Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ειμαι περηφανος που εχω φιλους (και φιλες) απο το εξωτερικοΤο συστημα του Αντωνη ειναι οπως λενε στην πατριδα μου Breathtaking,....
...μετά βγήκαμε από τη Ferrari του και μπήκαμε στο δικό μας Seat Ibiza που το είχαμε τουρμπίσει και καθώς ήταν χαμηλωμένο, σαν "σαύρες" μπένοντας στις στροφές του δρόμου, σχολιάζαμε το πόσο δίκιο είχαμε στις υποδείξεις μας ως συνοδηγοί του!Νιώθω ότι είχαμε τη δυνατότητα να είμαστε "συνοδηγοί" στη φεράρι του Αλόνσο και στο τέλος της πίστας του υποδείξαμε ότι θα μπορούσε να το στήσει καλύτερα γιατί έφευγε στις στροφές, επίσης δεν θα είχε καλό πάτημα σε χωματόδρομο αν υπήρχε χώμα.
Καλημερα φιλε μου και καλη εβδομαδα,αυτο που λες οτι ειπωθηκε θα ηταν το ιδανικο,δεν ειπωθηκε ετσι ομως,εγω δεν στεκομαι εκει γιατι το χαρακτηριζω μεν υπερφιαλη επισημανση αλλα οχι κακοπροαιρετη.
Ειναι απλα μια αποψη ενος φιλου ο οποιος δεν μπηκε στον κοπο να διαβασει ορισμενα πραγματα που ηδη εχουν γραφτει εδω μεσα.
Για το θεμα αυτο εχουν γραφτει και απαντηθει ηδη δεκαδες αποψεις...........εχει εξαντληθει απο καιρο,και παλι ομως λεω οτι δεν ηταν κακοπροαιρετη.
Κακοπροαιρετη και ανοητη ηταν η αλλη παρεμβαση η οποια απαντηθηκε πληρως σε ολα της τα σημεια.
Επειδη εχεις τα μισα χρονια απο εμας,οπως λες, θα ηθελα να σου πω οτι τοσα χρονια δεν μιλουσαμε γι'αυτο φτασαμε σαν χωρα σε αυτη την καταντια,ειμαστε ολοι βολεμενοι.
Σαν συμβουλη θελω να σου πω λοιπον οτι θα πρεπει να μιλας παντα οταν ακους βλακειες και ασχημιες,δεν πρεπει να αφηνουμε τιποτα αναπαντητο το οποιο διαστρεβλωνει την πραγματικοτητα και συμβαλλει στην διαμορφωση λανθασμενων αποψεων.
Μα γιατί πας για ύπνο από τώρα, μείνε να συνεχίσεις τις εύστοχες παρατηρήσεις σου και εξέθεσέ μας κι άλλο εμάς τους ζηλιάρηδες.......μετά βγήκαμε από τη Ferrari του και μπήκαμε στο δικό μας Seat Ibiza που το είχαμε τουρμπίσει και καθώς ήταν χαμηλωμένο, σαν "σαύρες" μπένοντας στις στροφές του δρόμου, σχολιάζαμε το πόσο δίκιο είχαμε στις υποδείξεις μας ως συνοδηγοί του. Καληνύχτα σας!!
Καλως τον ειδικο.......ξεκινα την προετοιμασια......Άλλο Ferrari κι άλλο νταλίκα....
Ο χαμός...του Ayrton SennaΝιώθω ότι είχαμε τη δυνατότητα να είμαστε "συνοδηγοί" στη φεράρι του Αλόνσο και στο τέλος της πίστας του υποδείξαμε ότι θα μπορούσε να το στήσει καλύτερα γιατί έφευγε στις στροφές, επίσης δεν θα είχε καλό πάτημα σε χωματόδρομο αν υπήρχε χώμα.
Εάν υπονοούνται τα ηχεία,ο υποφαινόμενος θα προσφερόταν εθελοντικά να τα κατασχέσει (αν μη τι άλλο γιά να ...΄εξιλεωθείς΄)...και να μου πάρουν και το Ιμπιζα...
Ομοίως και τα...αλογάκια (ελέω...Ferrari)Όπως πολλά πράγματα σ'αυτή τη ζωή, έτσι και η οποιαδήποτε δημόσια κουβέντα σενα φορουμ δεν γίνεται να καταλήξει με τον τρόπο που έκαστος των συμμετεχόντων επιθυμεί.
Από ένα σημείο και μετά δεν έχει και νόημα, όταν υπάρχουν μεγαλούτσικες πολιτισμικές διαφορές μεταξύ των "συνομιλούντων".
Τα λογάκια μένουν στις οθόνες και οιοσδήποτε μπορεί να ανατρέξει και -γιατί όχι- να το διασκεδάσει, ή να αποφασίσει ποιόν "ήρωα" επιλέγει, αφού πρόκειται για αντιπαραθέσεις χαρακτήρων -επι της ουσίας- με αφορμή κάποια συστήματα ήχου.
Προσωπικά το διασκέδασα.
Ίσα ίσα Βλάση, είμαστε ενωμένοι «Μια Γροθιά».ρε λεβεντες μηπως εχουμε λιγο ξεφυγει?
δεν νομιζω οτι πρεπει να μπουμε σε μια διαδικασια να αποδειξει ο ενας στον αλλον κατι!
για να χαλαρωσουμε λιγο ρε σεις.....δεν θα γινουμε εχθροι εδω μεσα γαμω την πουτανα μου........για τα στερεα και τα γουστα μας.....
στο κατω κατω ο καθενας ακουει οπως θελει,οπου θελει και με οτι μπορει...πως να το κανουμε τωρα...ετσι ειναι και ετσι ειμαστε!!
λιγο καλμα ομως βρε παιδια......
χαχαχαχα...... κε Γιωργο μας.... τωρα θα μου κανει ο Μελιδης τη μεση δαχτυλίδι και σου λέω εγω........Νομίζω τα δύο δικά σου έχουν παραπάνω κύριε Σκαλούμπακα.
Πάω να τα μετρήσω...
Μη με νευριάσετε μόνο και ανεβάσω το δικό μου!
300.000 views θα φτάσει!