- Reaction score
- 1.815
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.
Τελικά ρε παίδες ποιός θα μας πει τι ορίζεται ως "σωστό" για ένα μέσο χομπίστα?
Αφού μου ξεκαθαρίσετε τα παραπάνω, οι δυο επόμενες ερώτησεις χρήζουν μη διπλωματική απάντηση:
... Την καλημέρα μου και από μένα και καλή εβδομάδα σε όλους!
Τελικά ρε παίδες ποιός θα μας πει τι ορίζεται ως "σωστό" για ένα μέσο χομπίστα?
- Να ακούει στο χώρο του δοκιμάζοντας μηχανήματα και σύμφωνα με τις προσωπικές του εκτιμήσεις να αποφασίζει τι θα αποκτήσει?
- Να ακούει στον dedicated χώρο του, που θα πρέπει ήδη να έχει ξοδέψει κάποια έξτρα χρήματα με ειδική ακουστική μελέτη?
- Να βασίζεται μόνο στα specs χωρίς να ακούει, μια και είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα, αλλά να ακούει και να κρίνει συστήματα των άλλων?
- Να βασίζεται στα specs και να τα ακούει αλλού? Πχ σε ένα στούντιο, ή σε κατάστημα? Κι αν "ναι", γιατί να μην τα ακούσει και στον "μη" εξειδικευμένο χώρο του?
- Χρειάζεται να είναι "γκουρού" στα ηλεκτρονικά για να μπορέσει να κρίνει έναν ήχο αν του αρέσει ή όχι, ή χρειάζεται να έχει "ακουστική κρίση"?
Αφού μου ξεκαθαρίσετε τα παραπάνω, οι δυο επόμενες ερώτησεις χρήζουν μη διπλωματική απάντηση:
- Ποιός μιλάει για την "ταμπακέρα" (ποιός πλερώ...) στο τέλος? Ο γκουρού (πωλητής ή φίλος) που προτίνει σύμφωνα με τις γνώσεις του ένα μηχάνημα ή ο αγοραστής (ο άσχετος που έχει ακούσει τον σχετικό)?
- Και όταν φτάσει ο "άσχετος" στο δια ταύτα, ακούγοντας τον(τους) "σχετικό(σχετικούς)" και μετά από 6 μήνες αποδειχθεί "άνθρακες ο θησαυρός" στα αυτιά του, τότε ...γιατί πάλι να τον(τους) λάβει υπ' όψην του?
... Την καλημέρα μου και από μένα και καλή εβδομάδα σε όλους!