gkontoletas
trouble in my brain
- Reaction score
- 2.192
για ουζάκι όμως είναι ταμάμ...
Γιάννη, τι στατιστικά θες να δεις; Το δικό μου Speedport τα δείχνει μια χαρά. Δες αν έχουμε το ίδιο firmware.Λοιπόν, το ρούτερ της speedport δεν βγάζει στατιστικά γραμμής. Σε επικοινωνία με τον ΟΤΕ μου είπαν ότι περιμένουν firmware update ώστε να τα δείχνει.
Προς το παρόν κλειδώνω στα 30 και όχι στα 50 που ζήτησα. Από το 13888 μου είπαν ότι το δήλωσαν για έλεγχο. Η εικόνα της γραμμής αυτή τη στιγμή είναι έτσι:
O OTE γαμ@ει πάντως!!!Να σας πω, εδώ είναι το θέμα γι' αυτά που τράβηξα και τραβάω με τον ΟΤΕ κι εσείς γράφετε πως ζορίζεστε με τα 29.5;;;
Τα Windows κάνουν αναβάθμιση γρηγορότεραO OTE γαμ@ει πάντως!!!
Οι εντυπώσεις μου μετά από μερικές βδομάδες με VDSL είναι πολύ καλές. Δεν λέω άριστες, γιατί, στην πράξη και στις καθημερινές ενέργειες στο διαδίκτυο, δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά παντού.
Τι θέλω να πω:
Συγκριτικά με τα 7Mbps που είχα δεν βλέπω καμία απολύτως διαφορά στο browsing. Στο downloading η ταχύτητα ανεβαίνει πάνω από το 1MB/s μόνο στα λίγα sites που έχουν τη δυνατότητα να σου δώσουν ανάλογες ταχύτητες. Στα torrents που υπάρχουν πολλοί seeders τερματίζω σχεδόν πάντα. Η μεγάλη εξυπηρέτηση είναι στα hi-def videos που βλέπω και δεν κάνουν κολλήματα/σπασίματα.
χαχαχα αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω αλλά με πρόλαβες ( κ πολύ κρατήθηκες )Να σας πω, εδώ είναι το θέμα γι' αυτά που τράβηξα και τραβάω με τον ΟΤΕ κι εσείς γράφετε πως ζορίζεστε με τα 29.5;;;
Ο τίτλος είναι "Περιπέτειες με ΟΤΕ...".Να σας πω, εδώ είναι το θέμα γι' αυτά που τράβηξα και τραβάω με τον ΟΤΕ κι εσείς γράφετε πως ζορίζεστε με τα 29.5;;;
Η γραμμή του zizik ...στον ύπνο του!
Μέσα στον ΟΤΕ είν' αυτό;
Χαχαχαχ , υπάρχει 1% που είναι faster!Μέσα στον ΟΤΕ είν' αυτό;
Αμ δεν ειναι....Αυτό πρέπει να είναι photoshop.
Οχι !Μέσα στον ΟΤΕ είν' αυτό;