D
deleted user 10898
Guest
Γιώργο υπάρχει ένα μυστικό γιατί τα Grimm αλλάζουν χαρακτήρα με το sub. Αν ξέρεις και μπορείς να ποσταρεις καντο...
Βρε Νίκο, άσε μας τα γκρίμ και πες μας για τα μπέο (στην κατηγορία σου) κατιτίς...........................
Άσε ρε Βετ, τώρα που πήρες active κι εσύ μας τα γυρνάς.Βρε Νίκ μετά τσαντιζεσε που σου την λένε εδώ...
Τα πλεονεκτήματα των ενεργών είναι γνωστά και στους δήθεν high end κύκλους πλέον!
Κανε ένα κόπο να διαβάσεις λίγο πριν γράψεις για φίλτρα και λοιπά χαριτωμένα ....
Νίκο πέρα απο το προφανές της μετροπής σε τρίδρομο, δεν ξέρω αν εννοείς την αλλαγή χαρακτήρα απο μπας-ρηφλεξ σε κλειστής καμπίνας, αλλαγή που ενσωματώνεται στα ηλεκτρονικά καλούδια των Grimm.Γιώργο υπάρχει ένα μυστικό γιατί τα Grimm αλλάζουν χαρακτήρα με το sub. Αν ξέρεις και μπορείς να ποσταρεις καντο...
... Τα πλεονεκτήματα των ενεργών είναι γνωστά ...
Εχω και παθητικά με ολοκληρωμένο.Άσε ρε Βετ, τώρα που πήρες active κι εσύ μας τα γυρνάς.
Φρομ πασς του άκτιβ ιν ε φλας.
Αστο....αν πάρω παθητικά και ενισχυτή που τα παίζει θα έχω χειρότερο ήχο; χλωμό.. μάλλον καλύτερο,
Όοοοοχι!!!Εχω και παθητικά με ολοκληρωμένο.
Δεν τα γράφω γιατί θα θέτε άλλη παρουσίαση
Σιγά μην έγινες και ο Ρόκος ο Σιφρέντης ...Όοοοοχι!!!
Πρέπει να λέγονται αυτά, να τα λέμε όλα κ. Νίκο...όλα ναμ'.
Και για τα σασηά, τσι ψύκτρες, τσι μπανάνες, τα δίχαλα, τα τρίχαλα, τα αγκίστρια,...τα πάντα!
¨αντε γιατί παθητικοί, ενεργητικοί, γίναμε 1 δώ μέσα...το κέρατό μου μέσα!!!
...σινεφιλ σε κόπτω....αδερφέΣιγά μην έγινες και ο Ρόκος ο Σιφρέντης ...
Χαηενδ ΑΡΣΕΝΙΚΟ με μια μικρή θηλυκή προέκτασηΓιωργάκη μας, με τι καλώδιο ρεύματος παίζει το σύστημα....