Περιπέτειες με Cosmote

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.701
Λοιπόν, το ρούτερ της speedport δεν βγάζει στατιστικά γραμμής. Σε επικοινωνία με τον ΟΤΕ μου είπαν ότι περιμένουν firmware update ώστε να τα δείχνει.

Προς το παρόν κλειδώνω στα 30 και όχι στα 50 που ζήτησα. Από το 13888 μου είπαν ότι το δήλωσαν για έλεγχο. Η εικόνα της γραμμής αυτή τη στιγμή είναι έτσι:

Γιάννη, τι στατιστικά θες να δεις; Το δικό μου Speedport τα δείχνει μια χαρά. Δες αν έχουμε το ίδιο firmware.

Capture.JPG

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.701
Να σας πω, εδώ είναι το θέμα γι' αυτά που τράβηξα και τραβάω με τον ΟΤΕ κι εσείς γράφετε πως ζορίζεστε με τα 29.5;;; >:(:fuckyou:
O OTE γαμ@ει πάντως!!! :p:lolsign:

Οι εντυπώσεις μου μετά από μερικές βδομάδες με VDSL είναι πολύ καλές. Δεν λέω άριστες, γιατί, στην πράξη και στις καθημερινές ενέργειες στο διαδίκτυο, δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά παντού.

Τι θέλω να πω:

Συγκριτικά με τα 7Mbps που είχα δεν βλέπω καμία απολύτως διαφορά στο browsing. Στο downloading η ταχύτητα ανεβαίνει πάνω από το 1MB/s μόνο στα λίγα sites που έχουν τη δυνατότητα να σου δώσουν ανάλογες ταχύτητες. Στα torrents που υπάρχουν πολλοί seeders τερματίζω σχεδόν πάντα. Η μεγάλη εξυπηρέτηση είναι στα hi-def videos που βλέπω και δεν κάνουν κολλήματα/σπασίματα.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
O OTE γαμ@ει πάντως!!! :p:lolsign:

Οι εντυπώσεις μου μετά από μερικές βδομάδες με VDSL είναι πολύ καλές. Δεν λέω άριστες, γιατί, στην πράξη και στις καθημερινές ενέργειες στο διαδίκτυο, δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά παντού.

Τι θέλω να πω:

Συγκριτικά με τα 7Mbps που είχα δεν βλέπω καμία απολύτως διαφορά στο browsing. Στο downloading η ταχύτητα ανεβαίνει πάνω από το 1MB/s μόνο στα λίγα sites που έχουν τη δυνατότητα να σου δώσουν ανάλογες ταχύτητες. Στα torrents που υπάρχουν πολλοί seeders τερματίζω σχεδόν πάντα. Η μεγάλη εξυπηρέτηση είναι στα hi-def videos που βλέπω και δεν κάνουν κολλήματα/σπασίματα.
Τα Windows κάνουν αναβάθμιση γρηγορότερα :D

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
Να σας πω, εδώ είναι το θέμα γι' αυτά που τράβηξα και τραβάω με τον ΟΤΕ κι εσείς γράφετε πως ζορίζεστε με τα 29.5;;; >:(:fuckyou:
χαχαχα αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω αλλά με πρόλαβες ( κ πολύ κρατήθηκες )

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.701
Ο τίτλος είναι "Περιπέτειες με ΟΤΕ...".

Περιπέτεια είναι το φαγητό στον Μπαϊρακτάρη στο Μοναστηράκι, περιπέτεια είναι και η επίσκεψη στο σπίτι του Χέφνερ μετά δοκιμής. :p:lolsign:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.773
Αυτό πρέπει να είναι photoshop.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.503
Υπάρχουν λοιπόν μέρη που έχουν εβδομήντα δυο μεγκαμπίτ κι εμάς δε μας βάζουν ούτε τέσσερα... Αυτά είναι.

Κι όταν κόβουν για τέσσερις μέρες το τηλέφωνο σ' όλη την περιοχή, αντι να τσακιστούν να το αφαιρέσουν απο το λογαριασμό απαιτούν να κάνεις αίτηση.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.773
Αν είναι με μέσον, θα βγω αύριο το πρωί στον Αυτιά! :cautious:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.608
Όχι στον Αυτιά, δεν είναι ο κατάλληλος.
Αυτός ασχολείται με τους συνταξιούχους και τα επιδόματα.
Να βγεις στον Στέφανο Χίο.
Θα τους γ@μήσει όλους!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan