gonis
Luger
- Reaction score
- 12.112
Μας εχει επηρεασει θετικα η προκριση της εθνικηςΒλάση στάματα.....θα σε κλωτσήσω στο καλάμι
Μας εχει επηρεασει θετικα η προκριση της εθνικηςΒλάση στάματα.....θα σε κλωτσήσω στο καλάμι
Για λεγε?Εχω 2 ωραία σηματάκια για το φίλο μας τον Gonis....
Nα του τα δώσω όταν φτιάξει νεα cross ή οταν γίνει full active?
Εφτούνες οι ασφάλειες κάνουν slow blow job?
Πώς θέλω να ακούσει ο Χρήστος το Βλάση, να αλλάξει πυκνωτές και να ακούγονται τα Magnepan σα B&W!
Θα κλαίμε για εβδομάδες απ' τα γέλια!
Βρε...βρε βρε.... κοίτα που και ο Κώστας, ακούει και αξιολογεί και με το αυτί.......και την τσέπη...Οι ελεκτροκιουμπ ειναι οι χειροτεροι πυκνωτες που υπαρχουν.
Προτεινω ansar παντου.
Δες στο προφιλ μου την ιστοσελιδα που εχω ανεβασει..
For caps I use Ansar Supersound because they are cheap, good sounding (standard in PROAC) and can be ordered at any requested value up to 200mf of even more...
For internal wiring I use Goertz M1 13 awg because it is an easy to fit in mags cable, good sounding and cheap!!
Sound improvements: responce: from what I cannot hear (~18k is the highest frequency my ears can sense) to 30 Hz FLATTTT...even at 20Hz all furniture in my room are vibrating... Overall the sound is so much better that I can not possibly describe it, you have to hear it, sorry folks!!!
και εγω ANSAR supersound εχω στα mid των 802.......Βρε...βρε βρε.... κοίτα που και ο Κώστας, ακούει και αξιολογεί και με το αυτί.......και την τσέπη...
Εγώ ξέρω ότι όλα τα τεχνικά, τα έχει αναλάβει ο Μάνος, από nCore κουτιά, πυκνωτές, καλώδια, ρακ....είστε όλοι οι άλλοι για τον φο@τσο ντιούηδες....και εγω ANSAR supersound εχω στα mid των 802.......
υπαρχουν και φωτος περικαλω οταν επαιζα με τα υλικα του cross............τι ωραια μερα ηταν οταν ηρθαν οι Mundorf silver gold για τα τβιτερς στο τσαρδι μου Γιαννακη μας........ξαπλα στα πλακακια το ηχειο ,ενα μπουκαλακι τσιπουρο ηπιε ο Μανωλης και το κολλητηρι πηρε φωτια εκεινο το βραδυ!!!!!!!
Θυμασαι Μανομ?
Βεβαίως! Δες και ημερομηνια απο αυτα, μιλαμε για προϊστορια, τοτε που ο σκαλουμπακας ακομα ακουγε!Βρε...βρε βρε.... κοίτα που και ο Κώστας, ακούει και αξιολογεί και με το αυτί.......και την τσέπη...
Αδιάβαστε τύπε πουτού σουΞέρει από "κολλητήρι" ο Μάνος;
Καλά τον υποψιαζόμουν αλλά είχα μόνο ενδείξεις. Τώρα υπάρχουν και μαρτυρίες.
ε ρε γλεντια εκεινο το βραδυ με τον Μανο.......τι μου θυμησες τοτε!!!!!!!Ά, αυτό εννοούσε κολλητήρι ο Βλάσσης. Γιατί άλλο κατάλαβα ασούμε.
Αφού είμαι σε αγωγή με το πειραματικό φάρμακο migamisimikolisi
ε ρε γλεντια εκεινο το βραδυ με τον Μανο.......τι μου θυμησες τοτε!!!!!!!