vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.669
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.
Δωστε volts στο λαοοοοοοοοο...............
Δωστε volts στο λαοοοοοοοοο...............
Δώστε! Δώστε τάση προενίσχυσης στον λαό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αλλη οδηγηση, αλλος ηχος, Οχι απλα δυνατοτερο...
Πιο ρωμαλεος, πιο στακατος, πιο σωματωδης πιο ανοιχτη εικονα, καλυτερες φωνες και βεβαια το χαμηλο κενταει...
Τι να σε πω ρε φιλε,,,ειναι ακαδημαικη ερωτηξις...ατιμο αγορι..!Δηλαδή να μην πάρω σαμπ Γιάννημ;
Θελω ποτακι στο kitchen bar και φρεντια στον Ernesto ....να δουμε και κανεναν αχλαδατο πατο να πανε κατω τα φαρμακια ρε παιδι μου!!!!!!Τωρα , επισης θα με κοροιδεψετε αλλα....δε με πειραζει,..
Καποιες λεπτομερειες, μικροδυναμικα, ακουονται καλυτερα...!
Ευχαριστω βρε Βλασση! Κερναω ! Και φιλακι οταν ερθεις Σαλονικα!
ΕΙΣΑΙ Ο ΑΘΡΩΠΑΣ ΜΟΥ!!!!!!!!Δώστε! Δώστε τάση προενίσχυσης στον λαό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδη να παρω μαζι μου και τα καλα μου τα βρακια?Αγορι μου ελα θα σε στρωσω...!!
Βεβαια...αναλογως τι θελεις να καμεις κ να δεις θα διαλεξεις κ την καταλληλη παρεα ετσιι?
Μεγαλο παιδι εισαι, ξερεις εσυ...!
Τέτοια λες και παρεξηγούν την σχέση μας....ΕΙΣΑΙ Ο ΑΘΡΩΠΑΣ ΜΟΥ!!!!!!!!
ασε ρε Σταματη, ζουμε ενα δραμα, μονον τον Γιαννη Β θελει για φιλο , εμας του πεταματου .....
Δηλαδη να παρω μαζι μου και τα καλα μου τα βρακια?
Οι open minds......καταλαβαινουν!!!!!!!Τέτοια λες και παρεξηγούν την σχέση μας....
Με επνιξες μωρη τρελλη...........ναι....και το μαγιώ σου.
Θα ερθουν και τα σορτσακια,τα μπουστακια,και τα brazil τα μαγιουδακια...............καλοοοο????????Θέλω παραλίες κρητικές, Κεδρόδασος ρε!!!!!!!!!!! 'Ηρθε η άνοιξη και τα χελιδόνια!
....σε λαχανι ε?????μμμμ ,δεν ειναι κακο!!!!!!!!!!
τον εχω τον φακο ρε παιδι μου...κενταω!!!!!!!