Μια τελευταία καληνύχτα από τον Delamostre

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.815
Σε ένα forum γινόμαστε μια μεγάλη παρέα, που τα μέλη της αλληλοβοηθούνται.

Μοιραζόμαστε την αγάπη για τεχνολογική ενημέρωση, την ανταλλαγή απόψεων, τις γνώμες και τις εμπειρίες για κάθε τι που μας έκανε εντύπωση.
Το AVSite ήταν μέχρι λίγο καιρό ένα forumπου συγκέντρωνε απόψεις, σχόλια, παρέες και μέλη, καταφέρνοντας να γίνουν ομάδα χωρίς όνομα και με μοναδικό στόχο τη βοήθεια του κάθε θαμώνα του.

Οι καιροί όμως αλλάζουν.
Αναβάθμιση ή παρακμή?

Η μεγάλη παρέα χρησιμοποιήθηκε από ορισμένους θαμώνες, ως τρόπος επιβολής παρεξηγήσεων και αντιπαραθέσεων.

Sorry αλλά δεν εγκρίνω τον δείκτη του χεριού κανενός που μου τον απευθύνει, απαντώντας του πλέον με τον μέσο.:fuckyou:

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που με εμπιστεύθηκαν ως άνθρωπο, που μου έδωσαν την ευκαιρία να συζητήσουμε πολιτισμένα και εποικοδομητικά και με βοήθησαν στο όμορφο ταξίδι της αναζήτησης, της ενημέρωσης και της θετικής διάθεσης, σεβόμενοι το οποιοδήποτε μέλος – συνομιλητή, αλλά και τις απόψεις μου.

Αποχωρώ πλέον ως μέλος και ως αναγνώστης του AVSite, ευχόμενος τα κακώς κείμενα να γίνουν θετικός τρόπος αυτοκριτικής και σεβασμού για την πορεία του.:thumbsup:

Over & out.

Reaction score
1.777
Σταματη ανοιγεις τον δρομο για την [εξυγειανση] του av sιte. Δυστυχως ατομα σαν εσενα [μολυνουν ;;;;] τους δικτιακους τοπους.
Ειμαι σιγουρος οτι οι [λεπροι] ειμαστε πολλοι!!!

Ειναι καιρος να [πα[ν]ε στην Σπιναλογκα!
[μ]

Reaction score
1.842
Ευελπιστώ ότι είναι μια - δικαιολογημένη εν μέρει - απόφαση εκνευρισμού. Και πως με σύμβουλο το μαξιλάρι αύριο ίσως βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα. :)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.729
Θα πω κάτι που το έχω πει και σε άλλο forum: Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πώς γίνεται να παρεξηγιούνται δύο άνθρωποι πίσω από δύο οθόνες και δύο πληκτρολόγια.

Ρε Σταμάτη, εάν σε πείραξε η κουβέντα του ενός ή του άλλου, βάλε τους στο ignore list και μην ασχοληθείς ξανά μαζί τους. Γιατί πρέπει ντε και καλά να στερήσεις το avsite από την παρουσία σου; Κάνε μου τη χάρη και σκέψου το ξανά, υπάρχει πολύς κόσμος που σε εκτιμά - και σίγουρα είναι περισσότεροι από εκείνους που σε "ενοχλούν" με τον Α ή Β τρόπο.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Over & out.
Οκ ,σέβομαι την επιθυμία σου.
Μήπως να διαγράψουμε τα posts σου και τον λογαριασμό σου?
Ο τι θέλεις βρε παλιοντελαμοστρέ, αλλά πες μου γιατί.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Tωρα τι ειναι αυτο βρε Σταματη?

Ο Wizzy σου εγραψε σωστα καποια πραγματακια και συμφωνω μαζι του....
ολοι μας καποιες φορες εχουμε ελθει σε αντιπαραθεση με καποιους αλλους....πες διαφορετικα γουστα,πες εμμονες σε κατι συγκεριμενο,πες η στιγμιαια κακη διαθεση καποιου πες πες πες....οχι ομως λογοι για να φυγουμε απο το site που αγαπαμε!!!!
Δεν λεω...ο καθενας κρινει οπως θελει αλλα βρε φιλε νομιζω οτι με αυτην σου την τοποθετηση ,το αντιο σου τελος παντων εισαι λαθος και κομματακι υπερβολικος!
Επειδη πολλοι καποιες στιγμες εχουμε χαλαστει απο τα λεγομενα αλλων το να εφευγε ο καθενας μετα απο κατι τετοιο θεωρω οτι τα ιντερνετικα sites θα κλεινανε στην βδομαδα επανω ομως οπως λεω ...η επομενη μερα ειναι αλλη μερα....ετσι και τωρα θελω να πιστευω οτι πρεπει να δωσεις τοπο στην οργη και να μας συντροφευεις με την παρεα σου ..........εχεις και εσυ προσφερει αρκετα ουσιαστικα posts στο forum αυτο και νομιζω οτι πρεπει να συνεχισεις.......

Η επιλογη σαφως δικη σου κατω ομως απο ποιο ωριμη σκεψη.......

Last edited:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.736
H αληθεια εχει και καποιο βαθμο υποκειμενικοτητας, αυτον του ιδιαιτερου χαρακτηρα του καθενος μας. Χωρις να χω μιλησει με το Σταματη, θεωρω και υποθετω οτι απλα αισθάνεται "ασυμβατος" πλεον σε αυτο το χωρο. Ειναι ενας απο τους εξαιρετικους ανθρωπους που γνωρισα εδω, και χαιρομαι που θα μπορω να τον βλεπω εξω, στην πραγματικη ζωη.

Last edited:

D

deleted user 10898

Guest
κριμα ειναι καποιοι να θεωρουν εναν χωρο κοτετσι και να καθονται εκει.
αυτοματως συγκαταλεγονται στις... κοτες...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Κρίμα να φεύγουν μέλη που δεν τρώνε το κουτόχορτο και το καλαμπόκι που τους σερβίρουν στο κοτέτσι.
Ευτυχώς υπάρχει και η πραγματική ζωή εκεί έξω...
Γιαννη αν το πιστευεις αυτο που γραφεις τοτε ρε συ για ποιον λογο εχεις γραψει 11.178 posts εδω μεσα?
να προσεχεις φιλαρακι τι γραφεις γιατι εκτιθεσε μονος σου !

Reaction score
677
Ο καθένας έχει τις αδυναμίες του κι ο Σταμάτης ήταν από τις δικές μου.
Πες πως κολλάγαμε σαν χαρακτήρες.
Και μιλάω τελείως διαισθητικά,χωρίς να τον ξέρω μιας και μια φορά έχουμε μιλήσει όλη κι όλη μέσω π.μ.
Ειλικρινά λυπάμαι για την απόφασή του.
Η αποχή όμως μερικές φορές βοηθάει,το κάνω και το ξέρω.
Και στην τελική δεν τρέχει και κάτι,αλλού είναι η ζωή,εδώ είναι για να πούμε δυο κουβέντες και να γελάσουμε.
Κι όταν κάποιος δεν γελάει πλέον...

Reaction score
5.827
H αληθεια εχει και καποιο βαθμο υποκειμενικοτητας, αυτον του ιδιαιτερου χαρακτηρα του καθενος μας. Χωρις να χω μιλησει με το Σταματη, θεωρω και υποθετω οτι απλα αισθάνεται "ασυμβατος" πλεον σε αυτο το χωρο. Ειναι ενας απο τους εξαιρετικους ανθρωπους που γνωρισα εδω, και χαιρομαι που θα μπορω να τον βλεπω εξω, στην πραγματικη ζωη.
Παντελή θα συμφωνησω μαζι σου!
Οποιος εχει να πει κακο λογο για τον Σταματη,μαλλον δεν τον ξερει καλα.

Reaction score
1.842
Σαν μέλος με 12.598 μηνύματα και εγγραφή πριν 6½ χρόνια, στις 16 Νοεμβρίου 2007, έχω να πω κάτι άσχετο και σχετικό μαζί για το θεματάκι. Σαν οδηγό (tutorial).

Όταν απορείς για τη συμπεριφορά ενός μέλους μια λύση είναι να πατήσεις πάνω στο nickname του. Στο αναδυόμενο πλαίσιο διαλόγου επιλέγεις "προφίλ μέλους". Στο νέο παραθύρι που ανοίγει επιλέγεις την καρτέλα "τελευταία μηνύματα" και έχεις μπροστά σου μια καλή ευκαιρία να βρεις τι έγινε. Γρήγορα και συνήθως αποτελεσματικά. ;)

Σημ. Κάτι που δεν χρειάστηκε να κάνω στην παρούσα περίπτωση, γιατί συμμετείχα (σαν αναγνώστης) στη σχετική συζήτηση.

Reaction score
27
Av ή κουβέντα γινόταν για κανένα παπαροκαλωδιο, θα είχε γίνει χαμός.
Για το λογο που φεύγει ο (άγνωστος σε μένα ) όπως και σχεδόν όλοι,
δεν βλέπω να γίνεται και πολύ κουβέντα.
Μήπως θα έπρεπε να γίνει μια επι της ουσίας κουβέντα ;
Με όλα τα γιατί και πως ;

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157