Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Reaction score
11.532
Ευχαριστώ. Δεν προλαβαίνω τώρα να διαβάσω τα λινκς. Το βράδυ.
Φτάνουν αυτά για να οδηγηθεί ο ενισχυτής του Νίκου σε πλήρη ισχύ;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.410
εχει πολυ φαση αυτη η συζητηση, απλα να χαμε να λεγαμε.....ποσοι αραγε θα τ αγορασουν το προιον? η απλα ετσι για να εχουμε ν ασχολουμαστε?

Reaction score
1.766
Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Ευχαριστώ. Δεν προλαβαίνω τώρα να διαβάσω τα λινκς. Το βράδυ.
Φτάνουν αυτά για να οδηγηθεί ο ενισχυτής του Νίκου σε πλήρη ισχύ;
οριακα πετραν.αν η ευαισθησια ειναι ιδια με τα Ucd που μαλλον ειναι θα παιξη μεχρι τερμα αλλα λιγο αδειος σε σωματα.

ηθελε κανα volt ακομα να βγαλη αυτο που μπορη.

Reaction score
2.566
Στο diyaudio πάντως λένε πως με 2V βγάζει πλήρη ισχύ...εγώ δεν θυμάμαι αν έχω δει κάπου τα χαρακτηριστικά του...

D

deleted user 10898

Guest
εχει πολυ φαση αυτη η συζητηση, απλα να χαμε να λεγαμε.....ποσοι αραγε θα τ αγορασουν το προιον? η απλα ετσι για να εχουμε ν ασχολουμαστε?
ποσοι το αγορασαν ήδη να λες....
μεγαλη επιτυχια η γυρα....
κακως δηλαδη, γιατι οσοι το αγορασαν θα επρεπε να το ειχαν κανει και χωρις να το ακουσουν, που λεει και ο κεαρ.
και ευτυχως που δεν εχουν ελληνα αντιπροσωπο γιατι τι θα ακουγα... με ολα τα πτηνα της ζουγκλας θα με συσχετιζαν...

Reaction score
1.685

ποσοι το αγορασαν ήδη να λες....

κακως δηλαδη, γιατι οσοι το αγορασαν θα επρεπε να το ειχαν κανει και χωρις να το ακουσουν, που λεει και ο κεαρ.
Την Κυριακη που μας περασε, οι ενισχυτες δεν διεγειραν καν, ηχειο φιλου μας συμφορουμιτη, συμφωνα με τα λεγομενα του.
Με ποιον αλλο τροπο (εκτος της δοκιμης) θα μπορουσε να ξερει οτι ειναι ανικανοι για το ηχειο του?

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Την Κυριακη που μας περασε, οι ενισχυτες δεν διεγειραν καν, ηχειο φιλου μας συμφορουμιτη, συμφωνα με τα λεγομενα του.
Με ποιον αλλο τροπο (εκτος της δοκιμης) θα μπορουσε να ξερει οτι ειναι ανικανοι για το ηχειο του?
δυστυχως, θα επρεπε να ξερει απο πριν αν θα ηταν ικανοι να "διεγειρουν" το ηχειο του.
τα pdf που κοροιδευουν καποιοι καλο ειναι να τα διαβαζουμε καμια φορα.
τωρα αν βαριεται, ας "δοκιμαζει¨" και ας "αγοραζει", αλλα ετσι δεν θα ΜΑΘΕΙ...

D

deleted user 10898

Guest

ααα και ας ΜΗΝ ρωτησω ποιο ηταν το ηχειο και ΓΙΑΤΙ (τεχνικα παντα ε?) κατα την γνωμη σου ΔΕΝ το "διεγειρε"....

Reaction score
777

δυστυχως, θα επρεπε να ξερει απο πριν αν θα ηταν ικανοι να "διεγειρουν" το ηχειο του.
Το χειρότερο δέν είναι οτι δέν θα μάθει. Το χειρότερο είναι οτι θα κάνει το κλασικό γελάκι και θα πεί "δέν παίζει", "δέν έχει ρεύματα" και ένα κάρο άλλες ανακρίβειες και αυτομάτως θα έχει άποψη για το προιόν παρότι ο ίδιος δέν γνωρίζει πότε ταιριάζει ένας ενισχυτής με έναν πρό, με ένα ηχείο.

Είναι κλασικό λάθος που το συναντάω συνέχεια. Παίρνουμε έναν πρό, τον πετάμε στο σύστημα και μετά λέμε "πω ρε τον ισοπέδωσε ο δικός μου". Μετά απο ακροάσεις 500 πρό επιλέγουμε τελικά αυτόν που πρακτικά σε πρώτη φάση οδηγεί τον τελικό ενώ παράλληλα παίζει να είναι και πραγματικό σκουπίδι.

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Και γιατι παρακαλω, καποιος μουσικοφιλος θα πρεπει να εχει αναλογη τεχνικη καταρτιση γι αυτο?

ααα και ας ΜΗΝ ρωτησω ποιο ηταν το ηχειο και ΓΙΑΤΙ (τεχνικα παντα ε?) κατα την γνωμη σου ΔΕΝ το "διεγειρε"....
Κατα την γνωμη του, εγω δεν ημουν παρων, ηταν ομως αλλοι.

Είναι κλασικό λάθος που το συναντάω συνέχεια.
Που?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.180

Να τους αγοράσει σε μορφή τελικού προϊόντος, με τιμή άνω των 20.000 ευρώ.-

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Ας το πάρουμε ανάποδα...

Έχεις δεί εσύ κανέναν που ταιριάζει στα χαρτιά(με νούμερα) ενισχυτή με πρό πρίν επιλέξει να τον ακούσει-αγοράσει?

Δηλαδή η μικρή ιστοριούλα που σου είπα δέν σου θυμίζει τίποτα???Δέν την έχεις δεί πουθενά???Θές για πλάκα να ανοίξουμε ένα θεμα(σε όλα τα φόρουμ) με τίτλο "πώς αγοράζετε ενισχυτή" να δείς πόσοι κοιτάνε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα τον κάνουν ταιριαστό με ένα πρό ή ένα ηχείο?????

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.836
Re: Νκορίασις......πως λέμε σκωρίασις.

Την Κυριακη που μας περασε, οι ενισχυτες δεν διήγειραν καν, ηχειο φιλου μας συμφορουμιτη, συμφωνα με τα λεγομενα του.
Εφόσον μένει ικανοποιημένος με το ενισχυτικό που ήδη έχει χωρίς να επιθυμεί αυτό που δεν έχει,δεν χρειάζεται ΄΄τρόπο΄΄.
Και γιατι παρακαλω, καποιος μουσικοφιλος θα πρεπει να εχει αναλογη τεχνικη καταρτιση γι αυτό;
Όποιος δεν έχει τεχνική κατάρτιση,είτε έχει λεφτά γιά πέταμα-έστω και αν δεν του περισσεύουν- είτε...καλούς φίλους-έστω και αν του περισσεύουν.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.715

Kωστα πες ποια ηχεια ειναι .....μην αρχισουμε παλι τα μυστικα ...απλα πραγματα φιλε....
Πες με ποιον προενισχυτη να δουμε τι ευαισθησια παιζει .......
ειναι τα ηχεια του ποιο δυσκολα απο τα 802 μου ?

και το κυριοτερο ρε Κωτσο.....πρεπει να εισαι ο μοναδικος που ζοριζεσαι τοσο πολυ αρχικα με την Metric και τωρα με τα Ncores........γιατι ρε φιλε?τι τρεχει?
να το συζητησουμε το θεμα στο μεταξυ μας.......

Reaction score
1.685

Kωστα πες ποια ηχεια ειναι .....μην αρχισουμε παλι τα μυστικα ...απλα πραγματα φιλε....
Πες με ποιον προενισχυτη να δουμε τι ευαισθησια παιζει .......
ειναι τα ηχεια του ποιο δυσκολα απο τα 802 μου ?

και το κυριοτερο ρε Κωτσο.....πρεπει να εισαι ο μοναδικος που ζοριζεσαι τοσο πολυ αρχικα με την Metric και τωρα με τα Ncores........γιατι ρε φιλε?τι τρεχει?
να το συζητησουμε το θεμα στο μεταξυ μας.......
Ρωτησε τον Μανο και τον Θεοδοση που ηταν παροντες.
Εγω θελησα να πω (με ευκαιρια την ατακα του vet), αυτο που εμαθα μολις χτες απο τον ιδιο, χωρις μαλιστα να εχω την συγκαταθεση του να το πω - και γι αυτο δεν μιλαω με ονοματα.. - Ας με συγχωρεσει.

Μα τι λες βρε Βλαση? - σε τι ζοριζομαι ? - τι νομιζεις οτι μπορει να τρεχει ? - δεν εχω συμφεροντα.
Αντιμετωπιζω την κατασταση αυτων των μηχανων ως κλασικος χομπιστας.
Την αποψη μου λεω, καθετα (οπως εχω το διακαιωμα)..... δεν εχει να κανει σε τιποτα με την προσωπικη επιλογη του καθενος.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι αυτη η αποψη (και κυριως η δικη μου) "ενοχλει" τοσο πολυ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.558
Members
38.341
Νεότερο μέλος
kostasmi80