skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
Bill Evans LIVE at the Montreux Jazz Festival.... ωρε μανούλα μου!!!!!!!!!!!!
Σε φλάκ το άκουσες...Bill Evans LIVE at the Montreux Jazz Festival.... ωρε μανούλα μου!!!!!!!!!!!!
Έλα ρε ξέρεις πώς το είπα!! Τον έχω δοκιμάσει είναι όντως καλός ο Μιχάλης. Λ.Σ.
Γιάννη μην εκδηλώνεσαι τόσο!!!! Η **δοκιμή** είχε να κάνει με την τέχνη του, το επάγγελμά του και όχι τα άλλα τυχόν κρυφά χαρίσματά του!!! Λ.Σ.ωπα , ωπα, τι εχουμε εδω????
Προσωπικες δοκιμες εχουμε??
Βραδια? αργα?
ηταν καλος???
για να πεσει φως εδω λιγο...
περιεργα πραγματα μυριζομαι...
Ειδικα αυτος ο διπλος δισκος δεν ειναι βαρυ βινυλιο αλλά "νορμαλ"... ειναι ομως αλήθεια οτι το 99% των βινυλίων της συλλογης μου ειναι από αναλογικο master...βρε Χρήστο ύμαρτον... κανένα "νορμάλ" δίσκο δεν ακούς? Φαντάζομαι μέχρι και Κατσαρό (200gr) θα εχεις στην συλλογή σου....?
Και ενας σωστος "αναλογικάριος" δεν μπορεί παρά να κρατάει αρχείο από το service του πικαπ του, πόσο μάλλον αν ειναι... χμμμμ.... περιπλοκης σχεδίασης...
Τα 'βαλα λοιπόν τα πράγματα και το ιστορικό σε μια τάξη για καλύτερο monitor της κατάστασης...
Αυτά είναι.
Αμα είσαι συνταξιούχος... δεν περνάει η ώρα.
Με τη συνάντηση μας προχθες στο Βολο, το συζητησα με το Μιχαλη και είμαι σιγουρος οτι θα το φτιαξει το κολλάρο με τις εσοχες για τους 5 ιμαντες. Πρωτον ειναι να βρεί το υλικό, ειτε σε δαχτυλίδι είτε σε κύλινδρο....Έλα ρε ξέρεις πώς το είπα!! Τον έχω δοκιμάσει είναι όντως καλός ο Μιχάλης. Λ.Σ.
Έχει ενδιαφέρον. Δική σου η πατέντα Χρήστο με τους πολλούς ιμάντες; Δεν έχω δει από κοντά το πικάπ και δεν γνωρίζω. Λ.Σ.Με τη συνάντηση μας προχθες στο Βολο, το συζητησα με το Μιχαλη και είμαι σιγουρος οτι θα το φτιαξει το κολλάρο με τις εσοχες για τους 5 ιμαντες. Πρωτον ειναι να βρεί το υλικό, ειτε σε δαχτυλίδι είτε σε κύλινδρο....
Εκεί που τωρα οι ιμαντες εχουν επαφή στη λεια επιφάνεια του πλατώ, θα παρεμβληθεί το κολάρο (απο acetal η αλουμινιο) με τα ημικυκλικά σκαψίματα 2mmOD...
Μα τι λες τώρα???? Αφού... δεν εχει τρύπες!!!Skal, ρε συ, τι πανουργος εισαι!!! Ολη αυτη η κατασκευη για να τριβεις το πιπερι!!!!