθεί στο σβέρκο για πολύ περισσότερο.

Όχι. Γι αυτό την επόμενη φορά που η παρέμβαση στις συζητήσεις θα είναι ανούσια θα διαγράψω και το post και το μέλος.

...
Συμφωνω απολυτα στην δευτερη τοποθετηση η οποια αναιρει την πρωτη.
Τι εννοω:εαν τηρησεις το δευτερο δε θα εχει την δυνατοτητα το μελος να εκθεσει και να παπαρολογησει.
Σωστον?
Η ευγενεια ειναι προταρχικος παραγων συζητησης,εαν δεν υπαρχει αστα........

Reaction score
41

Ένα forum δεν είναι blog με κλειδωμένα τα σχόλια.
Σε τελική ανάλυση, αν θέλουμε να αποφύγουμε τον διάλογο ή τα κακώς κείμενα, κλειδώνουμε το θέμα στην αρχική του φάση & καθαρίζουμε.

Από τη στιγμή όμως που γράφουμε σε ένα forum, θα εμφανίζονται πάντα κρούσματα τέτοιων περιπτώσεων.
Με καταστάσεις εντόνως αντικροούμενων απόψεων.
Σε μία τέτοια περίπτωση η διαδικασία ενός δίκαιου και υγιούς διαλόγου απαιτεί αλληλοσεβασμό και επιχειρήματα.
Ο καθένας καταθέτει την άποψή του τεκμηριωμένα, χωρίς επιθετικούς χαρακτηρισμούς.
Σε τελική ανάλυση, ο αναγνώστης/ μέλος, μπορεί να κρίνει μέσα από τα κείμενα για το ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι.
Εκτός κι αν νομίζει κανείς πως το να βρίσουμε/ υποβιβάσουμε τον συνομιλητή μας, μας κάνει καλύτερους.

Εκεί λοιπόν διαφωνώ.
Και διαφωνώ εντόνως όταν ξέρω πως ο "επιθετικός" δεν έχει ανάγκη αυτή τη "βίαιη" μέθοδο για να τεκμηριώσει την άποψή του.
Δυστυχώς, όλοι μας, άλλοι λίγο, άλλοι πολύ, πέφτουμε σε αυτή τη λούμπα.
Κανείς μας δεν είναι αναμάρτητος.
Ας προσπαθήσουμε όμως.......

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχοσύστημα και ένταση στάθμης ακρόασης

Συμφωνω απολυτα στην δευτερη τοποθετηση η οποια αναιρει την πρωτη.
Τι εννοω:εαν τηρησεις το δευτερο δε θα εχει την δυνατοτητα το μελος να εκθεσει και να παπαρολογησει.
Σωστον? Η ευγενεια ειναι προταρχικος παραγων συζητησης,εαν δεν υπαρχει αστα........
Έτσι είναι. Κι αυτό γιατί μερικοί παρεξηγούν την ευγένεια και στην πραγματικότητα δεν την αξίζουν. Την εκλαμβάνουν ως αδυναμία ή ακόμα χειρότερα, νομίζουν ότι τους δίνεις σημασία. Συμβαίνει διαρκώς...

...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29