Για τον Χρήστο ήταν βρε... το δισκάκι δώρο ισχύει!Σε μένα το λες?
Last edited:
Για τον Χρήστο ήταν βρε... το δισκάκι δώρο ισχύει!Σε μένα το λες?
Που ησουνα εσυ τοσες μερες?Αν καμνετε καμιαν ακρόαση στα ribbon, παρακαλώ μην με παραgonisετε, θαθελα να τα ακουσω......
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Αντε gonisου ρε μαρτυριάρη.Μαμά ο Χρήστος εχει αgonisτικό
Mια χαρά Χρηστάρα thanks! ελπιζω να τα πουμε απο κοντά.Που ησουνα εσυ τοσες μερες?
Μας ανησυχησες με την απουσια σου...
Διαδραστικος πινακας ειναι αυτος ή κιμωλιας;
Κατι μου θυμιζει αυτη η οθονη
οχι......
Για το θεμα "βάθος", δοκιμασε να τα ανοιξεις να ειναι "πιο παράλληλα" με τους πλαι τοιχους. Θα χασεις ελάχιστα σε εστίαση αλλά θα κερδισεις σε βαθος soundstage.... εγω προσωπικά το προτιμω έτσι.Συνοψιζω και σας μεταφερω τις πρωτες εντυπωσεις...
Ο χωρος ειναι διαστασεων 6.90Χ5.80Χ2.40 και ειναι ενα τυπικο σαλονι-τραπεζαρια-κουζινα σε διαμερισμα πολυκατοικιας το οποιο στοιχειωδως πρεπει να ειναι και λειτουργικο.
Τα ηχεια αρχικα εχουν τοποθετηθει σε αποσταση 1.60 m απο τον πισω τοιχο και με αρκετη κλιση ωστε η ματια να ειναι καθετη στο ηχειο (συμβουλη ΕΑΡ).
Τα ribbon τοποθετηθηκαν εσωτερικα για καλυτερο εστιασμο και διοτι η θεση ακροασης ειναι περιπου στα 3 m.
Τα ηχεια τα αγορασα χωρις να τα ακουσω στο χωρο μου αλλα ειχα διαβασει αρκετα εδω και αλλου.
Το χαμηλο εχει ογκο ειναι γρηγορο, καθαρο δεν εχει το χτυπημα ενος ηλεκτροδυναμικου(αναμενομενο) και μου δινει την αισθηση οτι κατεβαινει πιο χαμηλα απο το Andra που αντικατεστησε.
Επισης φαινεται να συγχωρει σε ενα βαθμο προβληματα του χωρου.
Μεσαια και υψηλα ακουω εντελως διαφορετικα πραγματα (προς το καλυτερο)ανακαλυπτοντας ξανα τη δισκοθηκη μου.
Τα ηχεια αν και μεγαλα εξαφανιζονται αλλα το soundstage δεν ειναι αυτο που θα ηθελα σε βαθος. Ευελπιστω οτι με παρεμβασεις στο στησιμο και στο χωρο αυτο θα βελτιωθει.
Αυτο ομως που εχω ευχαριστηθει στην συντομη συμβιωση ειναι η ικανοτητα τους να παιζουν ολο το συχνοτικο φασμα σε χαμηλες σταθμες.
Παρα τα σχολια που εχουν γραφτει στο site για ενεργο crossover και πολυενισχυση αρχικα θα τα παιξω με το δικο τους crossover μιας και η υπαρξη των Krell 750 mcx μου μειωνει την ''ευελιξια'' για πολλους λογους...
Συνεχιζεται...
Κι εσείς του δικάναλου είστε καλά παιδιά, αλλά εξίσου άσχετοι με τα στέρεα.εσεις του σινεμά είστε καλά παιδιά ..............αλλά άσχιετοι με τα στέρεα