Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Reaction score
1.766
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

μην λες τετοια, θα σε βαλουν να ξηλωσεις τα κρος και να βαλεις ενα 600αρι ανα δρομο...
της σχολης του εαρ εισαι και εσυ... πολλα αλογα...
με προλαβες.:biggrin:

Reaction score
460
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Πολλα αλογα δεν σημαινει παντα και σωστα αλογα ετσι?
Παντως τα 28Β ειναι δοκιμασμενα γκανιαν,αψογα εργαλεια,και με 20 χρονια εγγυηση!!!!!!!!!!
Η αναλογη απαντηση μου λοιπον (συμφωνα με την τοποθετηση σου) θα ηταν οτι τα 28Β θα τσακισουν τα 600αρια κοκορια στο δευτερολεπτο αλλα επειδη δεν τα εχω ακουσει ειπα οτι πρωτα θα ακουω και μετα θα αποφασιζω.
Καποιοι εδω μεσα χωρις να εχουν ακουσει ποτε πολλα και συγκεκριμενα ενισχυτικα λενε οτι τα κοκορια τα πατανε χαμο,μεγα λαθος η τοποθετηση αυτη,παντα κατα την δικη μου αποψη.
Και εαν βαλω ενα 28Β/δρομο τι γινεται?
Υπόψιν τα 9800 εχουν καταπιει πολλες φορες τα 28Β...........

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Πολλα αλογα δεν σημαινει παντα και σωστα αλογα ετσι?..
Τώρα μιλάς σωστά.
ποια ειναι λοιπόν τα στοιχεία που για εσένα θα διαφοροποιησουν τα σωστά απο τα λάθος;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.715

Δηλαδης ρε ημιθεε απο τοσες γκομενες.......με μια μονο θα μεινουμε?????
γιατι ρε φιλε μας κοβεις την τυχη μας?

εμενα και η κρυα αλλα και η αγελαστη μου αρεσει........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.715

Παντως τα 28Β ειναι δοκιμασμενα γκανιαν,αψογα εργαλεια,και με 20 χρονια εγγυηση!!!!!!!!!!
Η αναλογη απαντηση μου λοιπον (συμφωνα με την τοποθετηση σου) θα ηταν οτι τα 28Β θα τσακισουν τα 600αρια κοκορια στο δευτερολεπτο αλλα επειδη δεν τα εχω ακουσει ειπα οτι πρωτα θα ακουω και μετα θα αποφασιζω.
Καποιοι εδω μεσα χωρις να εχουν ακουσει ποτε πολλα και συγκεκριμενα ενισχυτικα λενε οτι τα κοκορια τα πατανε χαμο,μεγα λαθος η τοποθετηση αυτη,παντα κατα την δικη μου αποψη.
Αντωνη τα 28Β ειναι πραγματικα ενισχυταρες απιστευτες......το εννοω και δεν εχω παψει να το πιστευω φιλε......

απλα πιστευω σε νεες τοπολογιες ,σε νεα projects που σαφως στο μελλον αλλαζουν τα μεχρι τωρα δεδομενα μας......και ετσι πρεπει νομιζω...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.715

άντε ρε άσχιετε...
θελω να μου τις γυρισεις αναποδα να εχουμε μια ποιο γεματη αποψη......δεν βλεπω την ουσια ρε φιλε........καταλαβες ποια ειναι ετσι?????
εκει θα ριξω τους αναλογους χαρακτηρισμους!!!!!

Reaction score
1.815
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

o pass ειναι φοβερο μηχανακι. Θα παει για πουλημα οταν ερθει ο νεος push pull που κυνηγαω καιρο.
Ο ncore ειναι χαμηλοτερης κατηγοριας μηχανακι.
Τώρα μιλάς σωστά.
ποια ειναι λοιπόν τα στοιχεία που για εσένα θα διαφοροποιησουν τα σωστά απο τα λάθος;
Τελικά καλά σου λέει ο ΕΑR ότι είσαι κουφ@λίτσα!
Αφού μας το έδωσες στεγνά το μηχανάκι σου βρε, ότι δεν παίζει μπρος στον Pass... τι ρωτάς τον Αντουάν να σου πει για Bryston?:laugh:

Reaction score
1.815

άντε ρε άσχιετε...
θελω να μου τις γυρισεις αναποδα να εχουμε μια ποιο γεματη αποψη......δεν βλεπω την ουσια ρε φιλε........καταλαβες ποια ειναι ετσι?????
εκει θα ριξω τους αναλογους χαρακτηρισμους!!!!!
Έχει τότε δίκιο που σε λέει άσχιετο!!

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Τελικά καλά σου λέει ο ΕΑR ότι είσαι κουφ@λίτσα!
Αφού μας το έδωσες στεγνά το μηχανάκι σου βρε, ότι δεν παίζει μπρος στον Pass... τι ρωτάς τον Αντουάν να σου πει για Bryston?:laugh:
Χαμηλότερης κατηγορίας τιμης είπα...
οχι πχιοτητας...
:angel:

Y

Yiannis_B

Guest

Ο σχεδιαστής μιας συσκευής audio, ποσό λαμβάνει υπόψη του τον χώρο που θα τοποθετηθεί το σύστημα και τις στάθμες που θα ανεβάσει?

Δηλαδή, μήπως μερικοί από αυτούς τους κατασκευαστές, κάνουν εσκεμμένα "λάθος" σχεδιάσεις, για να ακούγεται σωστότερα το σύστημα σε τυπικούς χώρους ακρόασης?

Ενώ άλλοι, υποθέτουν βέλτιστο χώρο για βέλτιστη απόδοση?

Θα μπορούσε αυτό να είναι σημείο διαφοροποίησης, ανάμεσα σε μηχανήματα studio, και μηχανήματα για το σπίτι μας?

Αν ήσασταν π.χ. κατασκευαστές ηχείων, και είχατε στα χέρια σας ένα βασικό μοντέλο τυπικού χώρου ακρόασης και τυπικής στάθμης ακρόασης, που καλύπτει π.χ. το 70-80% των περιπτώσεων, δεν θα μπαίνατε στον πειρασμό να σχεδιάσετε με βάση αυτό το μοντέλο?

Ακόμη και με βάση το επίπεδο των ηχογραφήσεων θα μπορούσε να σχεδιάζει…

Reaction score
1.815

οχι πχιοτητας...
Τελικά παίζει ή δεν παίζει καλύτερα απ τον Pass?
ΜOΛΟΓΑ μην είσαι ντροπαλούλης!!!:tongue:

Reaction score
498
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

οχι πχιοτητας...
:angel:
Διαφωνώ σε αυτό προσωπικά.Εάν έβγαινε σε παραγωγή σαν κάθε άλλο "hi-end" μηχάνημα με ωραίο κουτί από παχύ αλουμίνιο, με καλούς κονέκτορες κ.λ.π δεν θα είχε μεγάλη διαφορά στην τιμή από τον Pass.Τον F5 π.χ σε DIY τον φτιάχνεις με 600-700 Ευρώ.Έτοιμος από τον παππού όμως κόστιζε χ4 ή χ5 για αυτό και μηχάνημα σε DIY δεν πρέπει να το συγκρίνουμε τιμολογιακά με ένα έτοιμο σαν κόστος κτήσης των υλικών που το απαρτίζουν.

(αυτό όσον αφορά το κόστος, το πώς παίζει κάτι είναι τελείως διαφορετικό πράγμα)

Reaction score
1.766

αντωνη δεν υπαρχουν 600αρια.τα nc1200 που ειναι τα μεγαλα ειναι 350/8 700/4 1200/2.με 2 τετοια γεφυρωμενα ανα καναλι 1400/8 θα μπορουσε να γινη συγκριση.

Reaction score
1.766
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Διαφωνώ σε αυτό προσωπικά.Εάν έβγαινε σε παραγωγή σαν κάθε άλλο "hi-end" μηχάνημα με ωραίο κουτί από παχύ αλουμίνιο, με καλούς κονέκτορες κ.λ.π δεν θα είχε μεγάλη διαφορά στην τιμή από τον Pass.Τον F5 π.χ σε DIY τον φτιάχνεις με 600-700 Ευρώ.Έτοιμος από τον παππού όμως κόστιζε χ4 ή χ5 για αυτό και μηχάνημα σε DIY δεν πρέπει να το συγκρίνουμε τιμολογιακά με ένα έτοιμο σαν κόστος κτήσης των υλικών που το απαρτίζουν.

(αυτό όσον αφορά το κόστος, το πώς παίζει κάτι είναι τελείως διαφορετικό πράγμα)
σωστα υπαρχουν τα mola mola που κανουν 6-7χιλιαρικα περιπου.

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Δεν ειναι το ιδιο, οι μοντουλες παρεχονται ετοιμες απο τον κατασκευαστη, αρα το βασικο κοστος καθε ετοιμου προιοντος με αυτες τις μοντουλες δεν μπορει να διαφερει και πολυ.

Ο Jeff Rowland που πηγε να το παιξει εξυπνος με τα Ice, το πληρωσε ακριβα.

Reaction score
498
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

σωστα υπαρχουν τα mola mola που κανουν 6-7χιλιαρικα περιπου.
Τα Mola-Mola θα έχουνε κανένα 10ρικο νομίζω, αλλά τα Atsah με τα NC1200, όπως το λες, γύρω στα 7 χιλιάρικα νομίζω κι εγώ..

Κουκλιά τα άτιμα!

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.574
Members