Ηλεκτρονικό τσιγάρο

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.314
Φαίνεται να είναι πιό δυνατό από τo Evic τουλάχιστον όσον αφορά το voltage.Λογικό γιατί το Evic έχει μάξιμουμ δυνατότητα στα 4ampers ενώ εδώ είναι στη λίγκα των 5,μαζί με το Vamo.
Στην ουσία από ότι καταλαβαίνω πρόκειται για το ίδιο chipset με το Vamo 5 απλά διαφορετικό οπτικά με την ευκολία του τηλεσκοπικού σωλήνα.
Aξίζει τα λεφτά του;Στην τιμή που υπάρχει στο fasttek είναι τζάμπα.Για αγορά από επίσημους μεταπωλητές έτσι και έτσι.Το Vamo,πρακτικά ίδιο,είναι περίπου 10-15 ευρώ φθηνότερο που ναι μεν σε απόλυτα χρήματα δεν είναι πολλά,αλλά είναι το κόστος για μια καλή μπαταρία και ένα υγρό ή ένα premium υγρό στα 20-30ml.
Απλά η inokkin ξέρει ότι δεν έχει ανταγωνισμό,ελεώ τηλεσκοπικού,οπότε χρεώνει αναλόγως και όσοι πιστοί προσέλθετε.

Συγκρίσεις:
1)Είναι μεγάλο και αρκετά βαρύτερο από το Evic.Κακά τα ψέμματα το evic είναι ό,τι πιό συμμαζεμένο με 18650 μπαταρία κυκλοφορεί.
2)Η ροδέλα και οι πληροφορίες στην οθόνη του Evic είναι εκπληκτική ευκολία και όσον αφορά το υπόλοιπο της μπαταρίας.Βάλτε και την usb θύρα φόρτισης με το passthrough οπότε έχουμε το απόλυτο στην φορητότητα σε μεγάλο μέγεθος.Βασικά είναι γενικά εκπληκτικό στην φορητότητα γιατί δεν σε νοιάζει να κουβαλάς μπαταρίες επάνω σου.Απλά βρίσκεις μια usb και το καρφώνεις.
3)Από την άλλη όμως το Evic σε 2 μόλις εβδομάδες έχει χάσει κάτι από την αρχική δύναμη του.Δεν ξέρω τον λόγο και ελπίζω να μην συνεχίσει η πτώση γιατί με αυτό το ρυθμό σε κάνα 2μηνο θα είναι άχρηστο.:(

Εν κατακλείδι:Δύναμη vs ευκολίας.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Τελικά δεν παίζεστε οι σινεματζήδες
2 Ναυτίλια έτσι για πλάκα .
να μην πω για κάποιους άλλους που νομίζουν οτι είναι στα μπουζούκια και τα σπάνε :whistling:
Θα παραγγείλω ηλεκτρ.τσιμπούκι να σας την σπάσω :p

ΥΓ USB,passthrough,σιγά μην είναι και THX

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.145
...το Evic σε 2 μόλις εβδομάδες έχει χάσει κάτι από την αρχική δύναμη του.Δεν ξέρω τον λόγο και ελπίζω να μην συνεχίσει η πτώση γιατί με αυτό το ρυθμό σε κάνα 2μηνο θα είναι άχρηστο.:(

Καθάρισε τις επαφές της μπαταρίας μήπως φταίει αυτό.

Στο προηγούμενο mod που είχα, έβλεπα διαφορά όταν καθάριζα τις επαφές.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.808
Τελικά δεν παίζεστε οι σινεματζήδες
2 Ναυτίλια έτσι για πλάκα .
να μην πω για κάποιους άλλους που νομίζουν οτι είναι στα μπουζούκια και τα σπάνε :whistling:
Θα παραγγείλω ηλεκτρ.τσιμπούκι να σας την σπάσω :p

ΥΓ USB,passthrough,σιγά μην είναι και THX
Σας έχουμε για πλάκα τους χαϊεντάδες ρε...:fuckyou:

Προσοχή στα τσιμπούκια. Έλεγξε πρώτα αν...ρυθμίζονται τα βολτ. :p:roflmao:

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
ολόκληρο το άρθρο είναι ένα μεγάααλο βουναλάκι από σσσσσσ......αχλαμάρες.
θα μπορούσε άνετα να αντικατασταθεί η λέξη νικοτίνη με μία άλλη κ ολόκληρο το άρθρο να μιλάει για καθαριστικό τζαμιών πχ το οποίο παράτησε κάποιος καραγκιόζης χύμα στο σπίτι!
επίσης νομίζω πως δεν έχει καταλάβει καλά τις συγκεντρώσεις ο συντάκτης κ τι υγρά κυκλοφορούν στα σπίτια,
ή ότι δεν ξέρει πως δουλεύουν τα ποσοστά
"But higher concentrations, like 10 percent or even 7.2 percent, are widely available on the Internet".
όπως κλειδώνουμε ποτά,καθαριστικά,μπογιές,ραπτικά,εργαλεία,όπλα κτλ ναι πρέπει να κλειδώνει κανείς κ τα υγρά ατμίσματος,κ αν έχει σκέτη νικοτίνη :confused: για να κάνει τις δικές του μίξεις να φοράει γάντια κ να προσέχει τα ποσοστά,τα αυτονόητα δηλαδή που κ πάλι τα γράφει πάνω 800 φορές κάθε μπουκαλάκι.

μακροχρόνιες έρευνες για τα υγρά όντως δεν υπάρχουν,αλλά για τα συστατικά τους ξεχωριστά υπάρχουν(για την PG από το 1950 μάλιστα)
κ επειδή δεν υπάρχουν γράφει γενικά σενάρια...welcome to the scifi channel.

Reaction score
5.832
Αφου ακυρωθηκε η παραγγελια και σχεδόν μετα από 3 ωρες ελαβα μυνημα ότι εγινε επιστροφη του ποσου στην καρτα μου,αποφασισα να δωσω άλλη μια ευκαιρια.

Εβαλα παραγγελια το innokin svd οπου ελγε ότι θα γινει αποστολή την άλλη μερα. Η παραγγελια μπηκε 22/3 στις 12:22:32 PM.

Σημερα το μεσημερι που μπηκα εγραφε ότι ηταν ετοιμο για αποστολή,και πριν λιγο που ξαναμπηκα,μου ειχαν στειλει φωτογραφια του δεματος και αριθμο αποστολης.

profi

Reaction score
1.438
άσχημα νέα κ πάλι,η βλακεία εξαπλώνεται σε μορφή αμπούλας κ δεν γλυτώνουμε...
http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231305887
(μα πραγματικά αμπούλα?δεν βρήκε καταλληλότερη λέξη?έχει δεί ποτέ ηλεκτρονικό τσιγάρο? )
η δοσολογία με το κουταλάκι πάλι ό,τι να'ναι,τυπογραφικό ή ασχετοσύνης δεν με νοιάζει.>:(

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.145
8-11-2011 http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231141084

Λέει το άρθρο σε κάποιο σημείο:

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου για την καταπολέμηση του καπνίσματος, ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τον Έλεγχο του Καπνίσματος, Π. Μπεχράκης, ανέφερε ότι η απαγόρευση αποφασίστηκε λόγω της έλλειψης επιστημονικών στοιχείων για τις μακροχρόνιες επιπτώσεις.

Ενώ τα κανονικά τσιγάρα, που 800.000.000 μελέτες δείχνουν ότι βλάπτουν, κυκλοφορούν ελεύθερα στο εμπόριο!

Μα πόσο π0ύστηδ3ς είναι!

profi

Reaction score
1.438
Έκλεισα μήνα σήμερα :party:
κ ήρθε κ το "δώρο" μου σήμερα,ευτυχής σύμπτωση :whistling:

κ 35 μέτρα σύρμα για να παίζω (0.20mm 0.25mm 0.32mm k flat ribbon wire)

profi

Reaction score
1.438
Πριν λίγες μέρες έκλεισα κι εγώ τρεις μήνες χωρίς ούτε ένα τσιγάρο.
:party:

εμένα ο καπνός των άλλων,ή από την καύτρα του τσιγάρου μου πάντα με ενοχλούσε,τώρα ακόμα περισσότερο,αλλά πιστεύω είναι συνήθεια απλά,όχι οτι έχω εξυγιανθεί.εσύ ^ που κάπνιζες περισσότερα χρόνια λογικό το βρίσκω να σου πάρει περισσότερο καιρό να αποσυνδέσεις την μυρωδιά απο την συνήθεια.αν δεν σε βάζει σε πειρασμό πάντως μια χαρά.

τις προάλλες έστριψα ένα τσιγάρο για την κοπέλα μου,με ίδιο καπνό,φιλτράκια χαρτάκια με αυτά που έκανα κ εγώ...είχα μεγάλη περιέργεια να τα συγκρίνω αλλά καμία επιθυμία να το κάνω.

μετά από κάμποσες ώρες με τον dripper δηλώνω κατενθουσιασμένος :D:D:D
αξίζει να δοκιμάσει κανείς.με 15 σταγόνες ήπια έναν καφέ στο σπίτι το οποίο ισοδυναμούσε με 2 στριφτά που έσβηναν δεν καίγονταν μόνα τους.
άλλη γεύση,κανένα άγχος μην μυρίσει καμένο πλαστικό
κ η αντίστασή του θα κρατήσει μήηηηνες (λένε αλλά λογικό μου φαίνεται από την στιγμή που χωρίς βαμβάκι πυρώνει χωρίς να παθαίνει τίποτα,μόνο βαμβάκι αλλάζουν αραιά).
επίσης,είναι κλώνος δεν είναι ο αυθεντικός(τον οποίο δεν βρίσκεις πουθενά).

P.S:έχω την εντύπωση πως ο Nitecore κάνει νερά,μια τα λαμπάκια του,μια η ίδια μπαταρία φορτίζει στη μια θέση ενώ στην άλλη θέση την δείχνει γεμάτη.κ με λογική χρήση(την ίδια με τις προηγούμενες μέρες δηλαδή) κρατάνε οι μπαταρίες σημαντικά λιγότερο.
καμία ιδέα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.370
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa