Οι αδερφοί -όχι Γκριμ- της Grimm Audio και για την πιστότητα,o L o S και ο 1. Όλο μαζί?

D

deleted user 10898

Guest
Γιώργο υπάρχει ένα μυστικό γιατί τα Grimm αλλάζουν χαρακτήρα με το sub. Αν ξέρεις και μπορείς να ποσταρεις καντο...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.827
Βρε Νίκ μετά τσαντιζεσε που σου την λένε εδώ...
Τα πλεονεκτήματα των ενεργών είναι γνωστά και στους δήθεν high end κύκλους πλέον!
Κανε ένα κόπο να διαβάσεις λίγο πριν γράψεις για φίλτρα και λοιπά χαριτωμένα ....
Άσε ρε Βετ, τώρα που πήρες active κι εσύ μας τα γυρνάς.
Φρομ πασς του άκτιβ ιν ε φλας.

nima

Banned
Reaction score
618
Απόψεις..
από τη στιγμή που έχω ακούσει δεν χρειάζεται να διαβάσω (αν και έχω διαβάσει αυτά που λες), για εμένα χρήση pc, class d & ενεργά δεν προτείνονται για main system, μόνο για 2ο βοηθητικό, από την άλλη πιστεύω ότι αυτή η νέα μόδα (τάξη πραγμάτων) εξυπηρετεί σκοπούς, ένα σύστημα π.χ. με ενισχυτή (όχι class d), cd & παθητικά ηχεία δεν είναι κάτι που αλλάζει εύκολα ειδικά αν κάνει κοστίζει πολύ, ένα σύστημα βασισμένο σε πολλά κομπιουτερίστικα καλούδια αλλάζει ευκολότερα μιας και δεν κοστίζουν πολλά οι αναβαθμίσεις (να γίνεται τζίρος είναι ο σκοπός δηλαδή), γιατί να πάρω ενεργά; αν πάρω παθητικά και ενισχυτή που τα παίζει θα έχω χειρότερο ήχο; χλωμό.. μάλλον καλύτερο, καλό στήσιμο ηχείων και κάποιες επεμβάσεις στον χώρο και είμαι ok.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.827
Τα ενεργά ηχεία είναι πολύ λιγότερο εμπορικά απο τα κλασσικά. Θα κάνουν κακό marketing.

Reaction score
3.910
Γιώργο υπάρχει ένα μυστικό γιατί τα Grimm αλλάζουν χαρακτήρα με το sub. Αν ξέρεις και μπορείς να ποσταρεις καντο...
Νίκο πέρα απο το προφανές της μετροπής σε τρίδρομο, δεν ξέρω αν εννοείς την αλλαγή χαρακτήρα απο μπας-ρηφλεξ σε κλειστής καμπίνας, αλλαγή που ενσωματώνεται στα ηλεκτρονικά καλούδια των Grimm.

D

deleted user 10898

Guest
Άσε ρε Βετ, τώρα που πήρες active κι εσύ μας τα γυρνάς.
Φρομ πασς του άκτιβ ιν ε φλας.
Εχω και παθητικά με ολοκληρωμένο.
Δεν τα γράφω γιατί θα θέτε άλλη παρουσίαση

Reaction score
3.910
Εχω και παθητικά με ολοκληρωμένο.
Δεν τα γράφω γιατί θα θέτε άλλη παρουσίαση
Όοοοοχι!!!
Πρέπει να λέγονται αυτά, να τα λέμε όλα κ. Νίκο...όλα ναμ'.8-)
Και για τα σασηά, τσι ψύκτρες, τσι μπανάνες, τα δίχαλα, τα τρίχαλα, τα αγκίστρια,...τα πάντα!:rolleyes:

¨αντε γιατί παθητικοί, ενεργητικοί, γίναμε 1 δώ μέσα...το κέρατό μου μέσα!!!:drinks:

Y

Yiannis_B

Guest
Όοοοοχι!!!
Πρέπει να λέγονται αυτά, να τα λέμε όλα κ. Νίκο...όλα ναμ'.8-)
Και για τα σασηά, τσι ψύκτρες, τσι μπανάνες, τα δίχαλα, τα τρίχαλα, τα αγκίστρια,...τα πάντα!:rolleyes:

¨αντε γιατί παθητικοί, ενεργητικοί, γίναμε 1 δώ μέσα...το κέρατό μου μέσα!!!:drinks:
Σιγά μην έγινες και ο Ρόκος ο Σιφρέντης ...:rolleyes: :roflmao:

Reaction score
8.905
Γιώργο ωραίο IEC (το μαύρο εννοώ)... και φαίνεται καλής ποιότητας, από Ζάπ είναι?

Reaction score
3.910
Ναί, Ζαππείου προελευσεως, πωλούνται εκ του παπαγαλοπατέρα ως γνωστόν!:cool:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157
Members
38.292
Νεότερο μέλος
harrybani