Μια φορά κι έναν καιρό...

Status
Not open for further replies.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: Μια φορά κι έναν καιρό...

Βλαμμενα.....................................:204::204::204::204:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Macormack DNA 2 ........LIMITED EDITION στο σπιτι σου Κωτσο κενταγε.......μηχαναρα πραγματικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν κρινω και απο τον DNA 1 Deluxe που εχω στο κεντρικο μου ο δικος σου θα ειναι μαγεια στην μουσικη αναπαραγωγη!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Μπορει να ειμαι κομματακι-αρα Krelloς αλλα υπαρχουν εκει εξω μαγικες ενισχυτικες μηχανες οπου αν ματσαριστουν σωστα μπορουν να απογειωσουν ενα συστημα !!!!!

Reaction score
1.685

Macormack DNA 2 ........LIMITED EDITION στο σπιτι σου Κωτσο κενταγε.......μηχαναρα πραγματικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν κρινω και απο τον DNA 1 Deluxe που εχω στο κεντρικο μου ο δικος σου θα ειναι μαγεια στην μουσικη αναπαραγωγη!!!!!!!!!!!!
Ειναι, το ατιμο το θηριο.

Θυμαμαι τις εκφρασεις σου σαν τωρα....:404:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

εννοειται οτι γραφουμε ειναι επιπεδου 9,5 με αριστα το 10 για να μην παρεξηγουμαστε ετσι?

Reaction score
1.815

Εγώ έχω ξανα..ειπεί!
Περιμένω ....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.520

εννοειται οτι γραφουμε ειναι επιπεδου 9,5 με αριστα το 10 για να μην παρεξηγουμαστε ετσι?
ειμαι και ανοιχτοματης και ανοιχτομυαλος....
...και ανοιχτοχέρης,μην παραβλέπεται,γενικά ΄΄ανοιχτός΄΄ σε όλα.:612:

Reaction score
460

Το χρημα και ο κοπος Χρηστο ειναι απο το 9.5 εως 10.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια φορά κι έναν καιρό...

Έρχεται στο νου κι έτερη περίπτωση.Ο τωρινός ενισχυτής του σκαλ έχει αντίσταση εξόδου 1,34 Ohm.Οι Rowland με βάση το δημοσιευμένο τους συντελεστή απόσβεσης(>100) γιά ονομαστικό φορτίο 8 Ohm,εμφανίζονται να έχουν πολύ μικρότερη την αντίσταση εξόδου.

Ο συντελεστής απόσβεσης ορίζεται ως ένα κλάσμα,με αριθμητή το φορτίο επί του οποίου συνδέεται το στάδιο εξόδου και παρονομαστή την αντίσταση του ιδίου του σταδίου εξόδου στην οποία επίσης οφείλει να προστεθεί η αντίστοιχη τιμή αντίστασης οποιουδήποτε άλλου υλικού παρεμβάλλεται μεταξύ σταδίου εξόδου και φορτίου (λ.χ.αγωγοί σύνδεσης,δικτυώματος διαχωρισμού).

Γιά δεδομένο τύπο καλωδίων υψηλού σήματος,εάν οι παθητικές υπομονάδες των ηχείων παρουσιάζουν βυθίσεις αντίστασης στη ζώνη συχνότητας που εξετάζεται,θα τείνουν να λαμβάνουν μικρότερη ωφέλιμη ισχύ από το στάδιο εξόδου εκάστοτε ενισχυτή.Η συγκεκριμένη μείωση θα υφίσταται σε μεγαλύτερο βαθμό όταν μειώνεται ο συντελεστής απόσβεσης.Στην περίπτωση κορυφώσεων αντίστασης θα συνέβαινε το αντίθετο φαινόμενο.Στην πράξη,ο βαθμός μείωσης ή αύξησης της αποδιδομένης ισχύος αντιστοιχεί σε διαφορές δεκάτων έως ελαχίστων dB στην αποδιδόμενη απόκριση,αφού η στάθμη ισούται με 10 φορές το δεκαδικό λογάριθμο του κλάσματος μεγεθών ισχύος.

Εφόσον λοιπόν δεν έχουν γίνει άλλες μεταβολές στο χώρο ακρόασης και τη διαρρύθμιση του συστήματος εντός αυτού,προκύπτει η εξής πιθανότητα:μήπως η απόκριση συχνότητας των Genesis στη ζώνη που μας ενδιαφέρει,παρουσιάζει μικρές εξάρσεις με ταυτόχρονες βυθίσεις αντίστασης και σε τέτοιο βαθμό ούτως ώστε η ταπείνωση της προσλαμβανομένης ηλεκτρικής ισχύος να οδηγούσε τελικά σε πιό ικανοποιητική εξομάλυνση της απόκρισης του συνόλου στη δεδομένη περιοχή συχνοτήτων σε σχέση με τον προηγούμενο ενισχυτή...
Πολύ σωστός σε αυτά που λες και πολύ λογική η συνεπαγωγή που κάνεις. Όμως αυτό που αναφέρω (περί αμυδρού φουσκώματος) είναι κάτι που έχει παρατηρηθεί (τουλάχιστον από εμένα προσωπικά) με όλα τα Rowland που είχα και σε 5-6 διαφορετικά ηχεία που τα είχα δοκιμάσει.

Reaction score
8.905

Εγώ έχω ξανα..ειπεί! Περιμένω ....
Βρε τι κάνεις εσύ εδώ μέσα με τους krellούς... θα σε χαλάσουν.... έλα γρήγορα στις δικές μας κατηγορίες... τώρα...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Ε ρε Krellααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:139::143::204::204:

Reaction score
1

Το χρημα και ο κοπος Χρηστο ειναι απο το 9.5 εως 10.
Σωστός Αντωνάκη μου.

Βέβαια υπάρχει και ο παράγοντας "ανταμοιβή". Όλοι έχουμε επενδύσει σε αυτό το hobby και αργά ή γρήγορα ανταμειφθήκαμε και συνεχίζουμε και ανταμειβόμαστε από τους κόπους, τα χρήματα και τον χρόνο που έχουμε ξοδέψει. Και όταν η ανταμοιβή αφορά τα αγαπημένα μας μουσικά θέματα, πιστεύω ότι και ο χρόνος και ο κόπος, αλλά και τα χρήματα που έχουμε ξοδέψει είναι πάλι λίγα μπροστά στις συγκινήσεις που απολαμβάνουμε.

Πριν από αρκετά χρόνια (πρέπει να ήταν 1994) είχα μια κουβέντα με τον καλό μου φίλο και πρόσφατα συχωρεμένο Γιώργο Ζωδιάτη, σχετικά με το αν άξιζε να δώσω κάποια λεφτά παραπάνω για να αγοράσω έναν ελαφρώς καλύτερο προενισχυτή από αυτόν που είχα βάλει στο μάτι. Πιο συγκεκριμένα, εγώ ζαχάρωνα έναν μεταχειρισμένο SP8 και ακριβώς δίπλα υπήρχε και ένας μεταχειρισμένος SP15 που κόστιζε 3 κατοστάρικα (χιλιάδες δραχμές) περισσότερο. Μετά λοιπόν από αρκετές ώρες συγκριτικών ακροάσεων, εκδήλωσα στο Γιώργο το arguement ότι ...ναι όντως ο SP15 παίζει πολύ πιο σωστά και πιο ωραία από τον SP8, αλλά η διαφορά αυτή δεν δικαιολογεί τα επιπλέον 300 χιλιάρικα. Τότε ο "μεγάλος" μου έδωσε την πιο ωραία απάντηση λέγοντας μου ότι ...αυτά τα 300 χιλιάρικα τα δίνεις μια φορά για ένα ποσοστό βελτίωσης που όντως για μια και μόνο ακρόαση να μην αξίζει. Για σκέψου όμως πόσο μικρό θα φαίνεται αυτό το ποσό αν κάθε ώρα και κάθε στιγμή που ακούς μουσική, απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου κομμάτια με καλύτερο ήχο και σαν να είσαι ακόμα πιο κοντά στους αγαπημένους σου καλλιτέχνες.

Πιστεύω ότι η απάντηση του Γιώργου είναι και η πεμπτουσία του high end. Πιστεύω λοιπόν ότι δεν είναι το ποσό που ξοδεύουμε στιγμιαία, αλλά το ποσοστό "αμεσότητας" που απολαμβάνουμε σε βάθος χρόνου.

Reaction score
460

Η μανα του ''χωσέ'' δεν εκλαψε ποτε............:114:

Reaction score
460

Ναι Νικολακη μου,ξερεις τι επικερδης επενδυση ειναι να χωσεις μια 50αρα (χιλ) για ηχεια και οταν αποφασισεις να τα δωσεις μπορει να μην βρεις να τα πουλησεις η να αναγκαστεις να τα χαρισεις.

Γιατι για να εχουν 50 σιγουρα θα εχουν ενα καποιο μεγεθος,και αυτος που θα τα παρει (εαν βρεθει) μπλεκει με τα υπολοιπα της αλυσιδας......φοβερη επενδυση το χαι φαι ετσι?

Απο οτι καταλαβαινεις Νικ μαλλον θα πληρωσουμε για να τα ξεφορτωθουμε τα σιδερα και τα ξυλα.....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Απο οτι καταλαβαινεις Νικ μαλλον θα πληρωσουμε για να τα ξεφορτωθουμε τα σιδερα και τα ξυλα.....
Δεν έχεις ανάγκη εσύ, μπορείς να τα νοικιάσεις σε club !:107:

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.162
Members
38.296
Νεότερο μέλος
dlitsas