Μια φορά κι ένα καιρό (συνέχεια...)

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.878
Έλα ρε ξέρεις πώς το είπα!! Τον έχω δοκιμάσει είναι όντως καλός ο Μιχάλης. Λ.Σ.

ωπα , ωπα, τι εχουμε εδω????

Προσωπικες δοκιμες εχουμε??
Βραδια? αργα?

ηταν καλος???

για να πεσει φως εδω λιγο...

περιεργα πραγματα μυριζομαι...

:oops::rolleyes:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Pomp and Pipes for Organ, Winds, Brass and Percussion από την Reference Recodings......
ωρε μανουλα μ'........

Εβαλα το φλακι απανου στο πλατώ και το χτύπησα και με το clamp σαν το κρεας για μπριζόλες ενα πράμα....
Αν ήθελε ας μην έπαιζε.... :gotcha:

Reaction score
8.905
βρε Χρήστο ύμαρτον...:prankster: κανένα "νορμάλ" δίσκο δεν ακούς? Φαντάζομαι μέχρι και Κατσαρό (200gr) θα εχεις στην συλλογή σου....? :lol:

Reaction score
59
ωπα , ωπα, τι εχουμε εδω????

Προσωπικες δοκιμες εχουμε??
Βραδια? αργα?

ηταν καλος???

για να πεσει φως εδω λιγο...

περιεργα πραγματα μυριζομαι...

:oops::rolleyes:
Γιάννη μην εκδηλώνεσαι τόσο!!!! Η **δοκιμή** είχε να κάνει με την τέχνη του, το επάγγελμά του και όχι τα άλλα τυχόν κρυφά χαρίσματά του!!! Λ.Σ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
βρε Χρήστο ύμαρτον...:prankster: κανένα "νορμάλ" δίσκο δεν ακούς? Φαντάζομαι μέχρι και Κατσαρό (200gr) θα εχεις στην συλλογή σου....? :lol:
Ειδικα αυτος ο διπλος δισκος δεν ειναι βαρυ βινυλιο αλλά "νορμαλ"... ειναι ομως αλήθεια οτι το 99% των βινυλίων της συλλογης μου ειναι από αναλογικο master...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Και ενας σωστος "αναλογικάριος" δεν μπορεί παρά να κρατάει αρχείο από το service του πικαπ του, πόσο μάλλον αν ειναι... χμμμμ.... περιπλοκης σχεδίασης... :gotcha:

Τα 'βαλα λοιπόν τα πράγματα και το ιστορικό σε μια τάξη για καλύτερο monitor της κατάστασης...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Και ενας σωστος "αναλογικάριος" δεν μπορεί παρά να κρατάει αρχείο από το service του πικαπ του, πόσο μάλλον αν ειναι... χμμμμ.... περιπλοκης σχεδίασης... :gotcha:

Τα 'βαλα λοιπόν τα πράγματα και το ιστορικό σε μια τάξη για καλύτερο monitor της κατάστασης...

Αυτά είναι.

Αμα είσαι συνταξιούχος...δεν περνάει η ώρα.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Έλα ρε ξέρεις πώς το είπα!! Τον έχω δοκιμάσει είναι όντως καλός ο Μιχάλης. Λ.Σ.
Με τη συνάντηση μας προχθες στο Βολο, το συζητησα με το Μιχαλη και είμαι σιγουρος οτι θα το φτιαξει το κολλάρο με τις εσοχες για τους 5 ιμαντες. Πρωτον ειναι να βρεί το υλικό, ειτε σε δαχτυλίδι είτε σε κύλινδρο.... ;)

Εκεί που τωρα οι ιμαντες εχουν επαφή στη λεια επιφάνεια του πλατώ, θα παρεμβληθεί το κολάρο (απο acetal η αλουμινιο) με τα ημικυκλικά σκαψίματα 2mmOD...

Reaction score
59
Με τη συνάντηση μας προχθες στο Βολο, το συζητησα με το Μιχαλη και είμαι σιγουρος οτι θα το φτιαξει το κολλάρο με τις εσοχες για τους 5 ιμαντες. Πρωτον ειναι να βρεί το υλικό, ειτε σε δαχτυλίδι είτε σε κύλινδρο.... ;)

Εκεί που τωρα οι ιμαντες εχουν επαφή στη λεια επιφάνεια του πλατώ, θα παρεμβληθεί το κολάρο (απο acetal η αλουμινιο) με τα ημικυκλικά σκαψίματα 2mmOD...
Έχει ενδιαφέρον. Δική σου η πατέντα Χρήστο με τους πολλούς ιμάντες; Δεν έχω δει από κοντά το πικάπ και δεν γνωρίζω. Λ.Σ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Ναι, άρχισα απο 3 και κατέληξα στους 5 και αυτο για να εκμεταλλευτεί το πλατω ολη την αδράνεια του flywheel... να είναι δηλαδή το πλατώ "δεμένο" όσο γίνεται με το flywheel...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Και 2 ακομα φωτογραφιούλες απο το clamp που ο ΜΗ εμαθα οτι πολυ το κανει κέφι (για μια ειδικη χρηση που το θέλει.....)

Η μια δειχνει το πάτο του με το μαγνητη στη μεση και η άλλη το στροβοσκόπιο που εβαλα (οχι θα μου τη γλύτωνε...)

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Η βασική σελίδα του υπολογιστικού μοντέλου που δούλεψα απο το 2002 μέχρι το 2003 για την κατασκευή του flywheel. Το ξέθαψα για να το επικαιροποιήσω μιας και
- (α) οι αρχικές τριβές έχουν μειωθεί και
- (β) άλλαξε το lock clamp επάνω στο πλατώ (ελάχιστη βέβαια η επήρεια...)

Χονδρικά όπως βλέπετε, το flywheel έχει αυξήσει την αδράνεια του πλατώ πάνω από 250% !!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.836
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon