VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.059
ξεκιναω
Eυχαριστω μια αλλη φορα ,περιμενω καλεσμενουςΣτάθη αγόρι μου ψήνεσαι?
Μαστορεύω, δεν προλαβαίνω βρε παιδιά...Ο Β που ειναι?
Μαστορεύω, δεν προλαβαίνω βρε παιδιά...
Λοιπόν το δεξί παράθυρο "καλύφθηκε" με Absorber t.akustik WAS-7
Και στην συνέχεια η απέναντι "ρέπλικα- παράθυρο" με το ίδιο υλικό...
Κι εγώ μαστορεύω...και αποφάσισα...δεν ξαναφτιάχνω 2D QRD...πολύ δουλειά ρε παιδί μου, δεν αξίζει...και μόνο ο χρόνος που χάνεις... 1000 φορές έτοιμο του εμπορίου και ας βγαίνει ακριβότερο...
μεγαλυτερη δεν μπορει να βαλει....θελει φακο που κανει 10 pourpreΑπο σενα περιμενα να του πεις να βαλει μια μεγαλυτερη!
Κώστα μου επιτέλους (προσωρινά, γιατί υπάρχει συνέχεια, αλλά χαλαρά) έστησα το σύστημα... η πρόσκληση είναι ανοιχτή, για όποτε γουστάρεις!μεγαλυτερη δεν μπορει να βαλει....θελει φακο που κανει 10 pourpre
σιγα μην δωσει ο Μ 10 pourpre
Κώστα μου επιτέλους (προσωρινά, γιατί υπάρχει συνέχεια, αλλά χαλαρά) έστησα το σύστημα... η πρόσκληση είναι ανοιχτή, για όποτε γουστάρεις!
Δεν βλέπω κάτι στα αριστερά η στα δεξιά... που να μου χαλάει την συμμετρία, με έχεις για υποχόνδριο....?το επομενο συμμετρικο ειναι να βαλεις αριστερα-δεξα της οθονης
...η μία λάμπα αριστερά είναι Hitachi , και η δεξιά ΦουΜανΤσου..υποχόνδριε γκάβακαΔεν βλέπω κάτι στα αριστερά η στα δεξιά... που να μου χαλάει την συμμετρία, με έχεις για υποχόνδριο....?
για τελειομανη σε ειχα, αν εισαι και υποχονδριος, τι να πω δεν ειμαι σιγουροςΔεν βλέπω κάτι στα αριστερά η στα δεξιά... που να μου χαλάει την συμμετρία, με έχεις για υποχόνδριο....?
σοβαρά, δεν το είχα προσέξει.... αύριο θα πάω να πάρω 2 ματσαρισμένες....(NOS)...η μία λάμπα αριστερά είναι Hitachi , και η δεξιά ΦουΜανΤσου..υποχόνδριε γκάβακα