"Vintage Tonearms & Turntables Club"

Reaction score
11
Απάντηση: "Vintage Tonearms & Turntables Club"

Πάντως η χρήση της από τους επαγγελματίες/ερευνητές του ήχου, με το ελεύθερο περιορισμών budget, υπήρξε κοινός τόπος!

Μπορεί "να τα έπαιρναν" όλοι θυσιάζοντας το επίπεδο της δουλειάς τους και την φήμη τους;

Και είχε η STANTON εγκαταστήσει τέτοια μονοκρατορία συνθλίβοντας όλους τους, πανίσχυρους στον τομέα τους, ανταγωνιστές, όπως η SHURE π.χ.;

Μοιάζει λίγο απίθανο!

:107:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Δεν αισθάνομαι "κοινός θνητός".
Είμαι "ιδιαίτερος αθάνατος"[YOUTUBE]uNLk2nS_ADU[/YOUTUBE]

Reaction score
11

Δεν αισθάνομαι "κοινός θνητός".
Είμαι "ιδιαίτερος αθάνατος"
Aμ, εγώ; Εγώ δεν είμαι "μαθητευόμενος ψευτοημίθεος";

Εντάξει, μιλάμε για τους υποδελοιπαρέοι!

Και διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;

:142:

Reaction score
8.905

Ο επίλογος... και δεν ξαναγράφω για το συγκεκριμένο θέμα γιατί θα γίνω στο τέλος γραφικός!

Μέσα από το κείμενο "βιβλο για την 881" που έβαλες....

The scene shifts. Kavi Alexander, auteur of the remarkable Water Lily Acoustics series of analogue vinyl discs, is monitoring disc production by comparing test pressings to the master tape. What cartridge is he using? Another moving magnet, this time the Technics EPC 100, Mark IV , unfortunately no longer available in the US.

------------------------

Και δεν είναι τα διαφημιστικά προσπέκτους που κάνουν μια κεφαλή κορυφαία, μιλάς για ένα ραδιοσταθμό (όταν υπήρχαν-ουν εκατομμύρια) που χρησιμοποιεί την 881 και διαφημίζει στο φυλλάδιο την βελόνα της JVC (Shibata)... ήμαρτον Χρήστο!

Την καλημέρα μου σε όλους.

Reaction score
11

Ο επίλογος... και δεν ξαναγράφω για το συγκεκριμένο θέμα γιατί θα γίνω στο τέλος γραφικός!

Μέσα από το κείμενο "βιβλο για την 881" που έβαλες....

The scene shifts. Kavi Alexander, auteur of the remarkable Water Lily Acoustics series of analogue vinyl discs, is monitoring disc production by comparing test pressings to the master tape. What cartridge is he using? Another moving magnet, this time the Technics EPC 100, Mark IV , unfortunately no longer available in the US.

------------------------

Και δεν είναι τα διαφημιστικά προσπέκτους που κάνουν μια κεφαλή κορυφαία, μιλάς για ένα ραδιοσταθμό (όταν υπήρχαν-ουν εκατομμύρια) που χρησιμοποιεί την 881 και διαφημίζει στο φυλλάδιο την βελόνα της JVC (Shibata)... ήμαρτον Χρήστο!

Την καλημέρα μου σε όλους.

Δεν καταλαβαίνω σε τι απαντάει αυτό το κείμενο.

Ότι κάποιος μηχανικός χρησιμοποιούσε αυτή την όντως εξαιρετική κεφαλή της TECHNICS;

Ας δεχτούμε λοιπόν ότι και αυτή ανήκει στο ολιγομελές club της 881.

Ο.k.?

To διαφημιστικό φυλλάδιο αναφέρεται σε ένα σταθμό, θέμα επιλογής marketing, για να δώσει ένα προσωπικό τόνο. Λέει ταυτόχρονα όμως ότι αυτό είναι απλώς ένα παράδειγμα μιας γενικότερης αποδοχής από τους επαγγελματίες του ήχου, την οποία και εσύ γνωρίζεις, όπως λες, ότι υπήρχε!

Άρα;

:111:

Reaction score
11

Θα πρέπει να συμφωνήσουμε τελικά σε ένα πράγμα: η σύγκριση ενός συστήματος η μέρους αυτού με την ζωντανή μουσική είναι το "ιερό δισκοπότηρο" για μας τους χαϊφιντελίστες.

Όπως περιγράφεται σε όσα έχω παραθέσει, (παρακαλώ δείτε και το αφιέρωμα για την 881 που έχω παραθέσει το σχετικό link), η 881 συστηματικά και σε κορυφαία επαγγελματική βάση, πέρασε αυτό το test και έγινε σημείο αναφοράς για μερικούς από τους σπουδαιότερους και διασημότερους ειδικούς στην ιστορία της δισκογραφίας, που έχουν παράξει ένα τεράστιο έργο!

Ότι άλλο και να πούμε, είναι δεκτό, ευχάριστο ενδεχομένως, ενδιαφέρον ενδεχομένως.

Αλλά αν ψάχνουμε για το "the real thing", ε αυτό έχει βρεθεί προ πολλού!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.883

Nαι ανακάλυψαν τον τροχό ξανά.:116:

Reaction score
1.752

Ρε παιδια, δεν χρειαζεται να αποδειξουμε τιποτα.
Εκτος απο το αυτονοητο : (To ενα και μοναδικο τελειο, δεν ειναι αυτου του κοσμου) , εχει πολυ πλακα να προσπαθει ο ενας να πεισει τον αλλο για την ορθοτητα οποιασδηποτε επιλογης. Απο εκει και περα, η ωριμοτητα της επιλογης μας, κατακταται -τυχαια πολλες φορες- μετα απο πολλα λαθη οπου χωρις αυτα θα παραμεναμε σε στασιμοτητα. Αρα το ζητουμενο ειναι να ειμαστε ανοιχτοι σε καθε ευκαιρια για γνωση.

Reaction score
1.752

Μακαρι (αν ζουσαμε σε παλαιοτερες εποχες) να ειχα την ευκαιρια τωρα να αναθεωρησω την δομη του συστηματος, αρχιζοντας απο μια ΜΜ, συνεχιζοντας με ενα Direct Drive, εναν Lightsource παθητικο, καποιον απο τους νεους First Watt (SIT-1, SIT-2) και ενα Full Range field coil σε Open Baffle.
Προς το παρον ομως, δεν μπορω παρα να αποδεχθω τα οποια προβληματα εχει το συστημα μου, να συμφιλιωθω με την αποψη του, ομως σε καμια περιπτωση δεν θα επιτρεψω σ' αυτη την αποψη, να γινει και δικη μου, μονο και μονο για να υπερασπιστω αυτο που εχω επειδη ειναι δικο μου και μαλιστα ακριβοπληρωμενο.
Αυτο το φαινομενο του να εκθειαζουμε οτι εχουμε οσο το εχουμε, ενω μολις το ξεφορτωθουμε αρχιζουμε το θαψιμο, δεν ταιριαζει σε πραγματικους λατρεις του χομπι μας και δεν προαγει τις αναζητησεις μας. Επιπλεον το λεγομενο "Live & Let Die" δεν προαγει ουτε την υπαρξη αυτου του forum.
Eυχαριστουμε λοιπον ολους σας για την παραθεση του εργου σας και ελπιζουμε να μας δοθει καποτε η ευκαιρια (Rothchild θελοντος) να διαπιστωσουμε τα οσα ανακαλυψατε και στο δικο μας συστημα.
Με εκτιμηση
"Οι κοινοι θνητοι"

Reaction score
11

Μακαρι (αν ζουσαμε σε παλαιοτερες εποχες) να ειχα την ευκαιρια τωρα να αναθεωρησω την δομη του συστηματος, αρχιζοντας απο μια ΜΜ, συνεχιζοντας με ενα Direct Drive, εναν Lightsource παθητικο, καποιον απο τους νεους First Watt (SIT-1, SIT-2) και ενα Full Range field coil σε Open Baffle.
Προς το παρον ομως, δεν μπορω παρα να αποδεχθω τα οποια προβληματα εχει το συστημα μου, να συμφιλιωθω με την αποψη του, ομως σε καμια περιπτωση δεν θα επιτρεψω σ' αυτη την αποψη, να γινει και δικη μου, μονο και μονο για να υπερασπιστω αυτο που εχω επειδη ειναι δικο μου και μαλιστα ακριβοπληρωμενο.
Αυτο το φαινομενο του να εκθειαζουμε οτι εχουμε οσο το εχουμε, ενω μολις το ξεφορτωθουμε αρχιζουμε το θαψιμο, δεν ταιριαζει σε πραγματικους λατρεις του χομπι μας και δεν προαγει τις αναζητησεις μας. Επιπλεον το λεγομενο "Live & Let Die" δεν προαγει ουτε την υπαρξη αυτου του forum.
Eυχαριστουμε λοιπον ολους σας για την παραθεση του εργου σας και ελπιζουμε να μας δοθει καποτε η ευκαιρια (Rothchild θελοντος) να διαπιστωσουμε τα οσα ανακαλυψατε και στο δικο μας συστημα.
Με εκτιμηση
"Οι κοινοι θνητοι"
Mαθητευόμενος (ψευτο)ημίθεος προς "κοινό θνητό":

Nα επανέλθεις με τον κηδεμόνα σου, ω μπαρδόν, με τον φάκελλο των επιχειρημάτων σου επί συγκεκριμένου!

Αμ' πως...

Reaction score
1.752

Ναι ενταξει λοιπον αφου δεν το καταλαβες και ελπιζω να δεις την εξηγηση μου καλοπροαιρετα :
Oσο αφ'ηψηλου και να μοιαζει η δικη σου αποψη, αλλο τοσο αφ'υψηλου να εισαι σιγουρος οτι την διαβαζουν οι υπολοιποι. Τους λογους τους ξερουμε ολοι μας και εχουν να κανουν με τους αυτοματους μηχανισμους αμυνας που υψωνονται καθε φορα που καποιος απορριπτει την ακροβοπληρωμενη επιλογη μας. Ουσιαστικα εχει να κανει με την ελλειψη αυτοπεποιθησης η αντιθετα με την αδικαιολογητη πεποιθηση της ανωτεροτητας μας ως μη ολοκληρωμενες προσωπικοτητες που ειμαστε. Οι περισσοτεροι απο εμας εξαντλουνται στο να σχεδιαζουν επι χαρτου αντι να εμπλουτιζουν τα ακουσματα τους και να κρατουν ανοιχτο μυαλο σε καποια καινουρια ιδεα. Αυτο ειναι καλο να το αναγνωριζουμε ωστε ο λογος μας να ειναι διδακτικος αλλιως αντι να πιανει τοπο, γινεται αφορμη για αφορισμους του τυπου : "The real thing" ... κ.λ.π οι οποιοι δειχνουν την καθε βοηθεια να απομακρυνεται απο αυτους που την χρειαζονται περισσοτερο : ("Κοινοι Θνητοι").
Eπαναλαμβανω οτι ειμαι απο αυτους που οφελουνται απο τα γραφομενα, ανεξαρτητως υφους! Δεν μου ειναι ομως ιδιαιτερα ευχαριστο να καταπινω καθε φορα την ατελειωτη διψα για αναγνωριση (οταν παραθετονται το ενα μετα το αλλο ενα σωρο αποσπασματα απο δοκιμες, παραδοχες, διαφημισεις, κ.λ.π) του απαραβατου που εμεις εχουμε δεχθει.
Δεν εχω προθεση να αμφισβητισω κατι που δεν γνωριζω, αλλα σιγουρα υπαρχει αντιλογος στον οποιο θα μπορουσα να σου παραθεσω ενα σωρο παραμετρους (οπως το οτι τα ηλεκτρονικα, ηχεια, βραχιονες της εποχης του test δεν εχουν και μεγαλη σχεση με τα σημερινα που διαθετουμε στα σπιτια μας). Το νοημα βρισκεται στον τροπο που μεταδιδουμε την γνωση μας και οχι στο ποσο δικιο εχουμε μιας και αυτο ειναι κατι το οποιο προκειται να αποδειχθει.

Reaction score
11

Ναι ενταξει λοιπον αφου δεν το καταλαβες και ελπιζω να δεις την εξηγηση μου καλοπροαιρετα :
Oσο αφ'ηψηλου και να μοιαζει η δικη σου αποψη, αλλο τοσο αφ'υψηλου να εισαι σιγουρος οτι την διαβαζουν οι υπολοιποι. Τους λογους τους ξερουμε ολοι μας και εχουν να κανουν με τους αυτοματους μηχανισμους αμυνας που υψωνονται καθε φορα που καποιος απορριπτει την ακροβοπληρωμενη επιλογη μας. Ουσιαστικα εχει να κανει με την ελλειψη αυτοπεποιθησης η αντιθετα με την αδικαιολογητη πεποιθηση της ανωτεροτητας μας ως μη ολοκληρωμενες προσωπικοτητες που ειμαστε. Οι περισσοτεροι απο εμας εξαντλουνται στο να σχεδιαζουν επι χαρτου αντι να εμπλουτιζουν τα ακουσματα τους και να κρατουν ανοιχτο μυαλο σε καποια καινουρια ιδεα. Αυτο ειναι καλο να το αναγνωριζουμε ωστε ο λογος μας να ειναι διδακτικος αλλιως αντι να πιανει τοπο, γινεται αφορμη για αφορισμους του τυπου : "The real thing" ... κ.λ.π οι οποιοι δειχνουν την καθε βοηθεια να απομακρυνεται απο αυτους που την χρειαζονται περισσοτερο : ("Κοινοι Θνητοι").
Eπαναλαμβανω οτι ειμαι απο αυτους που οφελουνται απο τα γραφομενα, ανεξαρτητως υφους! Δεν μου ειναι ομως ιδιαιτερα ευχαριστο να καταπινω καθε φορα την ατελειωτη διψα για αναγνωριση (οταν παραθετονται το ενα μετα το αλλο ενα σωρο αποσπασματα απο δοκιμες, παραδοχες, διαφημισεις, κ.λ.π) του απαραβατου που εμεις εχουμε δεχθει.
Δεν εχω προθεση να αμφισβητισω κατι που δεν γνωριζω, αλλα σιγουρα υπαρχει αντιλογος στον οποιο θα μπορουσα να σου παραθεσω ενα σωρο παραμετρους (οπως το οτι τα ηλεκτρονικα, ηχεια, βραχιονες της εποχης του test δεν εχουν και μεγαλη σχεση με τα σημερινα που διαθετουμε στα σπιτια μας). Το νοημα βρισκεται στον τροπο που μεταδιδουμε την γνωση μας και οχι στο ποσο δικιο εχουμε μιας και αυτο ειναι κατι το οποιο προκειται να αποδειχθει.

Φίλε μου ωραία το θέτεις!

Το λοιπόν!

1)Οι βραχίονες τα pickup και οι κεφαλές του σήμερα, ελέω cd, παραμένουν λίγο-πολύ στα..τότε, η και χειρότερα! Η έρευνα και η εξέλιξη για την αναπαραγωγή βινυλίου, πλην κάποιων μεμονομένων ίσως περιπτώσεων, έχει προ πολλού διακοπεί!

2)Ο τρόπος που με ευχαριστεί να μεταδίδω γνώση, αν, όταν και όσο την κατέχω, είναι με την εκμαίευση, την πρόκληση και τον "επαναστατικό εντυπωσιασμό", (αυτό το τελευταίο μην το ψάξεις τι είναι, είναι δική μου θεωρία και δεν αναφέρεται στην wikypedia!). Έτσι και έχει περισσότερο ενδιαφέρον αλλά και ένας στους δέκα ίσως ενδιαφερθεί και εμβαθύνει. Όταν το δίνεις μασημένο, συνήθως, περνάει στο...ντούκου!:142:

3)Τέλος, αφού ξεπεράσουμε τα διάφορα υποκειμενικά στοιχεία μας, (τοίχοι προστασίας κ.τ.λπ., που έχεις απόλυτο δίκιο, ναι υπάρχουν ισχυρότατα), καλό είναι να αξιολογούμε και τα στοιχεία, έστω και αν αυτό μας πονάει.

4)Α, και κάτι ακόμα: στα λεγόμενα μου αν διακρίνεις κάτι "αφ' υψηλού" καμία σχέση! Απλά έχω προηγούμενα με πολλούς κυρίους εδώ μέσα, που όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω τα...αιρετικά μου, μου την...έπεφταν μανιωδώς, και έτσι κατέληξα να την...πέφτω πρώτος ρίχνοντας προειδοποιητικές...μπαταριές στον αέρα, ξέροντας τι θα επακολουθήσει!

5)Κάνουμε και την πλάκα μας ε;

Reaction score
3.899

Ρε παιδια, δεν χρειαζεται να αποδειξουμε τιποτα.
Εκτος απο το αυτονοητο : (To ενα και μοναδικο τελειο, δεν ειναι αυτου του κοσμου) , εχει πολυ πλακα να προσπαθει ο ενας να πεισει τον αλλο για την ορθοτητα οποιασδηποτε επιλογης. Απο εκει και περα, η ωριμοτητα της επιλογης μας, κατακταται -τυχαια πολλες φορες- μετα απο πολλα λαθη οπου χωρις αυτα θα παραμεναμε σε στασιμοτητα. Αρα το ζητουμενο ειναι να ειμαστε ανοιχτοι σε καθε ευκαιρια για γνωση.
Όμορφα τα λές φίλε μου, απλά ο Χρηστάρας κολλάει σε ωρισμένα τσιτάτα και δεν ακούει τίποτις.:116:

Και όστις δεν ακούει και εμμένει, κακό ή καλό της κεφαλής του.:109:

Απλά για όσους διαβάζουν το θέμα και δεν έχουν γνώση του αθλήματος, ίσως να φαντάζουν "κάπως" οι εμμονές του Χρήστου διότι παραπέμπουν σε νοοτροπία " η καλύτερη πηγή, ο καλύτερος προ, ο καλύτερος τελικός, τα καλύτερα ηχεία, τα καλύτερα καλώδια, το καλύτερο ρακ, οι καλυτερες ακίδες" κλπ κλπ επειδή έτσι βρέθηκε στο google ή στον έντυπο τύπο, που δεν οδηγεί πουθενά βέβαια.

Η σχέση μας με τα μηχανήματα έχει μια δυναμική που δεν είναι δυνατόν να την εγκλωβίζουμε, χάνοντας την όποια εξέλιξή της και την ομορφιά της.

Reaction score
11

Όμορφα τα λές φίλε μου, απλά ο Χρηστάρας κολλάει σε ωρισμένα τσιτάτα και δεν ακούει τίποτις.:116:

Και όστις δεν ακούει και εμμένει, κακό ή καλό της κεφαλής του.:109:

Απλά για όσους διαβάζουν το θέμα και δεν έχουν γνώση του αθλήματος, ίσως να φαντάζουν "κάπως" οι εμμονές του Χρήστου διότι παραπέμπουν σε νοοτροπία " η καλύτερη πηγή, ο καλύτερος προ, ο καλύτερος τελικός, τα καλύτερα ηχεία, τα καλύτερα καλώδια, το καλύτερο ρακ, οι καλυτερες ακίδες κλπ κλπ επειδή έτσι βρέθηκε στο google ή στον έντυπο τύπο, που δεν οδηγεί πουθενά βέβαια.

Η σχέση μας με τα μηχανήματα έχει μια δυναμική που δεν είναι δυνατόν να την εγκλωβίζουμε, χάνοντας την όποια εξέλιξή της και την ομορφιά της.
Γιώργο απλά έχω και άλλα θέματα να επενδύσω! Κάποια κάποτε τα τερματίζω!

Άλλωστε πάντα πίστευα πως είναι περισσότερο θέμα φιλοσοφίας και λιγότερο τεχνολογίας!

Reaction score
3.899

Γιώργο απλά έχω και άλλα θέματα να επενδύσω! Κάποια κάποτε τα τερματίζω!

Άλλωστε πάντα πίστευα πως είναι περισσότερο θέμα φιλοσοφίας και λιγότερο τεχνολογίας!

Χρήστο η επένδυση ενός χομπίστα δεν τελειώνει ποτέ. Νέβαα!:116:

Οι προσωπικές φιλοσοφίες είναι ο τρόπος που μας βολεύει να αντιμετωπίζουμε την παληοζωή, η εξέλιξη όμως ΕΙΝΑΙ η ζωή και το ξέρεις πολύ καλά.

Επίσης το γνωρίζεις ότι όταν διαλαλούμε την φιλοσοφία μας συνεχώς τότε δημιουργούμε στείρα πεδία ανταλλαγής θέσεων και γνώσεων αφού παραμένει ακλόνητη σε κάθε πρόκληση.

Ο υπερ-καταναλωτισμός που υπαινίσεσσαι ΣΙΓΟΥΡΑ είναι νοσηρός σαν αντίλογος και εδώ συμφωνώ μαζί σου: ψάξε άνθρωπε να δεις τι κάνει αυτό που μόλις αγόρασες και το κοτσάρισες στα πωλείται πριν καν το "μυρίσεις"!

Υπάρχουν όμως άλλα πεδία του παιχνιδιού στα οποία δεν "χωράει" η όποια εμμονή κάθε 3+5.:116:

Ξέρεις την εκτίμησή μου για σένα, δεν επιθυμώ να σε κακοκαρδίσω, γράφω για κοινωνική εξέλιξη μέσα στο οποιοδήποτε φόρουμ που συμμετέχουμε.:)

Reaction score
11

Χρήστο η επένδυση ενός χομπίστα δεν τελειώνει ποτέ. Νέβαα!

Οι προσωπικές φιλοσοφίες είναι ο τρόπος που μας βολεύει να αντιμετωπίζουμε την παληοζωή, η εξέλιξη όμως ΕΙΝΑΙ η ζωή και το ξέρεις πολύ καλά.

Επίσης το γνωρίζεις ότι όταν διαλαλούμε την φιλοσοφία μας συνεχώς τότε δημιουργούμε στείρα πεδία ανταλλαγής θέσεων και γνώσεων αφού παραμένει ακλόνητη σε κάθε πρόκληση.

Ο υπερ-καταναλωτισμός που υπαινίσεσσαι ΣΙΓΟΥΡΑ είναι νοσηρός σαν αντίλογος και εδώ συμφωνώ μαζί σου: ψάξε άνθρωπε να δεις τι κάνει αυτό που μόλις αγόρασες και το κοτσάρισες στα πωλείται πριν καν το "μυρίσεις"!

Υπάρχουν όμως άλλα πεδία του παιχνιδιού στα οποία δεν "χωράει" η όποια εμμονή κάθε 3+5.

Ξέρεις την εκτίμησή μου για σένα, δεν επιθυμώ να σε κακοκαρδίσω, γράφω για κοινωνική εξέλιξη μέσα στο οποιοδήποτε φόρουμ που συμμετέχουμε.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Η εκτίμηση είναι αμοιβαία!

Πάμε τώρα και στο σπορ:

To λοιπόν και για να το απλοποιήσουμε: σου θέτω ένα ευθύ ερώτημα: όταν οι τρεις προαναφερόμενοι ειδικοί, μην επαναλαμβάνω διαρκώς τα ονόματα τους, οι οποίοι ελπίζω να έκανες τον κόπο να δεις ποιοι είναι, λένε ότι η 881 παίζει όπως το συγκρότημα που έχουν εκεί και το ακούνε live και η STANTON με την διαδικασία του direct cut,

αυτό εσένα σου αρκεί η ψάχνεις για κάτι ανώτερο;

Reaction score
11

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Η εκτίμηση είναι αμοιβαία!

Πάμε τώρα και στο σπορ:

To λοιπόν και για να το απλοποιήσουμε: σου θέτω ένα ευθύ ερώτημα: όταν οι τρεις προαναφερόμενοι ειδικοί, μην επαναλαμβάνω διαρκώς τα ονόματα τους, οι οποίοι ελπίζω να έκανες τον κόπο να δεις ποιοι είναι, λένε ότι η 881 παίζει όπως το συγκρότημα που έχουν εκεί και το ακούνε live και η STANTON με την διαδικασία του direct cut,

αυτό εσένα σου αρκεί η ψάχνεις για κάτι ανώτερο;

Και επειδή προβλέπω πως μάλλον δεν θα πάρω απάντηση, ας απαντήσω εγώ:

μόνο μία μπορεί να είναι η απάντηση σε αυτό το ερώτημα, άντε δύο.

Διαλέξτε όποια θέλετε και...είστε μέσα!

Reaction score
11

...μόνο μία μπορεί να είναι η απάντηση σε αυτό το ερώτημα, άντε δύο.
Άλλωστε ο αριθμός δύο μου αρέσει, γιατί είναι η λύση του δυσκολότερου προβλήματος αριθμητικής που κατάφερα ποτέ να λύσω στην ζωή μου!

Reaction score
11

(οπως το οτι τα ηλεκτρονικα, ηχεια, βραχιονες της εποχης του test δεν εχουν και μεγαλη σχεση με τα σημερινα που διαθετουμε στα σπιτια μας).
Kαι μία διατύπωση μου, από το παρελθόν, που έχει να κάνει με το...φάντασμα των αναλογικών εξελίξεων, στον ήχο, σήμερα:

"Ειδικά αυτή την εποχή, παρατηρώ ένα περίεργο φαινόμενο: πολλοί κατασκευαστές πάσης φύσεως αναλογικών συστημάτων, λειτουργούν σαν να απευθύνονται σε πρωτόγονους που μόλις έχουν ανοίξει τα μάτια τους σε έναν, αναλογικό, πλανήτη, σε μία (μετά)αναλογική εποχή, όπου η γνώση της περιόδου της ακμής έχει χαθεί!

Κάτι σαν σε ταινία του Σπήλμπεργκ ασούμε ναμ! "

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.836
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon