Μετρήσεις χώρου...

Reaction score
336
μια κατασκευη skyline που ειχα κανει πριν απο δυο χρονια με dow μονωτικο
νομιζω οτι ειναι πιο συμπαγες απο το eps...
δεν εχω κανει μετρησεις ακομα, (ψαχνω το rew να δω τι κανει.....)

Attachments

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390
Xρηστο , ChrisHat, το δικο μου ποτε θα το σινιαρουμε λιγο? ποτε θα ανεβεις επανω? αντε, περασε κανας χρονος κ βαλε!!
Έχεις δίκιο, κάτι ψήνεται με Grimm στην πόλη σου και αν ανέβω για το σετάρισμα, θα δούμε και το δικό σου !

Φεύγοντας βέβαια θα το "κλειδώσω" το σύστημα σου :)

Reaction score
677
μια κατασκευη skyline που ειχα κανει πριν απο δυο χρονια με dow μονωτικο
νομιζω οτι ειναι πιο συμπαγες απο το eps...
δεν εχω κανει μετρησεις ακομα, (ψαχνω το rew να δω τι κανει.....)
Μια χαρά είναι και το Dow. Γενικά μην πολυτρελαίνεστε με το υλικό.

Reaction score
677
Ρε παιδιά EPS είναι το DOW...
Ναι είναι τύπου eps αλλά με μεγαλύτερη πυκνότητα και ,αν είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι καλύτερο ποιοτικά.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.674
Έχεις δίκιο, κάτι ψήνεται με Grimm στην πόλη σου και αν ανέβω για το σετάρισμα, θα δούμε και το δικό σου !

Φεύγοντας βέβαια θα το "κλειδώσω" το σύστημα σου :)
ΑΝτε να δουμε λοιπον, αντε, περιμενω!! ελπιζω μες στο 2013-2014, τωρα που παω λιιιγο να χαλαρωσω κ με τη δουλεια μου ν απολαυσω λιγο μουσικουλα!

gonis

Luger
Reaction score
12.078
Xρηστο , ChrisHat, το δικο μου ποτε θα το σινιαρουμε λιγο? ποτε θα ανεβεις επανω? αντε, περασε κανας χρονος κ βαλε!!
Κααλα ρεε!εχεις τοσα καρντασια γυρω σου και περιμενεις βοηθεια απο το εξωτερικο για να μετακομισεις το συστημα;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.674
ο ΕΑΡ μου το σεταρε κ μου το σινιαρε καλα, κ τον ευχαριστω για αυτο! ΑΠλα ο Χρηστος ειχε υποσχεθει να το σεταρει να το μετρησει κι αυτος, οποτε , περιμενω...ολο κ κατι καλο θα κανει κι αυτος..

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.164
Καλύτερο σετάρισμα από τον Ear, δεν πιστεύω! :whistling: :tongue:

Reaction score
2.566
Aν είχα mac θα έπαιζε η συνεργασία...αν ξέρεις ή αν έχεις κάποιον που ξέρει, μπορείς να κάνεις ωραία πράγματα με το amarra irc ....εγώ επειδή δεν γνωρίζω για το irc ακόμα, είναι καλή ιδέα να το πάρεις από κάποιον που θα το σετάριζε κιόλας γιατί θέλει γνώσεις και στο auto δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα...

Last edited:

Y

Yiannis_B

Guest
Εγώ περιμένω ακόμη "συνεταίρο" για αγορά Amarra IRC για το ultimate "σενιάρισμα". Άντε, 350€ και οι μετρήσεις δώρο...

http://athensproaudio.gr/computer-audio/music-software/music-players-en/amarra-symphony-en.html
...γι' αυτό (Full Version), το σκέφτομαι μισό-μισό, κάτσε πρώτα να κατεβάσω το demo...:rolleyes:

http://www.dirac.se/en/consumer-products/dirac-rcs.aspx

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.409
Aν είχα mac θα έπαιζε η συνεργασία...αν ξέρεις ή αν έχεις κάποιον που ξέρει, μπορείς να κάνεις ωραία πράγματα με το amarra irc ....εγώ επειδή δεν γνωρίζω για το irc ακόμα, είναι καλή ιδέα να το πάρεις από κάποιον που θα το σετάριζε κιόλας γιατί θέλει γνώσεις και στο auto δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα...
Αλέξανδρε, η διαδικασία των μετρήσεων ειναι τυφλοσουρτης. Από κει και πέρα παίζεις με το target curve κατα βούληση. Ο γιαννος και εγώ το δοκιμάσαμε.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.409

Reaction score
7.170
Το συζητάμε με το Γιαννο, και αυτός Dirac θέλει. Πφφφ, homecinemaδακιδες... Να πάρουμε το amarra που ειναι πιο pure ρε!
Χαχαχα, δεν είναι για το homecinema μόνο. Είναι για το από ότι είδα, το IRC δίνει διόρθωση μόνο για "καναπεδάτους". Δεν δίνει για chair ή auditorium. Εμείς που είμαστε και καναπεδάτοι και καρεκλάτοι και στα γόνατα και κρεμιόμαστε κι από τους πολυέλαιους, δεν μπορούμε να ακούμε καλά; Στους auditorium ανήκομεν (εκτός από την δύσιν). Ενώ το Dirac live κάνει για όλους τους τύπους.

Βασικό είναι να πω πως το IRC παίζει μόνο με το Amarra. Με κανένα άλλο. Ενώ το Dirac Live παίζει με όλους τους players. Ακόμη και youtube να παίζεις, διορθώνει.
Άλλο πολύ κακό κατ' εμέ είναι πως το Amarra IRC δεν παίζει με Internet Radio από iTunes. Και φυσικά με κανένα άλλο radio διότι είναι μόνο για το Amarra. Δεν μπορούμε να μπαστακωνόμαστε κυρία μου για να ακούσουμε ένα τραγούδι. Γι' αυτό βγήκαν τα ράδια(!).

Πιο πολύ όμως με χαλάει το "ανθρωποδιώκτης-interface" του Amarra από οτιδήποτε άλλο. Δεν παίζει dff, δεν παίζει wma, δεν παίζει ape, δεν παίζει το 'να δεν παίζει τ΄ άλλο... Αν ακούς τραγούδια και πας να φορτώσεις από τον δίσκο κάτι που θυμήθηκες, κάνει διακοπές και ιστορίες για αγρίους...
Δεν ξέρω αν παίζει καλύτερα το Amarra από όλα τα άλλα (που δεν το πιστεύω) αλλά έστω κι αν είναι έτσι, τι να την κάνω τη Ferrari αν δεν χωράει τα παιδιά μου ή τα ψώνια του supermarket; Να βάζω μόνο το Foie Gras και το χαβιάρι μου και να προσέχω μη πέσω στη λακούβα για να μη μου σπάσει το μπουκάλι της Crystal Magnum μου; Άσε μεγάλε μεγάλε (sic), παίρνω Panamera.

Reaction score
8.905
Επειδή έχω μπει μανιωδώς στο παιχνίδι των μετρήσεων και βελτίωσης του χώρου... έβγαλα κάποιες φρέσκες φωτογραφίες με τι εργασίες έγιναν τις τελευταίες μέρες και έπεται συνέχεια... τα ακούς Αλέξανδρε...:D

Πριν είχα ένα παράθυρο στα δεξιό του δωματίου και στα αριστερά ένα άδειο τοίχο, εδώ μια παλιά φώτο!

Έπρεπε λοιπόν να κάνω "ποιο συμμετρικό" τον χώρο....:D

Reaction score
2.566
Ωραία δουλειά, αλλά εγώ τη γνώμη μου να μην βάλεις άλλη απορρόφηση στην είπα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.644
Members
38.216
Νεότερο μέλος
milisios