Μιλώντας για τις κεφαλές των πικάπ μας, σχόλια, φωτό κλπ.

Reaction score
8.905
Απάντηση: ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΠΙΚ-ΑΠ ΜΑΣ ★ ΣΧΟΛΙΑ ★ ΦΩΤΟ ★ Κ.Λ.Π.

Τα Χρόνια μου Πολλά σε όλους εδώ μέσα... κυρίως όμως στους πικαπάκιδες :107:.

Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πολλά αλισβερίσια (από αγγελίες φόρουμ και εκτός) με την Z1S και φωτογραφίες η εντυπώσεις δεν βλέπω, για άντε να χαζέψουμε και εμείς.

Εννοείται ότι περιμένουμε και από άλλες κεφαλές και την άποψή σας για αυτές!

Reaction score
1.173

Τα Χρόνια μου Πολλά σε όλους εδώ μέσα... κυρίως όμως στους πικαπάκιδες :107:.

Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πολλά αλισβερίσια (από αγγελίες φόρουμ και εκτός) με την Z1S και φωτογραφίες η εντυπώσεις δεν βλέπω, για άντε να χαζέψουμε και εμείς.

Εννοείται ότι περιμένουμε και από άλλες κεφαλές και την άποψή σας για αυτές!
Χρόνια πολλά Βασίλη.
Αν και με τις γιορτές δεν έχω προλάβει να ακούσω πολύ, ότι παίζει θέλω να το ξαναβάλω να παίξει από την αρχή.:116:
Με μια λέξη μπορώ να πώ "ομοιογένεια" η μουσική που βγάζει από το αυλάκι του δίσκου, σύμφωνα με ότι κεφαλές είχα στην κατοχή μου εώς τώρα.
Δεν τονίζει τίποτα. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου δίνει.
Ακέραιη.

Reaction score
103

καλησπερα παιδια και χρονια πολλα για ενα technics SL 1210 MK2 ποια θα προτινατε εως 50-100 ευρω?

Reaction score
8.905

Στα χέρια μου έπεσε (ψέματα λέω από ebay την πήρα :105:) μια νέα Technics EPC P24, και δεν μου φαινότανε καθόλου άσχημη ιδέα να ασχοληθώ μαζί της. Μόλις την παραλάβω, πρώτα (και θα σας ενημερώσω), θα γίνει η ακρόαση με την αυθεντική ελλειπτική βελόνα της... και έπειτα (πιστεύω σύντομα) με Jico SAS.

Και όλα αυτά, γιατί στη συλλογή μου από παλιά έχω ένα σπάνιο Heashell της Technics SH-90S και είπα να το ενεργοποιήσω, που μετατρέπει τις T4P (P-mount) κεφαλές για SME τύπου με βύσμα-βραχίονες, για να μην σας μπερδέψω (για όποιον θέλει να ασχοληθεί) να πω, ότι στην αγορά υπάρχει και ο κλασικός T4P αντάπτορας, που τις μετατρέπει για να είναι συμβατές με όλα τα universal headshell και βραχίονες.

Εάν λοιπόν έχουμε μια παλαιά κεφαλή και ειδικά εάν μπορούμε από την JICO να βρούμε SAS... βουαλά... κοινώς δεν πετάμε τίποτα και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις νεότερες...!

Για όποιον θέλει να βρει το Technics SH-90S, λίγη προσοχή εδώ, αυτό είναι μαύρο και ρυθμίζει την απόσταση (Overhang 52mm +1mm -3mm) και το αζιμούθιο (±2°), το αναφέρω γιατί υπάρχει και το SH-80 που είναι σε ασημένιο χρώμα αλλα δεν έχει τα ρυθμιστικά.

Reaction score
1.815

Καλορίζικη Βill!!!:615:

Reaction score
8.905

Αυτή είναι η Technics-EPC-P24S που αγόρασα!

Reaction score
1.173

Καλοάκουστη!:102:

Reaction score
8.905

καλησπερα παιδια και χρονια πολλα για ενα technics SL 1210 MK2 ποια θα προτινατε εως 50-100 ευρω?
Πιστεύω και από προσωπική εμπειρία ταιριάζει γάντι στον βραχίονα η Shure M97xe.

Και όταν την λιώσεις η θέλεις στο μέλλον να την αναβαθμίσεις βάζεις αυτήν (βελόνα) και απογειώνεται.

ΥΓ. Με την ορίτζιναλ βελόνα θέλει λίγο "γκάζωμα" στην χωρητικότητα... κοίτα εδώ.

Reaction score
6

Kαλησπερα και χρονια πολλα.Εχω μια ADC XLM MKIII στο SPACEDECK και θελω να ρωτήσω αν υπάρχει βελόνα SAS για την κεφαλή.

Reaction score
103

τωρα επανω του εχω μια Shure M447,καλυτερα λετε με την Μ97xe??

Reaction score
8.905

[FONT=Tahoma, sans-serif]
τωρα επανω του εχω μια Shure M447,καλυτερα λετε με την Μ97xe??
Την συγκεκριμένη Shure M44-7 δεν την έχω ακούσει, για dj χρήση μου φαίνεται... δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό, δηλαδή εάν αξίζει να την αναβαθμίσεις... [/FONT]

Reaction score
8.905

[FONT=Tahoma, sans-serif]
Kαλησπερα και χρονια πολλα.Εχω μια ADC XLM MKIII στο SPACEDECK και θελω να ρωτήσω αν υπάρχει βελόνα SAS για την κεφαλή.
[/FONT]
[FONT=Tahoma, sans-serif]Το σάιτ της Jico είναι [/FONT][FONT=Tahoma, sans-serif]αυτό[/FONT][FONT=Tahoma, sans-serif], για την συγκεκριμένη έχει Elliptical και για την σειρά σούπερ βγαζει και Shibata. Οι ADC πάνω σε χαμηλής μάζας βραχίονες “κελαηδάνε” και με την ελλειπτική. Εσύ τι βραχίονα έχεις επάνω στο πλατό.[/FONT]

Reaction score
6

Καλημέρα Εχει τον SPACEARM . H κεφαλή παιζει πολύ καλα,μάλιστα καλύτερα απο μια DENON DL 160 που ειχα πριν,
απλά ρωτω για κάτι καλύτερο

Reaction score
8.905

Σήμερα περιμένω κάτι φιλαράκια από το φόρουμ... :116: και τρέχω... :135: θα απαντήσω το βράδυ!

Reaction score
3.912

Technics 305C

τι ξέρουμε για δαυτο το θηλυ αρχηγόπουλε Μπιλ?

205Cmk3

αυτή την έχεις στη συλλογή σου?

Reaction score
8.905

Φίλε μου την 205MK3 την είχα σε δυο φάσεις, γλυκός - αέρινος - αναλυτικός ήχος με ήπια δυναμικά... αλλά με τα γνωστά θέματα στην ανάρτηση λόγω παλαιότητας... είναι ρίσκο η αγορά της. Η 305C είναι MC με καλές κρητικές αλλά δεν την είχα ποτέ! Υπάρχουν και άλλες σε αυτά τα λεφτά... υπομονή θέλει μόνο. Κλινική κεφαλή και υπέρ-αναλυτική είναι η 205MK4...σπάνια μεν άλλα και σπάνιος ο ήχος της. Σήμερα την άκουσαν στα γρήγορα οι γνωστοί “απατεώνες” της “φιλικής εταιρίας”...:409:

Επίσης ο φιλαράκος (Μάνος) έχει μια 205MK2 και παίρνει και SAS για αναβάθμιση... τον έδωσα κανονικά... γιατί δεν την χρησιμοποιεί.... αυτή και εάν είναι Best Buy!:410:

Reaction score
25
Re: Απάντηση: ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΠΙΚ-ΑΠ ΜΑΣ ★ ΣΧΟΛΙΑ ★ ΦΩΤΟ ★ Κ.Λ.Π.

Ανάμεσα σε δυο αγάπες!

AT150MLX

ME97HE/JICO SAS

...από κινητό.

Καλή Χρονιά σε όλους!

Reaction score
8.905

Καλοάκουστες φίλε μου και κάποια στιγμή να μας μιλήσεις για τις 2 :442: αγάπες σου πως παίζουν πάνω στον Jelco!

Καλή χρονιά να έχετε.:107:

Reaction score
8.905

Σε συνέχεια των ποστ 164 & 166 που είχα αναφερθεί...

ήρθε η στιγμή της απο-συσκευασίας του T4P αντάπτορα της Technics SH-90S και πάνω του κούμπωσε μια Technics EPC P24S. Αφού ρυθμίστηκε πάνω στον EPA-100 με την ορίτζιναλ βελόνα της... ξεκίνησε η ακρόαση (αν και άστρωτη) με κάποιους γνώριμους δίσκους. Για να μην πολυλογώ, ο ήχος της με λίγα λόγια είχε τα χαρακτηριστικά κάτι μεταξύ Ortofon Red & Blue. Δηλαδή μου ακούστηκε σκληρή (λιγότερη από την Red) με περιορισμένη ανάλυση στα άκρα (η Blue μάλλον τα πάει καλύτερα εδω), φυσικά ο σκοπός της ακρόασης ήταν για την περιέργεια και μόνο... τώρα μαζεύω λεφτά για να αγοράσω μια SAS και εδώ τα πράγματα θα σοβαρέψουν... μιας που αυτή η αλλαγή θα απογειώσει την κεφαλή σε άλλα επίπεδα!

συνέχεια και εντυπώσεις με την SAS... σύντομα...

Reaction score
1.685

Ωραια πραγματα Βασιλη.

Με την ευκαιρια να κανω μια ερωτηση?
Καποιος γνωστος (πολυ κοντα μας) προσφατα απεκτησε μια κεφαλη που κανει οσο 40 και πλεον κεφαλες σαν αυτη.

Το ερωτημα (παλιο - διαμορφωμενο ενος φιλου) ειναι, παιζει αυτη 40 φορες χειροτερα απο εκεινη, η εκεινη 40 φορες καλυτερα απο αυτην?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.285
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.