- Reaction score
- 1.173
καλημερα και χρονια πολλα ...στο προγραμμα που μου εδωσες πως δουλευει? τι βαζω εκει που λεει inner ,outer groove radius? ασχετος τελειως συγνωμη αν σας ζαλισα...
Χρόνια πολλά!!!
Καλές ρυθμίσεις.....
καλημερα και χρονια πολλα ...στο προγραμμα που μου εδωσες πως δουλευει? τι βαζω εκει που λεει inner ,outer groove radius? ασχετος τελειως συγνωμη αν σας ζαλισα...
5.ΤΡΑΒΑ..παρε κανενα cd γιατι μας τα εκανες τσουρεκια..Τρέχεις το προγραμματάκι και βάζεις,
1. Spindle to Pivot Distance βάζεις: 212 mm (η τιμή του βραχίονά σου AS212)
2. τσεκάρεις το Lofgren B
3. Μετά πατάς το Print Arc Template
4. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!
Έχω μια κεφαλή κινητού πηνίου Yamaha MC-705 που μου είχε δοθεί με την αγορά του Yamaha PF 800 προ αειμνήστων χρόνων. Είχε καταπληκτικό ήχο μέχρι που παρέδωσε πνεύμα λόγω εντατικής χρήσης. Που μπορώ να κάνω [προσιτή] αναβελωνωση;
Αναλόγως που δες να "φτάσεις" τον ήχο.H DENON DL 103 τι λεει παιδια? ειναι οκ?
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΚ...για πες για πες...για ποιες πορτοκαλιες λεμε? μολις τελειωσα το lenco απο πλινθο βραχιωνα χεριασματα ρυθμισεις κ.λ.π. με διαφορες κεφαλες που δικιμασα jvc z1s shure v15 iv shure m75 ej technics 270c κ.τ.λ.π επαιξε πολυ καλα με την shure v15...ο βραχιωνας ειναι ο as212 ortofon και ελεγα να δω για καμια mc ortofon η denon...τι καλο εχεις να προτεινεις?Αναλόγως που δες να "φτάσεις" τον ήχο.
Υπάρχουν 3 εκδόσεις. Η απλή είναι μια καλή αρχή όχι όμως και η ιδανική, σε σχέση με τις άλλες δυο ακριβότερες, γιατί σ' αυτήν την κατηγορία υπάρχουν κι άλλες "περτικαλιές"....
Βασίλη με συνχωρείς για την ενοχληση και την επιμονή μου. Η MC 705 ειναι κινητου πηνιου, πως λοιπόν η LP GEAR διαθέτει ανταλλακτικη βελόνα;Μάλλον δεν συμφέρει η αναβελόνωση από θέμα τιμών!
Δες αυτό από LP Gear... http://www.lpgear.com/product/YAMS7050.html
Βασίλη με συνχωρείς για την ενοχληση και την επιμονή μου. Η MC 705 ειναι κινητου πηνιου, πως λοιπόν η LP GEAR διαθέτει ανταλλακτικη βελόνα;
Θα κοίταγα σε DL-103R... αλλά αφού την άκουγα πρώτα συγκριτικά με τη Shure V15 που δοκίμασες.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΚ...για πες για πες...για ποιες πορτοκαλιες λεμε? μολις τελειωσα το lenco απο πλινθο βραχιωνα χεριασματα ρυθμισεις κ.λ.π. με διαφορες κεφαλες που δικιμασα jvc z1s shure v15 iv shure m75 ej technics 270c κ.τ.λ.π επαιξε πολυ καλα με την shure v15...ο βραχιωνας ειναι ο as212 ortofon και ελεγα να δω για καμια mc ortofon η denon...τι καλο εχεις να προτεινεις?
Είσαι ο θεός του HI FI !!!!! Everybody Respect Delamostre !!!!!!!!
Είναι από τις κεφαλές που αν και κινητού πηνίου, μπορείς να αντικαταστήσεις τη βελόνα.
Η κεφαλή είναι παραγωγή Audio Technica με υπογραφή της Yamaha, κάτι που η πρώτη εταιρία συνήθιζε να κάνει σε διάφορες παραγωγές κεφαλών για Ιαπωνέζικους κολοσσούς.
Ψάχνεις ουσιαστικά τη βελόνα της Audio Technica ATN3100E/XE για χαμηλοέξοδο συνδυασμό ή την ATN3200E/XE για υψηλοέξοδο (ανάλογα το phono σου), καθώς η συγκεκριμένη κεφαλή λειτουργεί είτε έτσι είτε αλλιώς...
Good for you man!