Μετρήσεις χώρου...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Τη γλύτωσε κι ο καναπές.... :D
Παντως ενω ειναι ομορφο το δερμα, ακουστικά (χωρίς πλάκα), το νοιωθω να πάλλεται στις μεσοχαμηλές, οταν ακουμπαω το χερι μου στο μπράτσο...

Reaction score
488
Μηπως ρε παιδια οι μεσαιες του δεξιου καναλιου πανε και καθονται πανω στην δεξια πολυθρωνα που ειναι πισω απο τον καναπε και ξεκουραζονται και μετα εχουν μεγαλυτερη ηχητικη ενεργεια απο το αριστερο καναλι :laugh::lol: ,
( σχεδιο στο ποστ #321 )

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Μηπως ρε παιδια οι μεσαιες του δεξιου καναλιου πανε και καθονται πανω στην δεξια πολυθρωνα που ειναι πισω απο τον καναπε και ξεκουραζονται και μετα εχουν μεγαλυτερη ηχητικη ενεργεια απο το αριστερο καναλι :laugh::lol: ,
( σχεδιο στο ποστ #321 )
το καλύτερο post..... :roflmao: :laugh:

Reaction score
706
Θεραπείες για την μείωση του RT60 καθώς και των πρώτων ανακλάσεων μπορούν να προταθούν;

Reaction score
677
Καλοκαίρι κι αν Λευτέρη...:drinks:
Αλέξανδρε και το χειμώνα είναι ωραία η Κρήτη. Άσε που κερνάω μεταφορικά διαμονή, ρακές, φαγητό, κομμουνιστική συζήτηση !!!... Και ότι άλλο προκύψει.... ;);):D
Άντε έστω και για ΣΚ.
(Θα ακούσεις και συνδυασμό Lamm-Rockport αλλά δεν το λέμε...:whistling:)

Y

Yiannis_B

Guest
Θεραπείες για την μείωση του RT60 καθώς και των πρώτων ανακλάσεων μπορούν να προταθούν;
...εναλλακτικά...βάλε στα σημεία πρώτης ανάκλασης συνδιασμένες λύσεις :rolleyes:

...πάλι με το φακιόλι τον βλέπω τον Βλασάκο..

..να καθαρίζει το νήμα...:fuckyou: :roflmao:

Last edited by a moderator:

Reaction score
2.566
Πέρα από τη πλάκα...μπορούν φυσικά, αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...αν δεν ξέρεις πού και ποιό είναι το πρόβλημα μπορεί να κάνεις κάτι και το αποτέλεσμα να είναι χειρότερο από πριν...

Reaction score
677
Βλασούκο αντί να βάζεις like δεν κατεβαίνεις και συ μπας και ξεχαρμανίασεις λίγο από τα .... Συζυγικά καθήκοντα !!:roflmao::roflmao::fuckyou:

Y

Yiannis_B

Guest
Και γω πέρα από την πλάκα, έχω να ρωτήξω το εξής:

Έγιναν μετρήσεις σε 3 διαφορετικούς χώρους, και τα αποτελέσματα ήταν ψιλο-θετικά. Οι αντίστοιχοι ιδιοκτήτες - έστω και προσωρινοί- θα κορνιζόσουν τις μετρήσεις και θα συνεχίσουν όπως ήξεραν? Κάτι δεν μου πάει καλά. Αποκλείεται να μην παίξουν πολύ καλύτερα τα συστήματά τους, αν το δουν σοβαρά...

....αλλά τι λέω, εδώ ακόμη και ο Βασιλάκης χαιεντοφέρνει επικίνδυνα...-αν κρίνω από τις τελευταίες του παρέες....:rolleyes:

...δεν μπορώ...θα το πω...πως περιμένετε να παίζει αυτό το σύστημα, με την τοιχοποιία σε πρώτο πλάνο?

http://www.aca.gr/index/forums/fgr/meetings1?row=2366&pgn=3

Last edited by a moderator:

gonis

Luger
Reaction score
12.065
Και επειδη ολα αυτα στοχευουν στη μουσικη και στη σωστη αναπαραγωγη της και επειδη η μουσικη ειναι κυριως βιωματα,ενα συμβολικο τραγουδι αφιερωμενο στον πρωταγωνιστη και στους κομπαρσους αυτου του thread
Συμβολικο γιατι μου φερνει μνημες, για το mastering και γιατι η θαλασσα οπως και το παρων thread απο οτι φαινεται μας ενωνει...

gonis

Luger
Reaction score
12.065
....αλλά τι λέω, εδώ ακόμη και ο Βασιλάκης χαιεντοφέρνει επικίνδυνα...-αν κρίνω από τις τελευταίες του παρέες....:rolleyes:
Δεν ειναι κακο αυτο!
...δεν μπορώ...θα το πω...πως περιμένετε να παίζει αυτό το σύστημα, με την τοιχοποιία σε πρώτο πλάνο?

http://www.aca.gr/index/forums/fgr/meetings1?row=2366&pgn=3
Φιλε Γιαννη πιστεψε με, εδω δεν ισχυει το κινεζικο ''μια φωτογραφια...'' αλλα ο ιδιοκτητης του συγκεκριμενου συστηματος εχει μια δισκοθηκη-και αναλογη μουσικη παιδεια-που η αξια της σε κοπο και χρονο κυριως, αλλα και σε κοστος δεν ειναι μετρησιμη και κανει να φαινεται το συστημα της φωτογραφιας ''φτωχος συγγενης''.
Ειναι εμπειρια να ακους μουσικη σε τετοιους χωρους οχι για τις μετρησεις αλλα για το υλικο!!!

Y

Yiannis_B

Guest
Δεν ειναι κακο αυτο!

Φιλε Γιαννη πιστεψε με, εδω δεν ισχυει το κινεζικο ''μια φωτογραφια...'' αλλα ο ιδιοκτητης του συγκεκριμενου συστηματος εχει μια δισκοθηκη-και αναλογη μουσικη παιδεια-που η αξια της σε κοπο και χρονο κυριως, αλλα και σε κοστος δεν ειναι μετρησιμη και κανει να φαινεται το συστημα της φωτογραφιας ''φτωχος συγγενης''.
Ειναι εμπειρια να ακους μουσικη σε τετοιους χωρους οχι για τις μετρησεις αλλα για το υλικο!!!
Φίλε Χρήστο, (1) πιστεύεις ότι αν έχεις ένα διαδικτυακό κατεβαστήρι, υπάρχει γενικά έλλειψη υλικού ? (Σε εξιτάρει το ανέκδοτο ή σε ενδιαφέρει να προλάβεις να διαβάσεις σε αυτή την ζωή, ό,τι έχει δημοσιευτεί -και έχει αξία -για σένα? )

Η απάντηση, έχει άμεση σχέση με τον χαιεντισμό.

και (2): μάλλον δεν κατανόησα σωστά, η συγκέντρωση έγινε τελικά για να ακούσετε σπάνια βινύλια και να γνωριστείτε καλύτερα, η για να τα πείτε σαν καλά φιλαράκια. Αν είναι έτσι, πάω πάσο..:drinks:

:offtopic:

Y

Yiannis_B

Guest
Τη γλύτωσε κι ο καναπές.... :D
Παντως ενω ειναι ομορφο το δερμα, ακουστικά (χωρίς πλάκα), το νοιωθω να πάλλεται στις μεσοχαμηλές, οταν ακουμπαω το χερι μου στο μπράτσο...
Μου σηκώθηκε....:rolleyes:

Reaction score
8.905
η συγκέντρωση έγινε.... για να τα πείτε σαν καλά φιλαράκια. Αν είναι έτσι, πάω πάσο..:drinks:
Να πας πάσο Γιάννη μου, την ουσία (αυτή έχει και την περισσότερη αξία) την είπες όταν δευτερολόγησες! ;)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder