- Reaction score
- 1.788
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.
kαλημεεεεεερααααααα!!!!!!!και καλη εβδομαδα!!!!
για παμε!!!
kαλημεεεεεερααααααα!!!!!!!και καλη εβδομαδα!!!!
για παμε!!!
Mπραβο σου βρε Γιανναρε.........ειλικρινα μπραβο σου ρε φιλε!!!!!!!Εγω θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγνώμη απο τον ep4nder οχι για κάτι άλλο αλλά για μια παρεξήγηση εκ μέρους μου και μόνο.
Αλεξ συγνώμη αγοράκι μου δεν το ήθελα να γράψω τις κακίες που έγραψα.
Αυτό ξαναγράψτο θέλει να σοφία και αυτογνωσία! να μπορέσεις να αναιρέσεις κάτι το οποίο το θεωρείς δεδομένο για ολόκληρα χρόνια .φιλε μου καλη σου μερα!
αυτο που μετραει πανω απ ολα ειναι η προσωπικη εμπειρια του καθενος μας! σημερα κατι που υποστηριζουμε αυριο μπορει να το αναιρεσουμε!! τιποτα δηλαδη παραπανω απ οτι κανει και η ιδια η επιστημη!! τωρα αν καποιοι νομιζουν οτι ειναι μπροστα ,εγω προσωπικα τους λεω ζαμε!!!!
Λάθος λάθος λάθος.φιλε μου καλη σου μερα!
αυτο που μετραει πανω απ ολα ειναι η προσωπικη εμπειρια του καθενος μας! σημερα κατι που υποστηριζουμε αυριο μπορει να το αναιρεσουμε!! τιποτα δηλαδη παραπανω απ οτι κανει και η ιδια η επιστημη!! τωρα αν καποιοι νομιζουν οτι ειναι μπροστα ,εγω προσωπικα τους λεω ζαμε!!!!
Ετσι.Αυτό ξαναγράψτο θέλει να σοφία και αυτογνωσία! να μπορέσεις να αναιρέσεις κάτι το οποίο το θεωρείς δεδομένο για ολόκληρα χρόνια .
Ναι αλλα εσυ Ξέρεις.Νικο, τα παντα ρει!!
Νικο το εχω γραψει πολλακις οτι το μονο που μπορω να δω ειναι την γραμμικοτητα!! τα αλλα ειναι μαγειρεμα!!!Ναι αλλα εσυ Ξέρεις.
διαβαζεις ψάχνεις και οταν ακούς μια Λαμπα που γουσταρεις Ξέρεις γιατί παίζει ετσι.
μην σου πω ξέρεις απο πριν πως περίπου θα παίξει.
ετσι δεν ειναι;
καπου εδω αρχιζει και η εμπειρια.Νικο το εχω γραψει πολλακις οτι το μονο που μπορω να δω ειναι την γραμμικοτητα!! τα αλλα ειναι μαγειρεμα!!!
Οπως βλεπεισ ειμαι ειλικρινης!!
Συνεχιζεις το λαθος, βγαζοντας λανθασμενα συμπερασματα.Εντελως ακατανοητο, ειναι το οτι με το να θαυμαζεις την επιγραφη : "Ref. Master Monitor"
σου εχει αποτυπωθει η ψευδαισθηση πως αυτο που ακους στο σπιτι σου, ειναι αυτο που πρεσβευει την γυμνη και απολυτη αληθεια. Ξεχνας να υποστηριξεις οτι εστησες το συστημα σου, απλα για να σου αρεσει. Αντιθετα ομως, επιμενεις να συσχετιζεις το γουστο σου με την ψυχρη στουντιακη πραγματικοτητα. Το σχολιο λοιπον αναφορικα με την "κολοτουμπα" ειχε αποκλειστικο σκοπο να σε κανει επιτελους να παραδεχτεις οτι τα συστηματα των σπιτιων μας, τα φτιαχνουμε για να εξυπηρετουν τα "ιδιαιτερα γουστα" μας. Οχι ομως και να νομιζουμε πως κατακτησαμε την μοναδικη αληθεια! Δεν το θελαμε και δεν προσπαθησαμε ποτε για κατι τετοιο!
Ειναι αφελης, αδικη, και αυθαιρετη η σταση σου αυτη, να νομιζεις οτι επιασες τον παπα απο τα @αχιδια, επειδη εχεις τον Steve η τα Ref. Master Monitor που σου δινουν απλα το ηχοχρωμα που σου αρεσει. Παραδοχες του στυλ εχω αναγνωρισμενες εταιριες, εχει μετρηθει ο χωρος μου, εχω διασημους καλεσμενους, δεν δειχνουν σημαδια βελτιωσης, ουτε καμια διαθεση για αυτοκριτικη. Φαινεται (μετα βεβαιοτητος) πως εισαι ...προεδραρα και εμεις ...ουτε για να σου ξυνουμε την πλατη. Να ξερεις φιλε μου Κωστα οτι σε ενα φορουμ σαν αυτο, πολλοι εχουν κανει αυτα που κανεις, πολυ πριν απο 'σενα, και ειναι γι'αυτους απογοητευτικο να σε βλεπουν να μασας τα σιδερα κανοντας τους ιδιους κυκλους. Και να εισαι σιγουρος, πως αυτος ειναι και ο μονος λογος γι οτι γραφω εδω μεσα : Η βελτιωση ολων μας.