HANGOVER

gonis

Luger
Reaction score
12.113
Η μια ΟΒ2 παρεδωσε ''πνευμα'' και ειμαι σε αναζητηση Westinghouse OB2 γιατι οι Mullard που εχω ταλαντωνουν και ακουγονται...

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.475
Τα σκέφτομαι συνέχεια, παίζουν μαγικά. :)

Congrats Χρήστο!

Θα παιζ' αυτό άραγε;

:whistling:

Last edited:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.435
Χθες είχα και εγώ τη χαρά... Το σύστημα του Χρήστου είναι τόσο καλό και τόσο ουδέτερο που αφενός δε είναι για όλους και αφετέρου σε κάνει να αναρωτιέσαι αν αξίζει να έχεις ένα τόσο καλό (βλέπε κορυφαίο) σύστημα για να ακούς τις ατέλειες του 90% των εμπορικών παραγωγών. Ο χώρος του επίσης πολύ καλός. Εύγε Χρήστο μας!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Πολυ χαιρομαι για το Χρηστο!!! :thumbsup:

Χρηστο, εχεις πάει να ακουσεις τα 20.1 του Γιωργου Χαραλαμπόπουλου, ετσι για την εμπειρία και την ανταλλαγή απόψεων?

gonis

Luger
Reaction score
12.113
Χθες είχα και εγώ τη χαρά... Το σύστημα του Χρήστου είναι τόσο καλό και τόσο ουδέτερο που αφενός δε είναι για όλους και αφετέρου σε κάνει να αναρωτιέσαι αν αξίζει να έχεις ένα τόσο καλό (βλέπε κορυφαίο) σύστημα για να ακούς τις ατέλειες του 90% των εμπορικών παραγωγών. Ο χώρος του επίσης πολύ καλός. Εύγε Χρήστο μας!
Με κανεις και κοκκινιζω...
Τελος παντων σε ευχαριστω για την παρουσια σου στη χθεσινη συναντηση και την προθυμια σου να μεταφερεις τον εξοπλισμο σου για τις αναλογες μετρησεις.
Αναμενω τααποτελεσματα στο διπλανο thread που ειναι πολυ επικαιρο τις τελευταιες μερες.
Και παλι σε ευχαριστω!

gonis

Luger
Reaction score
12.113
Χρηστο, εχεις πάει να ακουσεις τα 20.1 του Γιωργου Χαραλαμπόπουλου, ετσι για την εμπειρία και την ανταλλαγή απόψεων?
Οχι αλλα ελπιζω καποια στιγμη να παω.
Επισης τα ηχεια δεν τα εχω ουτε 1 μηνα και θελω να τα ανακαλυψω πρωτα στο χωρο μου.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
στο λεω γιατι ο Γιωργος ειναι ισως ο πιο παλιος χρηστης Magnepan σε ολη την Ελλάδα και θα κερδισεις πολλά, να σου πω ομως οτι ταχεις στημενα καλυτερα από αυτον γιατι ο Γιωργος εχει λιγο χειροτερο χωρο.....

gonis

Luger
Reaction score
12.113
Σημερα εκανα καποιες αλλαγες και εβγαλα καποιες φωτο απο το crossover τα υλικα του οποιου κατα ΕΑΡ και αλλους ψαγμενους ειναι για ...αποσυρση...

φωτογραφία 4 (3).JPG

Τους γνωριζει κανενας;

φωτογραφία 1 (3).JPG

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705
Σημερα εκανα καποιες αλλαγες και εβγαλα καποιες φωτο απο το crossover τα υλικα του οποιου κατα ΕΑΡ και αλλους ψαγμενους ειναι για ...αποσυρση...

View attachment 28925

Τους γνωριζει κανενας;

View attachment 28926
OI Πυκνωτες ειναι απο την AXON και απο την Electrocube.

http://www.humblehomemadehifi.com/Cap.html
εδω οι ΑΧΟΝ εχουν την χαμηλοτερη ας πουμε βαθμολογια.........

http://www.partsconnexion.com/capacitor_film_axon.html
(AXON)εχουν 6.50 δολλαρια ο ενας στα 33mfd kai 9.41 dollars στα 51 mfd και ειναι Metalized Polypropylene .

Kαι εδω οι Electrocube --http://www.galco.com/shop/Electrocube-General-Purpose-AC-Capacitors

Λεγε......να ξεκινησουμε το ψαξιμο για αλλαγη????????ΟΕΟ?
:D:spiteful:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Πριν αρχίσει να βρέχει "ιδέες" να ξέρεις οτι αν αλλάξεις πυκνωτές θα αλλάξει το ηχείο σου .
Δεν υπάρχει συνταγή που να σου πει οτι ο Α θα παίξει καλύτερα από τον Β .
Προτείνω διάβασμα προσεκτικό και εύρεση δοκιμασμένων συνταγών από Μαγκνεπανακιδες .

ΥΓ Βλάση στάματα.....θα σε κλωτσήσω στο καλάμι :sneaky:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705
Πριν αρχίσει να βρέχει "ιδέες" να ξέρεις οτι αν αλλάξεις πυκνωτές θα αλλάξει το ηχείο σου .
Δεν υπάρχει συνταγή που να σου πει οτι ο Α θα παίξει καλύτερα από τον Β .
Προτείνω διάβασμα προσεκτικό και εύρεση δοκιμασμένων συνταγών από Μαγκνεπανακιδες .

ΥΓ Βλάση στάματα.....θα σε κλωτσήσω στο καλάμι :sneaky:
Καλα.......ας βαλλει Mundorf ..........:fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.836
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon