- Reaction score
- 91.765
Θα γράψω για τη διαδικασία με τα ευτράπελά της.
Πρώτα πρέπει να ξέρεις την απόσταση από το κέντρο. Συγκρίνεις τη θεωρητική μέγιστη ταχύτητα με την τρέχουσα. Αν δεν έχουν μεγάλες διαφορές δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα για βελτίωση. Κοίτα εδώ.Καμια λύση? Να πάω στο καφάο να τα κάνω πουτ@ν@?
Πληρώνεις για "μέχρι 24". 24 μπορεί να πιάσει κάποιος που βρίσκεται μέσα στο κέντρο του ΟΤΕ.Εγώ τώρα έχω 11.13 & 0.86, από τον ΟΤΕ που μου μέτρησαν την ταχύτητα πρόσφατα την βρήκαν 14 και μου είπαν ότι max μπορώ να έχω 18, ενώ πληρώνω για 24, το VDSL μου είπαν ότι ακόμα δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή μου.
Το ξέρω απλά θα ήθελα να έχω πάνω από 15 πάντα, ένας φίλος αλλού που είχε κι αυτός 14 έβαλε VDSL 50άρι γιατί η περιοχή του το επέτρεπε και έχει τώρα 38.Πληρώνεις για "μέχρι 24". 24 μπορεί να πιάσει κάποιος που βρίσκεται μέσα στο κέντρο του ΟΤΕ.
Κατάλαβα τι θες να μάθεις και θα σου απαντήσω αναλυτικά.Άλεξ, πριν έπαιρνες από άλλο ΚΑΦΑΟ που δεν συνδέεται με το κέντρο με οπτική ίνα;
Δέν έχω ιδέα!!Πάντα αυτήν την ταχύτητα είχα.Άλεξ, πριν έπαιρνες από άλλο ΚΑΦΑΟ που δεν συνδέεται με το κέντρο με οπτική ίνα;
Δεν έχω καταλάβει γιατί στη γειτονιά σου (που δεν είναι πάνω από 1 χιλιόμετρο από μένα) καθυστερεί. Το σκάψιμο για την οπτική είχε αρχίσει πολύ πριν από μένα και μετά η διαδικασία κόλλησε.Στη δική μου περίπτωση ο ΟΤΕ έχει βαλθεί να μου σπάσει τα νεύρα.
Στην αναζήτηση διαθεσιμότητας VDSL ξεκίνησε με "διαθέσιμο τον Φεβρουάριο", συνέχισε με "διαθέσιμο τον Μάρτιο", "διαθέσιμο τον Απρίλιο" (αυτό το έδειχνε και στις ...2 Μαΐου) και κατάληξε με "διαθέσιμο τον Ιούνιο". Απ' ευθείας. Τον Μάιο τον έφαγε.
Έτσι παραμένω στα 4,5, κάνοντας επανεκκίνηση στο ρούτερ κάθε διήμερο.