JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.620
Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.
Αν απευθύνεσαι σε μένα , να σου πω οτι ποτέ κανείς δεν ισχυρίστηκε οτι τα AB ενισχυτικά παίζουν καλύτερα απο τα class d.
Απο οσο θυμάμαι κανείς δεν είπε-έγραψε ποτέ οτι είναι θέσφατο , τα clas αβ, να παίζουν καλύτερα απο τα d.
Για τους μέσους χομπίστες , ο καθένας ακούει όπως τον ευχαριστεί.Αμα σου αρέσουν τα class d μεγειά σου με χαρά σου. Ποιός είμαι εγω που θα σου αλλάξω την άποψη?
Οσο για το πότε μαθαίνουμε να ακούμε , ε, , μερικοί απο μας μπορεί και να έχουμε λίγο ανώτερη παιδία , τι να κάνουμε? ως γνωστόν δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Επειδή δεν έχουμε όλοι την ίδια κα@λα να ασχολούμαστε και να εμβαθύνουμε στα ίδια αντικείμενα δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη κιόλας, γιατί άποψη εκφέρουμε, δεν ισχυριστήκαμε εμείς - οι μέσοι χομπίστες - ότι λέμε θέσφατα...εκτός από εσάς ίσως...τώρα γιατί τα θέσφατά σας δεν συμπίπτουν με την ακουστική άποψη πολλών, υπάρχουν 2 εκδοχές:
1. μαθαίνουμε να ακούμε μετά το "νηπιαγωγείο"...
2. κάτι δε πάει καλά με το θέσφατο
Αν απευθύνεσαι σε μένα , να σου πω οτι ποτέ κανείς δεν ισχυρίστηκε οτι τα AB ενισχυτικά παίζουν καλύτερα απο τα class d.
Απο οσο θυμάμαι κανείς δεν είπε-έγραψε ποτέ οτι είναι θέσφατο , τα clas αβ, να παίζουν καλύτερα απο τα d.
Για τους μέσους χομπίστες , ο καθένας ακούει όπως τον ευχαριστεί.Αμα σου αρέσουν τα class d μεγειά σου με χαρά σου. Ποιός είμαι εγω που θα σου αλλάξω την άποψη?
Οσο για το πότε μαθαίνουμε να ακούμε , ε, , μερικοί απο μας μπορεί και να έχουμε λίγο ανώτερη παιδία , τι να κάνουμε? ως γνωστόν δεν είμαστε όλοι ίδιοι.