- Reaction score
- 100.416
πολυ κουβαρντα σε βρισκω,,,,,,,,σε θελουν εμαθα στο ΙMDM επειγοντως!!!!!!!0 με το ζόρι.
Πόσο σκληρός αυτός ο Alex...0 με το ζόρι.
Για δες την και πες μας...πολυ κουβαρντα σε βρισκω,,,,,,,,σε θελουν εμαθα στο ΙMDM επειγοντως!!!!!!!
καλα τοσο χαλια ειναι βρε παιδια και ηθελα να την δω?
Μη βασίζεστε στον xfader, δεν πάει καλά.
Έβαλε την πάνα του μωρού του πάνω στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου μου.
Αν το 5-6 το θεωρώ μια καλή βαθμολογία, τι να έβαζα στην π@παριά αυτή;Πόσο σκληρός αυτός ο Alex...
Χειρότερη από το memento;0 με το ζόρι.
Το memento έχει εκθειαστει εδω μεσα.Δεν αξίζει τα 8,6 του IMDB?Χειρότερη από το memento;
Τι να πω τώρα...Χειρότερη από το memento;
Ειναι θέμα γουστου.Ενας γνωστός παλιά έλεγε: " Και δεν τρώω καλύτερα φασολάδα?"Τι να πω τώρα...
Είναι σαν να θέλω baby back ribs και οι επιλογές μου είναι φασόλια άσπρα τριών ημερών ή φιδές.
All is lost (2013)
Καταρχάς μην ψάξετε για υπότιτλους, δεν χρειάζονται
Αν έχετε κάνει έστω και λίγο ερασιτεχνικά ιστιοπλοΐα θα την ευχαριστηθείτε πιο πολύ.
Δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια, το αποτέλεσμα μετράει. Ποτέ δεν σταματάμε να προσπαθούμε και ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα έρθει... έγκαιρα. Αυτό είναι όλο το νόημα της ταινίας για μένα και με βρίσκει σύμφωνο. Ρεσιτάλ ο Ρεντφορντ. Άλλο ένα 9 από μένα.
Είναι περίεργη ταινία, των άκρων, ή θα σου αρέσει πολύ ή καθόλου.Τωρα να σ εμπιστευτούμε?
Για πες λοιπόν...ΥΓ και επειδή είμαι και πολύ σούπερ ντούπερ σινεφίλ δεν θα πτοηθώ από τις κριτικές εδώ μέσα και θα δω απόψε το counselor...