gonis
Luger
- Reaction score
- 12.113
Η μια ΟΒ2 παρεδωσε ''πνευμα'' και ειμαι σε αναζητηση Westinghouse OB2 γιατι οι Mullard που εχω ταλαντωνουν και ακουγονται...
Με κανεις και κοκκινιζω...Χθες είχα και εγώ τη χαρά... Το σύστημα του Χρήστου είναι τόσο καλό και τόσο ουδέτερο που αφενός δε είναι για όλους και αφετέρου σε κάνει να αναρωτιέσαι αν αξίζει να έχεις ένα τόσο καλό (βλέπε κορυφαίο) σύστημα για να ακούς τις ατέλειες του 90% των εμπορικών παραγωγών. Ο χώρος του επίσης πολύ καλός. Εύγε Χρήστο μας!
Οχι αλλα ελπιζω καποια στιγμη να παω.Χρηστο, εχεις πάει να ακουσεις τα 20.1 του Γιωργου Χαραλαμπόπουλου, ετσι για την εμπειρία και την ανταλλαγή απόψεων?
Σου έδωσε ο Μη το παλιό του τηλέφωνο;
Έχει συννεφιά σήμερα και επηρεάζει τις φωτό...Σου έδωσε ο Μη το παλιό του τηλέφωνο;
OI Πυκνωτες ειναι απο την AXON και απο την Electrocube.Σημερα εκανα καποιες αλλαγες και εβγαλα καποιες φωτο απο το crossover τα υλικα του οποιου κατα ΕΑΡ και αλλους ψαγμενους ειναι για ...αποσυρση...
View attachment 28925
Τους γνωριζει κανενας;
View attachment 28926
Καλα.......ας βαλλει Mundorf ..........Πριν αρχίσει να βρέχει "ιδέες" να ξέρεις οτι αν αλλάξεις πυκνωτές θα αλλάξει το ηχείο σου .
Δεν υπάρχει συνταγή που να σου πει οτι ο Α θα παίξει καλύτερα από τον Β .
Προτείνω διάβασμα προσεκτικό και εύρεση δοκιμασμένων συνταγών από Μαγκνεπανακιδες .
ΥΓ Βλάση στάματα.....θα σε κλωτσήσω στο καλάμι
Δεν του δίνεις αυτούς που πήρες για την Μετρικ.....;Καλα.......ας βαλλει Mundorf .........
Στην Metric εβαλλα Αχοn!!!!!!!!Δεν του δίνεις αυτούς που πήρες για την Μετρικ.....;