Tην πορτα του φρενοκομειου να δουμε ποιος θα κλεισει...Κλείσε και το φώς αγορίνα!
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Tην πορτα του φρενοκομειου να δουμε ποιος θα κλεισει...Κλείσε και το φώς αγορίνα!
Σας έχουν δεί μαζί, είναι γνωστό, άσε τους άκαιρους αντιπερισπασμούς....ζέβρα(έτσι, γιατί μου τη δίνουν οι παπαγάλοι)Ο Βλάσης είναι μοντεράτορας μπρε!
Parrot κι εγώ? Που ούτε μανταλάκια χονδρική δε με δίνει ο ChrisHat?
Ο ...Μητσοτάκης μήπως?Tην πορτα του φρενοκομειου να δουμε ποιος θα κλεισει...
με την επομενη τετοια μαλακια σου εφυγες για καλοκαιρινο μπανιο.....στο ξεκαθαριζω.....αρκετα με αυτες τις παπαριες!!!Καλύτερα κατάστημα με..
παπαγαλάκια
με μπερδευεις αποψε ......Να και ο τριτος δικηγορος...να ανοιξουμε law firm...Yannis B & Associates !
Γιατι?με μπερδευεις αποψε ......
δεν ξερω ρε Χαρη αν κανεις πλακα η κοροιδευεις βρε φιλε.......μια φατσουλα ισως να βοηθαγε ας πουμε.....Γιατι?
Ελπίζω να μην έπεσα σε χασοδίκη......άλλαξα πελάτη, ως δικηγόρος...
ολα λυθηκαν Γιαννακο........ !!!!!Βλάση δεν μπήκες από την αρχή στο κλίμα....δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση.
...άλλαξα πελάτη, ως δικηγόρος...
Ελπίζω να μην έπεσα σε χασοδίκη...
Τώρα θα πληρωθώ ή να περιμένω το ξημέρωμα?ολα λυθηκαν Γιαννακο........ !!!!!
αυριο το πρωι στης 6 θα μιλησουν ....τα οπλα...με τον Χαρη!!!!
Το μεσημερακι καλυτερα...το πρωι θα παω τη μικρη στη θαλασσα!ολα λυθηκαν Γιαννακο........ !!!!!
αυριο το πρωι στης 6 θα μιλησουν ....τα οπλα...με τον Χαρη!!!!
Μηπως ξαπλωνεις το μεσημερι και παει χαραμι η μεσημεριανη τουφα?Το μεσημερακι καλυτερα...το πρωι θα παω τη μικρη στη θαλασσα!
Ελπιζω να εννοεις εγχρωμο....Μην πειράζετε τον Χάρη, μπορεί να είναι κόκκινος αλλά θα έχει γαμπρό μαύρο σύντομα.
Να συμβιβαστουμε καλυτερα...να μη μου ζηταει λεφτα και ο χασοδικης?Μηπως ξαπλωνεις το μεσημερι και παει χαραμι η μεσημεριανη τουφα?
Nope.Ελπιζω να εννοεις εγχρωμο....