Off Topic

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
τελικα .....ποιον λαμπατο 2χ8 πηρε ο Β βρε Μ?
Mηπως ξερει ο S?

ασε που εμαθα οτι τα παει σφαιρα τα ATC και γινεται κολαση στην πολυκατοικια..........τι πηρε τελικα?Audio note?

:fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::D:D:D:D:D:D:D:D

Reaction score
2.566
Κι εγώ μαστορεύω...και αποφάσισα...δεν ξαναφτιάχνω 2D QRD...πολύ δουλειά ρε παιδί μου, δεν αξίζει...και μόνο ο χρόνος που χάνεις... 1000 φορές έτοιμο του εμπορίου και ας βγαίνει ακριβότερο...

Y

Yiannis_B

Guest
Κι εγώ μαστορεύω...και αποφάσισα...δεν ξαναφτιάχνω 2D QRD...πολύ δουλειά ρε παιδί μου, δεν αξίζει...και μόνο ο χρόνος που χάνεις... 1000 φορές έτοιμο του εμπορίου και ας βγαίνει ακριβότερο...
:rolleyes:

Reaction score
8.905
μεγαλυτερη δεν μπορει να βαλει....θελει φακο που κανει 10 pourpre

σιγα μην δωσει ο Μ 10 pourpre :D
Κώστα μου επιτέλους (προσωρινά, γιατί υπάρχει συνέχεια, αλλά χαλαρά) έστησα το σύστημα... η πρόσκληση είναι ανοιχτή, για όποτε γουστάρεις! :drinks:

Y

Yiannis_B

Guest
Δεν βλέπω κάτι στα αριστερά η στα δεξιά... που να μου χαλάει την συμμετρία, με έχεις για υποχόνδριο....? :prankster: :lol:
...η μία λάμπα αριστερά είναι Hitachi , και η δεξιά ΦουΜανΤσου..υποχόνδριε γκάβακα :imtheking::gotcha:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Δεν βλέπω κάτι στα αριστερά η στα δεξιά... που να μου χαλάει την συμμετρία, με έχεις για υποχόνδριο....? :prankster: :lol:
για τελειομανη σε ειχα, αν εισαι και υποχονδριος, τι να πω δεν ειμαι σιγουρος :bigboss:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr