Tην πορτα του φρενοκομειου να δουμε ποιος θα κλεισει...Κλείσε και το φώς αγορίνα!![]()

Tην πορτα του φρενοκομειου να δουμε ποιος θα κλεισει...Κλείσε και το φώς αγορίνα!![]()
Σας έχουν δεί μαζί, είναι γνωστό, άσε τους άκαιρους αντιπερισπασμούς....ζέβρα(έτσι, γιατί μου τη δίνουν οι παπαγάλοι)Ο Βλάσης είναι μοντεράτορας μπρε!
![]()
Parrot κι εγώ? Που ούτε μανταλάκια χονδρική δε με δίνει ο ChrisHat?![]()
Ο ...Μητσοτάκης μήπως?Tην πορτα του φρενοκομειου να δουμε ποιος θα κλεισει...![]()
με την επομενη τετοια μαλακια σου εφυγες για καλοκαιρινο μπανιο.....στο ξεκαθαριζω.....αρκετα με αυτες τις παπαριες!!!Καλύτερα κατάστημα με..
παπαγαλάκια
με μπερδευεις αποψε ......Να και ο τριτος δικηγορος...να ανοιξουμε law firm...Yannis B & Associates !
Γιατι?με μπερδευεις αποψε ......
δεν ξερω ρε Χαρη αν κανεις πλακα η κοροιδευεις βρε φιλε.......μια φατσουλα ισως να βοηθαγε ας πουμε.....Γιατι?
Ελπίζω να μην έπεσα σε χασοδίκη......άλλαξα πελάτη, ως δικηγόρος...![]()
ολα λυθηκαν Γιαννακο........ !!!!!Βλάση δεν μπήκες από την αρχή στο κλίμα....δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση.
...άλλαξα πελάτη, ως δικηγόρος...
Ελπίζω να μην έπεσα σε χασοδίκη...![]()
Τώρα θα πληρωθώ ή να περιμένω το ξημέρωμα?ολα λυθηκαν Γιαννακο........ !!!!!
αυριο το πρωι στης 6 θα μιλησουν ....τα οπλα...με τον Χαρη!!!!
![]()
Το μεσημερακι καλυτερα...το πρωι θα παω τη μικρη στη θαλασσα!ολα λυθηκαν Γιαννακο........ !!!!!
αυριο το πρωι στης 6 θα μιλησουν ....τα οπλα...με τον Χαρη!!!!
![]()
Μηπως ξαπλωνεις το μεσημερι και παει χαραμι η μεσημεριανη τουφα?Το μεσημερακι καλυτερα...το πρωι θα παω τη μικρη στη θαλασσα!
Ελπιζω να εννοεις εγχρωμο....Μην πειράζετε τον Χάρη, μπορεί να είναι κόκκινος αλλά θα έχει γαμπρό μαύρο σύντομα.![]()
Να συμβιβαστουμε καλυτερα...να μη μου ζηταει λεφτα και ο χασοδικης?Μηπως ξαπλωνεις το μεσημερι και παει χαραμι η μεσημεριανη τουφα?
![]()
Nope.Ελπιζω να εννοεις εγχρωμο....