Αφιερωμένο στον Βλάση

Reaction score
371
Τα καινούργια ηχεία λοιπόν μου άνοιξαν την όρεξη για νέες αναβαθμίσεις και έτσι προχώρησα στις παρακάτω 2 αλλαγές:

1) Πήρα τους νέους τελικούς της AYON Epsilon, με 6 ΚΤ-120 ανά κανάλι και 2 x 200watt σε ultralinear λειτουργία και 2 x 100watt σε τριοδική.
Σε τριοδική δε λειτουργία (την οποία και χρησιμοποιώ μόνιμα αφού τα ηχεία μου δεν χρειάζονται περισσότερα watt), το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και θεωρώ ότι οι Epsilon είναι από τους καλύτερους τελικούς που πέρασαν από το σπίτι μου.

2) Η δεύτερη αλλαγή ήταν και αυτή με μηχάνημα της AYON.
Μετά από πολλά χρόνια έδωσα το αγαπημένο μου CARY 306 SACD και πήρα το νέο dac της AYON Stealth, το οποίο έχει λαμπάτο στάδιο εξόδου και δυνατότητα να οδηγεί κατ' ευθείαν τελικούς ενισχυτές. Έχει δε πλήρες προ-ενισχυτικό στάδιο με αναλογικό ποντεσιόμετρο και 2 αναλογικές εισόδους.
Βέβαια το αποτέλεσμα με τον Conrad Johnson ART2 μου αρέσει καλύτερα, γι' αυτό και συνεχίζω να παίζω με αυτόν σαν προ.

Reaction score
1.659
Μιχάλη είσαι άπαιχτος!!
Να είσαι καλά να τα χαίρεσαι. Και επειδή έγινε κάποιο σχόλιο ότι δεν έχει ακούσει κανείς το σύστημά σου, να δηλώσω ότι εγώ το άκουσα στην τελευταία του έκδοση και εντυπωσιάστηκα!!

Reaction score
371
Μια λοιπόν που τελείωσα με τη παρουσίαση της (τρέχουσας) κατάστασης του κυρίως συστήματος, ας δούμε και μερικές συσκευές που πέρασαν από το β' σύστημα που έχω στο ίδιο χώρο αλλά σε άλλο σημείο.

Το σύστημα αυτό, όπως συνηθίζω να λέω είναι το σύστημα της "ψυχοθεραπείας".
Και τι θέλω να πω με αυτό: όταν βαριέμαι το κυρίως σύστημα, βάζω αυτό να παίζει για να αλλάζω παραστάσεις.

Πάμε να δούμε μερικά λοιπόν.

Ηχεία Proac D-15 και Tablette Reference 8
Ενισχυτικά Τσακιρίδη (Alexander & Artemis)
Προ-ενισχυτής Cary SLP-98
Πικάπ Micro Seiki BL-91

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.703
Kαλα με τοσες αφιερωσεις νοιωθω καπως βρε αδερφε....τι να πω.....απιστευτες μηχανες πραγματικα βρε Μιχαλη........ωραιο ταξιδι εχεις κανει τοσα χρονια βρε φιλε ...μπραβο βρε παλλικαρι μου!!!!!:):):):)
ευχομαι μεσα στον Φλεβαρη να .........μην σε ξαναδω!!!!:laugh::laugh::drinks::drinks:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.703
Μιχάλη είσαι άπαιχτος!!
Να είσαι καλά να τα χαίρεσαι. Και επειδή έγινε κάποιο σχόλιο ότι δεν έχει ακούσει κανείς το σύστημά σου, να δηλώσω ότι εγώ το άκουσα στην τελευταία του έκδοση και εντυπωσιάστηκα!!
εσυ να μην τα κοιτας αυτα γιατι σε κοβω να δωσεις τον D και να πας σε λαμπιονια......κατσε καλα και μην παρασυρεσε πουλακι μου!!!!!!:D:D:D:D

Reaction score
371
Μιχάλη είσαι άπαιχτος!!
Δημήτρη σε ευχαριστώ.
Είμαι της άποψης ότι το σύστημα το φτιάχνεις για τον εαυτό σου και όχι για τους άλλους.
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν το έχουν ακούσει αρκετοί φίλοι ή ότι θα αρνηθώ σε κάποιον να έρθει αν το ζητήσει.

Reaction score
996
Τώρα έπεσα κι εγώ πάνω στο θρεντ και το διάβασα μονορούφι.
Υπέροχο ταξίδι αγαπητέ Μιχάλη, συγχαρητήρια.

Reaction score
371
Και άλλα SONUS FABER τα καταπληκτικά Amator II
Εδώ μαζί με τα πολύ αξιόλογα AUDIO SPECTRUM Eros

Και εδώ ένα μοντέλο της Ελληνικής SPICOM, νομίζω το 40

Reaction score
371
Και να τελειώσω (γιατί νομίζω σας παρα-κούρασα) με τη τρέχουσα κατάσταση του β' συστήματος:

Ηχεία τα πραγματικά εξαιρετικά HARBETH 30.1 (κατ' εμέ το καλύτερο Harbeth)
Προ-ενισχυτής SONIC FRONTIERS Line-2
Τελικοί YBA 2δ HCDT & PLINIUS SA-100
Ολοκληρωμένος YBA Integre DT
Cd player LECTOR CDP 7T

Ο προ-ενισχυτής SONIC FRONTIERS Line-2

Και το εξωτερικό τροφοδοτικό του

Reaction score
371
Τα ενισχυτικά του συστήματος

Το Cd player LECTOR CDP 7T(ένα από τα μουσικότερα ολοκληρωμένα cd player που πέρασαν από τα χέρια μου)

Και το εξωτερικό τροφοδοτικό του (ξεχωριστό για τα αναλογικά και τα ψηφιακά στάδια)

Reaction score
8.905
Τότε είχα στο κυρίως σύστημα μου τα MONTANA XP, που όπως σας είπα μου άρεσαν αρκετά.Βάζω που λέτε τα καινούργια ηχεία και παθαίνω σοκ από το άκουσμα. Είναι αυτό που λένε "τα άκουσα και μου έκανε κλικ"!! Ήχος μεγάλος και δυναμικός (σαν τα Montana) αλλά πολύ πιο διάφανος και κυρίως ΜΟΥΣΙΚΟΣ!!
Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο twitter ribbon ή στις μονάδες των μεσαίων τους.
Είχα πολλά χρόνια να ακούσω τόσο μαγευτικό ηχείο.Το ηχείο αυτό λοιπόν ήταν το PROAC D-80R,
Αυτό θα μου επιτρέψετε να το αφιερώσω στον Βλάση μεν αλλά στον S (in love)! :rolleyes: :laugh:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon