Περιπέτειες με Cosmote

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.710
Μακάρι να υπάρχει διαθέσιμο όταν (λέμε τώρα...) θα υπάρξει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου. Θα γλυτώσω την αλλαγή όλων των static ip που έχω δώσει σε διάφορες συσκευές και NAS.
Μα στα περισσότερα routers μπορείς να την αλλάξεις. Κοίτα στο δικό μου:

Capture.JPG

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.710
Από την άλλη, μέχρι χθες, δεν με είχαν πάρει για τη δορυφορική. Τους πήρα εγώ και τελικά αυτήν την Παρασκευή θα μου αποσταλεί ο PVR δέκτης και κάποια στιγμή θα με καλέσει ο εγκαταστάτης για να τοποθετήσει τον εξοπλισμό... Αν βέβαια πάρω τον δέκτη θα τον βάλω μόνος μου στο υπάρχον κάτοπτρο (αφού το ρυθμίσω) κι όταν έρθει ο τεχνικός μου το αλλάζει με το νέο. Η προσφορά περιλάμβανε δωρεάν εξοπλισμό και εργατικά.
Συνέχεια της περιπέτειας...

Έκλεισα δύο βδομάδες ενεργοποιημένου πακέτου triple play και ακόμα περιμένω τον εγκαταστάτη για τη δορυφορική. Έχω τον δέκτη από την περασμένη Παρασκευή και το απόγευμα της ίδιας μέρας τηλεφώνησα στο 13888 για να μάθω πότε θα έρθει ο τεχνικός. Μου είπαν ότι θα με πάρει άμεσα τηλ. για ραντεβού, μπορεί και την ίδια μέρα. Δουλεύουν και το Σάββατο οπότε με καθησύχασε ότι θα είμαι έτοιμος μέσα στο ΣΚ. Τη Δευτέρα ξαναπήρα τηλέφωνο και πάλι μου είπαν ότι είναι θέμα ωρών να ειδοποιηθώ. Τα ίδια την Τρίτη και την Τετάρτη...

Την Πέμπτη αποφάσισα να πάω στο υποκατάστημα ΟΤΕ της Κηφισιάς με τις εξυπηρετικές κοπέλες, εκεί που μου είχαν δώσει άμεσα το router επειδή η ταχυδρομική αποστολή είχε κολλήσει. Η υπεύθυνη ανακάλυψε ότι το αίτημα μου δεν έχει πάει ποτέ στο τεχνικό τμήμα (από το εμπορικό)! Παίρνει πρωτοβουλία και καλεί η ίδια και δηλώνει την περίπτωσή μου υπερεπείγουσα και της υπόσχονται ότι σε 2 μέρες θα έχει λυθεί το πρόβλημα. Την ώρα που συζητούσαμε χτύπησε το τηλέφωνο του γραφείου της. Ήταν από τη Forthnet και της πρότειναν προσφορά πακέτου!!! :lolsign:

Άντε να δούμε....

Το άλλο ωραίο είναι ότι συνεχίζω να έχω δορυφορική από τη NOVA ενώ έχω κάνει ακύρωση της συνδρομής από τον προηγούμενο μήνα. Κι επειδή πλήρωνα μέσω πιστωτικής, είδα ότι με έχουν χρεώσει και τον επόμενο... Πάλι τηλέφωνα, πάλι αναμονή, ερωτήσεις κλπ για να καταλήξουμε ότι δεν ειδοποιήθηκε το λογιστήριο εγκαίρως. Η κοπέλα με προέτρεψε να πάρω τηλ. στην τράπεζα και να κάνω φραγή πληρωμών στη NOVA για να μην ξαναχρεωθώ σε 2 μήνες. :confused:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.503
Είναι "συστημικό" το λάθος. :rolleyes:
Ακολουθούν ακριβώς την ίδια πολιτική με τον ΟΤΕ για ν' αρπάξουν κανέναν μήνα παραπάνω...

melina

Cargo 200
Reaction score
43.058
Είναι που δεν νοιάζεται κανείς σε αυτό το μπουρδέλο να βάλει τάξη έστω και στο παραμικρό, και αν κανείς πάει να πειράξει κάτι του την πέφτουν όλοι από παντού...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.710
Είναι που δεν νοιάζεται κανείς σε αυτό το μπουρδέλο να βάλει τάξη έστω και στο παραμικρό, και αν κανείς πάει να πειράξει κάτι του την πέφτουν όλοι από παντού...
Θα έρθει ο Τσίπρας και θα στήσει δωρεάν δίκτυο ντοπαρισμένων ταχυδρομικών περιστεριών και θα λυθούν τα τηλεπικοινωνιακά μας προβλήματα. :D

melina

Cargo 200
Reaction score
43.058
Θα έρθει ο Τσίπρας και θα στήσει δωρεάν δίκτυο ντοπαρισμένων ταχυδρομικών περιστεριών και θα λυθούν τα τηλεπικοινωνιακά μας προβλήματα. :D
ναι, μαζί με το wifi του άλλου...:mad:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.710
ναι, μαζί με το wifi του άλλου...:mad:
Εεεε καλά... Και αυτοί που το περίμεναν πώς και πώς καλύτεροι είναι; Που νόμισαν ότι δεν θα χρειάζονται πάροχο στο σπίτι τους γιατί θα έχουν τις σούπερ ταχύτητες μέσω του δωρεάν WiFi για να κατεβάζουν πειρατική μουσική και ταινίες; :D

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.793
Πόσους ψήφους να πήρε γι αυτό στις Ευρωεκλογές; :thumbsdown::D

melina

Cargo 200
Reaction score
43.058
Πόσους ψήφους να πήρε γι αυτό στις Ευρωεκλογές; :thumbsdown::D
ούτε + ούτε -, άμα ψηφίζαμε σύμφωνα με το τι λένε και το τι κάνουν μετά θα ήμασταν καλύτερα...του αλλάξαμε τα φώτα του τόπικ :redface:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.710
Καλά ...........
τα συνδρομητικά παίζουν Τινα Σπάθη ;:whistling:
1ον Δεν έβλεπα ποτέ ελληνικό πορνό.
2ον Εννοώ ότι τα συνδρομητικά δείχνουν πορνό του super market, για το μέσο ευκαιριακό θεατή που του φαίνονται όλα ίδια. Σαν να θες να αγοράσεις DAC στο Media Markt. :D

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
3oν Δεν έχεις τι να κάνεις Κυριακή πρωί και απαντάς σε μ@λ@κίες που γράφουμε:D:D:D

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.710
3oν Δεν έχεις τι να κάνεις Κυριακή πρωί και απαντάς σε μ@λ@κίες που γράφουμε:D:D:D
Οι μ@λακίες που λες μου είναι πολύ πιο ευχάριστες από τα "σοβαρά" θέματα. :D

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Βρε συ Αλεξ, σου αρεσε τοσο πολυ το "Νon Stop" που το εκανες...σημαια;:)
Οσο για την Τινα Σπαθη, εχεις δικαιο: ηταν οι εποχες των αντιαισθητικων αξυριστων:):):)

Για τον DT/OTE, αν ισχυουν οσα μου ειπε τεχνικός του (τη μια μερα μου εβαλε ιντερνετ στο εξοχικο, και την αλλη τα πιναμε παρεα σε γαμο - τυχαιως!), τοτε μαλλον οι Γερμανοι πανε κατα διάολου (ειδικα απο οργανωση- ολα στη τυχη και στις πλατες των πιτσιρικαδων διμηνιτων του 13/11888).

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.710
Βρε συ Αλεξ, σου αρεσε τοσο πολυ το "Νon Stop" που το εκανες...σημαια;:)
Η ...σημαία στην υπογραφή μου είναι ένα widget από το site http://trakt.tv/. Το χρησιμοποιώ για να οργανώνω τις σειρές και τις ταινίες. Να ξέρω δηλαδή ποια ταινία έχω δει, σε πoιο επεισόδιο έχω μείνει στην τάδε σειρά, να βλέπω τι παρακολουθούν οι άλλοι κλπ.
Όταν κλικάρω ότι έχω δει κάτι, το widget ενημερώνεται αυτόματα και το προβάλει στην υπογραφή μου. Μέχρι να δω κάτι άλλο. Κανονικά δουλεύει και ως λινκ στο προφίλ μου, απλά δεν συνεργάζεται σωστά με την πλατφόρμα του φόρουμ μας και το βγάζει ως απλή φωτογραφία.

Οσο για την Τινα Σπαθη, εχεις δικαιο: ηταν οι εποχες των αντιαισθητικων αξυριστων:):):)
Κι όχι μόνο. Αγύμναστων, ατσούμπαλων, άφτιαχτων (γυμναστική και πλαστικές) κλπ. Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις... 8-)

Για τον DT/OTE, αν ισχυουν οσα μου ειπε τεχνικός του (τη μια μερα μου εβαλε ιντερνετ στο εξοχικο, και την αλλη τα πιναμε παρεα σε γαμο - τυχαιως!), τοτε μαλλον οι Γερμανοι πανε κατα διάολου (ειδικα απο οργανωση- ολα στη τυχη και στις πλατες των πιτσιρικαδων διμηνιτων του 13/11888).
Εκεί που πάσχει, κατά τη γνώμη μου, είναι στην συνεννόηση μεταξύ των τμημάτων του. Το καθένα από μόνο του λειτουργεί αποδεκτά, μεταξύ τους όμως επικρατεί σύγχυση. Μη νομίζεις ότι και στις άλλες εταιρείες είναι καλύτερα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Η ...σημαία στην υπογραφή μου είναι ένα widget από το site http://trakt.tv/. Το χρησιμοποιώ για να οργανώνω τις σειρές και τις ταινίες. Να ξέρω δηλαδή ποια ταινία έχω δει, σε πoιο επεισόδιο έχω μείνει στην τάδε σειρά, να βλέπω τι παρακολουθούν οι άλλοι κλπ.
Όταν κλικάρω ότι έχω δει κάτι, το widget ενημερώνεται αυτόματα και το προβάλει στην υπογραφή μου. Μέχρι να δω κάτι άλλο. Κανονικά δουλεύει και ως λινκ στο προφίλ μου, απλά δεν συνεργάζεται σωστά με την πλατφόρμα του φόρουμ μας και το βγάζει ως απλή φωτογραφία.
Πολυ καλο φαινεται, θα το δω γιατι κι εγω, ως...πολυθεαμων, χρειαζομαι μια καποια ...παρακολουθηση!

Last edited by a moderator:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.080
Επιτέλους ξεκίνησε σήμερα η διαθεσιμότητα VDSL στην περιοχή μου. Επέλεξα το 50άρι. Παραλαμβάνω το ρούτερ την Παρασκευή με κούριερ, και ελπίζω στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να έχει ενεργοποιηθεί. :gamer:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.897
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan