Τα Δυο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ...(HARBETH 40.1)

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Τα Δυο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ...(HARBETH 40.1)

ναι βρε, εντάξει, τωρα συμφωνούμε! παλιά ήσαν πιο αδιάλλαχτος! είμαστε σε καλό δρόμο! νομίζω οτι η αληθεια είναι κάπου στη μέση. Λίγο θαρθείς εσυ προς τα μένα, λίγο εγώ προς τα σένα...
KOTEC ! :mad:

Reaction score
124

Καλά, διάβαζε τας εσύ, κι έλα μετά να συζητήσουμε σοβαρά για audio....

Μια κουβέντα για το καλό σας λέμε, για την ενημέρωσή σας, και νομίζετε πως ασχολούμαστε με το μέγεθος του πέους σας, ωιμε τι προσβολή, οπότε απερίσκεπτα περνάτε κατευθείαν στην ειρωνεία και την επίθεση...

Γι'αυτό, για τα υπόλοιπα σχόλιά σου, περί φωτισμού, και τις λοιπές χαριτωμενιές, απαξιώ να σου απαντήσω, δεν το αξίζεις και δεν το κέρδισες ούτε καν το πληκτρολογιακό μου σάλιο, πόσο μάλλον το φυσικό. Άντε γράψου στο τας λοιπόν, κι από μένα άντε γεια και χαρά.
Λαμπρά!
Ξεχειλίζεις και από ευγένεια απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις!
Που είδες την ειρωνεία; Επειδή τόλμησα να αντιπαραθέσω διαπίστωση που δεν σ΄ αρέσει; Σου έχει περάσει ποτέ απ΄ το μυαλό η ιδέα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνεις λάθος εσύ και όχι οι άλλοι;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.184

ωραιος καιρος, ε;

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.750
για αυτο γραφει σε ολα τα θεματα ωραιος καιρος?

καποιο απο αυτα θα δει ο Μελιδης δεν μπορει...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.184

Ε, ναι! Προκειμένου να αναλωνόμαστε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις, είναι προτιμότερη η παγωμένη μπυριτσα με σπέσιαλ σουβλάκια, σουτζουκάκια και λοιπά συνοδευτικά! :)

Αν υπάρχει ουσία, παραμένω στην κουβέντα, αλλά όταν απουσιάζουν επιχειρήματα και κοινή λογική (Σου έχει περάσει ποτέ απ΄ το μυαλό η ιδέα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο η γη είναι επίπεδη; Όλα ίσια τα βλέπω!), δεν ασχολούμαι. Μια χαρά είναι οι μπύρες!

Reaction score
33

Εγώ πάντως τώρα κατάλαβα την αντιπάθεια στα καυσόξηλα, ακούς με πόρτες ώ συγνώμη πάνελ! ! !

Y

Yiannis_B

Guest

Τελικά χάλασε ο καιρός.

Έβρεξε.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.184

Δεν υπάρχει εκ μέρους μου καμία αντιπάθεια στα καυσόξυλα, κοινώς τα ρεντεκο. Όποιος τα γουστάρει, με γεια του και με χαρά του, να χαίρεται τη μουσική του όπως θέλει.

Αντικειμενικά βεβαίως, πρόκειται για καυσόξυλα, διότι και κατασκευαστικά και με πληθώρα μετρήσεων, φαίνεται η πλήρης αδιαφορία και ασυμβατότητα με όσα επιβάλλει η υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής, το hi-fi ρε παιδί μου, όσα προβλέπει η επιστήμη στο χώρο του audio.

Αυτά δεν είναι δικές μου "απόψεις", είναι αποδεδειγμένα και αντικειμενικά γεγονότα, με πληθώρα επιστημονικών και σαφέστατων επιχειρημάτων, δηλαδή είναι μη διαπραγματεύσιμα.

Ο κογιας χρησιμοποίησε επιτυχώς το ίδιο "κοσμητικό επίθετο" (καυσόξυλα) για να περιγράψει μονολεκτικά τις αντικειμενικά χάλια μετρήσεις του χαρμπερθ, κι είχε φυσικά απόλυτο δίκιο, είναι πάντα πολύ εύστοχος στις διατυπώσεις του.

Στις οποίες διατυπώσεις του, συμπεριλαμβάνονταν εξ'αρχής η παραδοχή πως σε κάποιους αυτά τα ηχεία αρέσουν, και αρέσουν πολύ, και δεν είναι καθόλου κακό ή μεμπτό αυτό το γεγονός, αρκεί να ξέρουν όλη την αλήθεια, να είναι συνειδητοποιημένοι ακροατές. Μάλλον κάποιοι δεν διαβάζουν σωστά και πλήρως τα γραφόμενά του, όπως προφανώς διαφαίνεται...

Y

Yiannis_B

Guest

Εγώ πάντως τώρα κατάλαβα την αντιπάθεια στα καυσόξηλα, ακούς με πόρτες ώ συγνώμη πάνελ! ! !
Έχεις δίκιο. JBL, FOCAL, GRIMM, ATC και όλα τα άλλα μη-πάνελ τα έχει στο φτύσιμο. :rolleyes:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.184

Και λίγα λόγια για τις πόρτες μου, νταξ; Χαχαχαχαχα

Πάντως άνευ πλάκας, ευχαρίστως ανταλλάσσω τις πόρτες μου (παρότι μου αρέσουν πολύ) με κουτιά όπως τα Κλάιν χαμελ (νιουμαν πλέον), τα γκεϊθέιν όντιο, και με πολλά άλλα πολύ φτηνότερα των γκριμ... Αν ήταν να δώσω πολλά λεφτά, γουίζντομ όντιο καρφωτά. Πάντως καυσόξυλα, όχι ευχαριστώ, δε θα πάρω...

Reaction score
460

Δεν υπάρχει εκ μέρους μου καμία αντιπάθεια στα καυσόξυλα, κοινώς τα ρεντεκο. Όποιος τα γουστάρει, με γεια του και με χαρά του, να χαίρεται τη μουσική του όπως θέλει.

Αντικειμενικά βεβαίως, πρόκειται για καυσόξυλα, διότι και κατασκευαστικά και με πληθώρα μετρήσεων, φαίνεται η πλήρης αδιαφορία και ασυμβατότητα με όσα επιβάλλει η υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής, το hi-fi ρε παιδί μου, όσα προβλέπει η επιστήμη στο χώρο του audio.

Αυτά δεν είναι δικές μου "απόψεις", είναι αποδεδειγμένα και αντικειμενικά γεγονότα, με πληθώρα επιστημονικών και σαφέστατων επιχειρημάτων, δηλαδή είναι μη διαπραγματεύσιμα.

Ο κογιας χρησιμοποίησε επιτυχώς το ίδιο "κοσμητικό επίθετο" (καυσόξυλα) για να περιγράψει μονολεκτικά τις αντικειμενικά χάλια μετρήσεις του χαρμπερθ, κι είχε φυσικά απόλυτο δίκιο, είναι πάντα πολύ εύστοχος στις διατυπώσεις του.

Στις οποίες διατυπώσεις του, συμπεριλαμβάνονταν εξ'αρχής η παραδοχή πως σε κάποιους αυτά τα ηχεία αρέσουν, και αρέσουν πολύ, και δεν είναι καθόλου κακό ή μεμπτό αυτό το γεγονός, αρκεί να ξέρουν όλη την αλήθεια, να είναι συνειδητοποιημένοι ακροατές. Μάλλον κάποιοι δεν διαβάζουν σωστά και πλήρως τα γραφόμενά του, όπως προφανώς διαφαίνεται...
Φαρμακι εισαι παναθεμασε......:roflmao:

Reaction score
371

Αν δεν κάνω λάθος, το παρόν φόρουμ έχει σχέση κυρίως με τον ήχο και την εικόνα.

Τα περισσότερα μέλη που ενεργοποιούνται σ’ αυτό, ενδιαφέρονται κατά βάση πως θα προάγουν και θα μεγιστοποιήσουν την απόλαυση τους (ηχητική ή οπτική), μέσα από συζητήσεις, απόψεις, ακροάσεις κλπ.

Φαίνεται ότι κάποιοι ξεχνάνε το γεγονός αυτό και δεν αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν πολλοί (όπως και ο υποφαινόμενος), που δεν ενδιαφέρονται βρε αδερφέ για τις τέλειες μετρήσεις ή τις πιο άκαμπτες καμπίνες, παρά μόνο για το αν το τελικό ηχητικό/οπτικό αποτέλεσμα είναι του γούστου τους.

Καλές και χρήσιμες είναι οι τεχνικές και επιστημονικές τεκμηριώσεις αλλά η δική μου εμπειρία είναι ότι πολλές φορές αυτές δεν συμβαδίζουν με τα ηχητικά αποτελέσματα και δεν είναι πανάκεια.

Στα 40 χρόνια που ασχολούμαι με το hobby αυτό, έχω ακούσει πολλά άρτια τεχνικά και κατασκευαστικά μηχανήματα που με απογοήτευσαν και άλλα που παρ’ όλο που δεν μέτραγαν σωστά, με μάγευσαν με τον ήχο τους.
Βλέπετε και η επιστήμη μερικές φορές σηκώνει τα χέρια της!!

Ας σεβαστεί ο καθένας τις απόψεις του άλλου χωρίς αφορισμούς και προτιμήστε μία παγωμένη μπυρίτσα παρά τα βαριά λόγια.

P.S. Παρεμπιπτόντως και εμένα τα Harbeth δεν είναι του απόλυτου γούστου μου και στις τιμές τους θα προτιμούσα άλλα ηχεία. Αυτό όμως δε μου δίνει το δικαίωμα να επικρίνω αυτούς που τους αρέσουν (και είναι όντως πολλοί)!!

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491

Να πεταχτώ σαν την @ωλή :)tongue:) να πώ κι' εγώ πώς αντιλαμβάνομαι (μετά από καιρό) κάποια γραφόμενα...

Έχουμε ένα Ford Mustang και ένα Ariel Atom στην πίστα των Μεγάρων.

Βάση προδιαγραφών, χωρίς να οδηγήσω κανένα, γνωρίζω πως γΛηγορότερο θα είναι το Ariel. Αυτό είναι fact.
Όποιος το αμφισβητεί, δεν έχει διαβάσει σωστά τα δεδομένα που δίνω καθώς και τις προδιαγραφές των αυτοκινήτων.

Σαφώς κάποιοι θα αρέσκονται (για 1000 λόγους) -και ίσως μάλιστα να είναι οι περισσότεροι- να γυρνοβολάνε με το Mustang, και καμία αντίρρηση επ' αυτού, αλλά πώς να το κάμομε, το Ariel θα του τρυπήσει ότι έχει... :laugh:

Σας φιλώ.... :geek:

Reaction score
6.520
Απάντηση: Re: Τα Δυο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ...(HARBETH 40.1)

Το να έχεις άποψη για μια συσκευή ήχου, ότι παίζει έτσι ή γιουβέτσι, είναι καθαρά υποκειμενικό και κανείς δεν μπορεί να σου πει το παραμικρό.
Αυτό άκουσα, αυτά ξέρω, μέχρι εκεί φτάνουν τα αυτιά μου και οι γνώσεις μου, τελεία και παύλα...

Το να αναφέρεσαι σε υλικά και ποιότητα κατασκευής είναι αντικειμενικότατο και κανείς γνώστης του αντικειμένου δεν μπορεί να πει το παραμικρό.

Η ποιότητα λοιπόν της συγκεκριμένης εταιρίας, σε ότι αφορά τα ανωτέρω, είναι του κώλου, τελεία και παύλα...

Τώρα αν κάποιος δεν ενοχλείται χάνοντας το 20% της ανάλυσης εξαιτίας των φτηνιάρικων πυκνωτών ή το 25% των δυναμικών εξαιτίας των συνδέσεων και των καλωδίων είναι δικό του πρόβλημα.
Δεν αμφιβάλλω μάλιστα ότι σε κάποιους μπορεί να αρέσει, αφού έχουν πειστεί ότι αγοράζουν <<άποψη>> κατασκευαστή.
Ας πρόσεχαν!
θα μπορουσε να ειναι και ο επιλογος, αλλα μαλλον εχει ψωμι...:biggrin:

Reaction score
1.815

Να πεταχτώ σαν την @ωλή :)tongue:) να πώ κι' εγώ πώς αντιλαμβάνομαι (μετά από καιρό) κάποια γραφόμενα...

Έχουμε ένα Ford Mustang και ένα Ariel Atom στην πίστα των Μεγάρων.

Βάση προδιαγραφών, χωρίς να οδηγήσω κανένα, γνωρίζω πως γΛηγορότερο θα είναι το Ariel. Αυτό είναι fact.
Όποιος το αμφισβητεί, δεν έχει διαβάσει σωστά τα δεδομένα που δίνω καθώς και τις προδιαγραφές των αυτοκινήτων.

Σαφώς κάποιοι θα αρέσκονται (για 1000 λόγους) -και ίσως μάλιστα να είναι οι περισσότεροι- να γυρνοβολάνε με το Mustang, και καμία αντίρρηση επ' αυτού, αλλά πώς να το κάμομε, το Ariel θα του τρυπήσει ότι έχει... :laugh:

Σας φιλώ.... :geek:

χαχαχα

τι ειν'ετούτο το αριέλ ρε?

άντε πάνε βγάλε γκόμενα με το αριέλ...

θα της πεις: "έχω αριέλ, πάμε μια βόλτα"?

θα σου πει: "περίμενε, έχω κάτι άπλυτα να σου δώσω μια που απ'ότι φαίνεται...το βαααααζεις το πλυντήριο!"

αχαχαχαχα

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Αν δεν κάνω λάθος, το παρόν φόρουμ έχει σχέση κυρίως με τον ήχο και την εικόνα.

Τα περισσότερα μέλη που ενεργοποιούνται σ’ αυτό, ενδιαφέρονται κατά βάση πως θα προάγουν και θα μεγιστοποιήσουν την απόλαυση τους (ηχητική ή οπτική), μέσα από συζητήσεις, απόψεις, ακροάσεις κλπ.

Φαίνεται ότι κάποιοι ξεχνάνε το γεγονός αυτό και δεν αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν πολλοί (όπως και ο υποφαινόμενος), που δεν ενδιαφέρονται βρε αδερφέ για τις τέλειες μετρήσεις ή τις πιο άκαμπτες καμπίνες, παρά μόνο για το αν το τελικό ηχητικό/οπτικό αποτέλεσμα είναι του γούστου τους.

Καλές και χρήσιμες είναι οι τεχνικές και επιστημονικές τεκμηριώσεις αλλά η δική μου εμπειρία είναι ότι πολλές φορές αυτές δεν συμβαδίζουν με τα ηχητικά αποτελέσματα και δεν είναι πανάκεια.

Στα 40 χρόνια που ασχολούμαι με το hobby αυτό, έχω ακούσει πολλά άρτια τεχνικά και κατασκευαστικά μηχανήματα που με απογοήτευσαν και άλλα που παρ’ όλο που δεν μέτραγαν σωστά, με μάγευσαν με τον ήχο τους.
Βλέπετε και η επιστήμη μερικές φορές σηκώνει τα χέρια της!!

Ας σεβαστεί ο καθένας τις απόψεις του άλλου χωρίς αφορισμούς και προτιμήστε μία παγωμένη μπυρίτσα παρά τα βαριά λόγια.

P.S. Παρεμπιπτόντως και εμένα τα Harbeth δεν είναι του απόλυτου γούστου μου και στις τιμές τους θα προτιμούσα άλλα ηχεία. Αυτό όμως δε μου δίνει το δικαίωμα να επικρίνω αυτούς που τους αρέσουν (και είναι όντως πολλοί)!!
Δεν εχεις καταλάβει! Σε λιγο στο παρόν φόρουμ, ολοι οι διαχειριστές του HiFi θα έχουν NCore, Grimm και το άλλο το πωστολεν που ειναι και Ρία και DAC και PC και πλυντηριο πιάτων.... :frown:

Reaction score
460

Αποψεις επι αποψεων,και εμενα δεν μου αρεσουν τα HARBETH και τα REHDECO αλλα δεν τα "τσακιζω", αποδεχομαι τα γουστα των ανθρωπων που τα εχουν και εχουν "συνδεθει" μαζι τους για πολους και διαφορους λογους.

Το να εκφερουμε μια τεκμηριωμενη αποψη (τεχνικα και ακουστικα) για κατι ειναι θεμιτο και ευλογο και βοηθαμε,πιστευω,τους φιλους χομπιστες στις επιλογες τους (η αυτους που ηδη τα εχουν να προσεξουν καποια σημεια των μηχανηματων τους που μεχρι εκεινη την στιγμη περναγαν απαρατηρητα,συμβαινει και αυτο πολλες φορες)),το να μηδενιζουμε και να αφοριζουμε τους ανθρωπους - φιλους συμφορουμητες για τις επιλογες τους ειναι ασχημο και δεν θα πρεπει να γινεται.

Αποψη μου παιδια και σορυ εαν "χαλαω" καποιους,την γνωμη μου λεω.:thumbsdown:

Reaction score
6.520

Κοιτα και μενα αρεσουν οι γυναικες με τις μεγαλες περιφερειες, γνωριζωντας οτι δεν εχουν τις ιδανικες αναλογιες ,αλλα ποτε δεν ειπα οτι ειναι καλυτερες η οτι θα μπορουσαν να πιασουν δουλεια ως μοντελα, αλλα ποτε δεν ειπα η κοκορευτικα για τα γουστα μου η τα θεωρισα τα "ιδανικα"ουτε πιστεψα καν οτι οι κ@λαρ**δες ειναι καλυτερες, αλλα αυτες εμενα μαρεσουν τι να κανουμε , ο δε οποιοδηποτε σχολιασμος φιλων μου ποτε δε με πειραξε , καθε αλλο παντα με χιουμορ το αντιμετωπισα& αντιμετωπιζω , πιστευω δηλ οτι θα με πειραζε αν εκανα το μεγα λαθος να πιστεψω οτι αυτο που μου αρεσει ειναι και το καλυτερο , ποσο μαλλον να χαιρει και μεγαλης εκτιμησης του περιγυρου μου...
Ε, αν το πιστευα τα σχολια θα ειχαν γινει γιουχαρισμα ...

Ετσι ας πουμε δεν παιζει κανενα ρολο αν καποιος εχει μεγαλες πωλησεις η αν εχει οποια μεγαλη εμπορικη επιτυχια η εαν ειχει κανει σε αυτη τη ζωη καποιο ονομα, αλλα ερχεται ας φερω ενα παραδειγμα τεχνικα κοντρα στο νομο του ΩΜ !!!!!!!
Αποφασιστε εσεις τι να πιστεψετε ......

Staff online

• spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.201
Members