The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Το 9ο μέρος του video blog από τον Peter Jackson που μόλις κυκλοφόρησε:

THE HOBBIT, Production Video #9

Thanks!!!

Last edited by a moderator:

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Από το επίσημο facebook page του Ελληνικού "The Hobbit":

H Νέα Ζηλανδία έχει φορέσει τα "καλά" της, για την Παγκόσμια Πρεμιέρα της πρώτης ταινίας Hobbit!

Εσύ, δε θα βρίσκεσαι εκεί?
Μπορείς!
Κάνε Like στη σελίδα μας εδώ και δες με live streaming, ό,τι θα συμβαίνει στο "κόκκινο χαλί"...
Έναρξη μετάδοσης: Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 05:30

https://www.facebook.com/thehobbitmoviegr

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ θα μείνω ξύπνιος για να το δω ζωντανά... :114:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Σορρυ αμα ειναι το λαθος θρεντ αυτο ομως εχω καιρο να μπω στο σιτε και απο οτι φαινεται κατι αλαξε στην αναζητηση και δεν μπορω να βγαλω ακρη.

Η ερωτηση μου ειναι ποιος σινεμας απο τους τρεις(Village,Ster,Odeon) εχει το καλυτερο 3D,γιατι εχω να παω να δω 3δ απο την χρονια του Αvatar...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.451
Απάντηση: Re: Απάντηση: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Σορρυ αμα ειναι το λαθος θρεντ αυτο ομως εχω καιρο να μπω στο σιτε και απο οτι φαινεται κατι αλαξε στην αναζητηση και δεν μπορω να βγαλω ακρη.

Η ερωτηση μου ειναι ποιος σινεμας απο τους τρεις(Village,Ster,Odeon) εχει το καλυτερο 3D,γιατι εχω να παω να δω 3δ απο την χρονια του Αvatar...
Είναι σε λάθος thread, αλλά μεταξύ Village και Odeon, σίγουρα καλύτερο το Odeon, αλλά με πιο άβολα καθίσματα. Σε Ster δεν έχω πάει.

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Listen to the entire soundtrack for The Hobbit: An Unexpected Journey

We're two weeks away from the release of Peter Jackson's The Hobbit: An Unexpected Journey and to hold you over, Rolling Stone is streaming the entire soundtrack to the film. The full soundtrack, including "Neil Finn's Song of the Lonely Mountain," is available for free and apparently was just finished up a few days ago. The soundtrack will be released on December 11 and for the time being you can hear all of the tracks here.

"They were working on the soundtrack up to about 10 days ago," Neil Finn. "There's a huge amount of cues. Something would be working not quite right; they'd have to go back and re-record. There'd be notes made. I wasn't aware of the detail, of the minutiae. But I know that there is an obsessive nature that goes along with making these kinds of things, and everyone's aiming to get it to a point where it sounds like it was the easiest thing in the world."

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Gandalf confronts the Goblin King in a new still from The Hobbit

Following this morning's debut of a still from The Hobbit: There and Back Again (featuring Orlando Bloom's Legolas and Luke Evans' Bard the Bowman), Warner Bros. and MGM have released, also via EW, a look at Gandalf (Ian McKellen) confronting the Goblin King (Barry Humphries) from next week's The Hobbit: An Unexpected Journey. Check it out below!

Reaction score
1

Όσοι αγάπησαν τον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" καθώς και όσοι έχουν ασχοληθεί, έστω και ελάχιστα, με παιχνίδια ρόλων, σίγουρα θα ενθουσιαστούν με το νέο πόνημα του Π. Τζάκσον. Οι υπόλοιποι, θα παρακολουθήσουν ένα καλογυρισμένο παραμύθι, που θα τους ταξιδέψει στους φανταστικούς κόσμους της μέσης γης... Η μεγάλη διάρκεια, όμως, σε συνδυασμό με τις σχετικά επαναλαμβανόμενες καταστάσεις και πλατειασμούς, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κουράσουν τους αμύητους... Επίσης, το φινάλε που μας προετοιμάζει για το επόμενο μέρος της ταινίας, δημιουργεί αίσθημα ανικανοποίητου... Αδιαμφισβήτητα, πάντως, μία ενδιαφέρουσα πρόταση, προσανατολισμένη περισσότερο στους φαν των συγκεκριμένων ταινιών...

Βαθμολογία: 7/10

Παρακολούθησα την ταινία στην Αίθουσα 7 (Vmax) των Village Cinemas Mall, σε ψηφιακή τρισδιάστατη προβολή 24fps, μέσω συστήματος Reald XL, με, δυστυχώς, πολύ σκοτεινή εικόνα, αλλά χορταστικό ήχο.

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να αναφέρω ότι το 3D της ταινίας ήταν σχεδόν ανύπαρκτο, οπότε θα πρότεινα συμβατική δισδιάστατη παρακολούθηση. Τα 48fps, για τα οποία έχει γίνει πολύς λόγος τελευταία, δε νομίζω να προσθέτουν κάτι ιδιαίτερο στη συγκεκριμένη ταινία, πέραν, ίσως, από ομαλότερη κίνηση. Περιμένω από τους φίλους που θα την παρακολουθήσουν στα 48fps, να μοιραστούν την εμπειρία τους!

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Ευχαριστούμε πολύ για το review :126:

Άντε να το δούμε και εμείς μεθαύριο Πέμπτη.

41 ώρες έμειναν ακόμα παλικάρια μου......

Υπομονή και θα περάσουν !!!

40:59...40:58...40:57...:40:56...40:55... :116:

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Μόλις επέστρεψα από το σινεμά. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ...!!! (που λέει και το τραγούδι)

Δεν μπορώ να σας γράψω τώρα τις εντυπώσεις μου γιατί είμαι ακόμα με το σαγόνι ανοιχτό και προσπαθώ να χωνέψω αυτό που μόλις είδα και επίσης σκέφτομαι πως θα δω την συνέχεια του σε 1 χρόνο από τώρα... :110:

Αύριο οπότε θα σας πω αναλυτικά το review μου για το ΜΕΓΑ ΕΠΟΣ.

Για όσους θα πάνε να το δουν πάντως ένα έχω να σας πω......απολαύστε το γιατί το επόμενο είναι σε 365 ημέρες από σήμερα...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Η κριτικη (Ν. Αρτινος) λεει οτι το πρωτο μερος ειναι ενα κουραστικο μπλαμπλα, ενω το δευτερο η χαρα των πιτσιρικαδων - ημων δηλαδη:)

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Και το 10ο και τελευταίο μέρος (όσο αφορά το The Hobbit: An Unexpected Journey) του video blog από τον Peter Jackson που μόλις κυκλοφόρησε:

THE HOBBIT, Production Video #10

Last edited:

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Ένα 13λεπτο αφιέρωμα στο The Hobbit: An Unexpected Journey που μόλις κυκλοφόρησε:

Last edited:

melina

Cargo 200
Reaction score
43.251
Το είδα χθες στο mall, 48 fps.
Απίστευτη εικόνα, ωραίο παραμύθι, εξαιρετικά κοστούμια-σκηνικά, υπερπαραγωγή!
Συνίσταται ανεπιφύλακτα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157
Members
38.292
Νεότερο μέλος
harrybani