HANGOVER

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Εχω 2 ωραία σηματάκια για το φίλο μας τον Gonis....

Nα του τα δώσω όταν φτιάξει νεα cross ή οταν γίνει full active?

:dance2::dance2:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.904
Οι ελεκτροκιουμπ ειναι οι χειροτεροι πυκνωτες που υπαρχουν.

Προτεινω ansar παντου.

Δες στο προφιλ μου την ιστοσελιδα που εχω ανεβασει..

Y

Yiannis_B

Guest
Οι ελεκτροκιουμπ ειναι οι χειροτεροι πυκνωτες που υπαρχουν.

Προτεινω ansar παντου.

Δες στο προφιλ μου την ιστοσελιδα που εχω ανεβασει..
Βρε...βρε βρε.... κοίτα που και ο Κώστας, ακούει και αξιολογεί και με το αυτί....:rolleyes:...και την τσέπη...

For caps I use Ansar Supersound because they are cheap, good sounding (standard in PROAC) and can be ordered at any requested value up to 200mf of even more...
For internal wiring I use Goertz M1 13 awg because it is an easy to fit in mags cable, good sounding and cheap!!
Sound improvements: responce: from what I cannot hear (~18k is the highest frequency my ears can sense) to 30 Hz FLATTTT...even at 20Hz all furniture in my room are vibrating... Overall the sound is so much better that I can not possibly describe it, you have to hear it, sorry folks!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.704
Βρε...βρε βρε.... κοίτα που και ο Κώστας, ακούει και αξιολογεί και με το αυτί....:rolleyes:...και την τσέπη...
και εγω ANSAR supersound εχω στα mid των 802.......:D:D
υπαρχουν και φωτος περικαλω οταν επαιζα με τα υλικα του cross............τι ωραια μερα ηταν οταν ηρθαν οι Mundorf silver gold για τα τβιτερς στο τσαρδι μου Γιαννακη μας........ξαπλα στα πλακακια το ηχειο ,ενα μπουκαλακι τσιπουρο ηπιε ο Μανωλης και το κολλητηρι πηρε φωτια εκεινο το βραδυ!!!!!!!
Θυμασαι Μανομ?:laugh::imtheking::imtheking:

Reaction score
1.842
Ξέρει από "κολλητήρι" ο Μάνος;

Καλά τον υποψιαζόμουν αλλά είχα μόνο ενδείξεις. Τώρα υπάρχουν και μαρτυρίες.

:roflmao:

Y

Yiannis_B

Guest
και εγω ANSAR supersound εχω στα mid των 802.......:D:D
υπαρχουν και φωτος περικαλω οταν επαιζα με τα υλικα του cross............τι ωραια μερα ηταν οταν ηρθαν οι Mundorf silver gold για τα τβιτερς στο τσαρδι μου Γιαννακη μας........ξαπλα στα πλακακια το ηχειο ,ενα μπουκαλακι τσιπουρο ηπιε ο Μανωλης και το κολλητηρι πηρε φωτια εκεινο το βραδυ!!!!!!!
Θυμασαι Μανομ?:laugh::imtheking::imtheking:
Εγώ ξέρω ότι όλα τα τεχνικά, τα έχει αναλάβει ο Μάνος, από nCore κουτιά, πυκνωτές, καλώδια, ρακ....είστε όλοι οι άλλοι για τον φο@τσο ντιούηδες....:rolleyes: :roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.904
Βεβαίως! Δες και ημερομηνια απο αυτα, μιλαμε για προϊστορια, τοτε που ο σκαλουμπακας ακομα ακουγε! :)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.704
Ά, αυτό εννοούσε κολλητήρι ο Βλάσσης. Γιατί άλλο κατάλαβα ασούμε.

:rolleyes:
ε ρε γλεντια εκεινο το βραδυ με τον Μανο.......τι μου θυμησες τοτε!!!!!!!:D:D:D:D

Reaction score
8.905
Αφού είμαι σε αγωγή με το πειραματικό φάρμακο migamisimikolisi :p
ε ρε γλεντια εκεινο το βραδυ με τον Μανο.......τι μου θυμησες τοτε!!!!!!!:D:D:D:D

είσται σίγουροι.... έπεσε μόνο κολλητήρι....? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :cautious: :cautious: :cautious: :tongue: :p :p :laugh: :laugh: :laugh:

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.836
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon