loudobic
AVSite Member
- Reaction score
- 296
Φυσικα τρελό value for money, αλλα το δικό σου ειναι σε άλλη κατηγορία.
Όντως οι δικοί μας ήταν πολύ καλοί. Μου άρεσαν τα ΄θηρία΄του Μπουλαμάτση, ο SE της AB12 με ΚΤ120, οι Τσακιριδαίοι και τα Tune Audio.Λοιπόν εχουμε και λέμε αγαπητοί συνάδελφοι στην τρέλα..
- αγοράζω αυριο τα PMC IB2
- ονειρεύομαι στα 45 μου να μαζέψω και να παρω την μόνιτοριλα των Tidal...
- σε γήινες τιμές μου άρεσε παρά πολυ ο συνδυασμός ADAM βάσεως με ψηφιακό ενισχυτη GATO και Dac απο την εταιρειάρα Line Magnetic
- στο χιλιαρικο ο Croft με το 5άρι Harbeth γάζωσε...
- Wilson + Devialet nice!!
- Μπράβο στους Έλληνες, δύσκολοι καιροί για Πριγκιπες αλλα μπράβο.
Υγεία και όρεξη να αλλάζουμε παιδιά, μην μασάτε..
Μe 2 Νικόλα , αλλά κάτι άκουσα για soldout.Επίσης θα ήθελα να υπάρχουν και τα φόρουμ!
Εκείνη να δεις πόσο χρήσιμη θα μου ήταν....Επίσης ανακάλυψα ο τι επί σειρά ετών , ήμουν κοντογείτονας με τον lefdig.
Λευτέρη , έκανες πολύ άσχημα που δεν ξαναπέρασες το βραδάκι.
Η εκπάγλου καλλονής δεσποινίδα με το μπλε φόρεμα έξω απ το δωμάτιο της samsung ,μου αποκάλυψε πως ''σπουδάζει'' οινολογία .Νομίζω πως θα της ήσουν πολύ χρήσιμος...
Ποιο magnepan επαιζε στην εκθεση??
Ένα μπράβο και από μένα για την διοργάνωση.
Μου άρεσε στην είσοδο που είχε 3 αυτοκίνητα caraudio από την audison-hertz. Ομολογώ ότι με αυτή την "κίνηση" αναβαθμίζουν το κομμάτι του χώρου.
Μου άρεσε η ζωντανή μουσική που έπαιζε σε διάφορα σημεία, ο προβολέας της BenQ, τα ενισχυτικά LAB12, το media player της audison με ενσωματωμένο DSP, οι τηλεοράσεις, ο πολυκάναλος ήχος της pioneer, τα Zingali και γενικά έμεινα σχετικά ευχαριστημένος από τα ακούσματα.
Επίσης μου αρέσει που συναντώ γνωστούς και φίλους και τα λέμε.
Δεν μου άρεσε που κάποιοι εκθέτες νομίζουν ότι έχουν γυρίσει από άλλη έκθεση, από άλλο γαλαξία και δεν προσαρμόζονται στο γήινο περιβάλλον.
Δεν μου άρεσε που ήθελα να ακούσω κάποια ηχεία αλλά το ένα εξ αυτών ήταν σε ανάποδη φάση. Τον ενημέρωσα ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά είπε ότι είναι το σωστό! Άκουσα λοιπόν το ένα στο μισό μέτρο γιατί μου άρεσε η χροιά του. Κρίμα.
Επίσης θα ήθελα να υπάρχουν και τα φόρουμ!
Χάρη, φαντάσου το ηχείο να έπαιζε και με κάποιον άλλο σοβαρό ενισχυτή.... τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου....Το σύστημα τις Auralic που έπαιζε με κάτι ηχεία βάσης με super tweeter ----- μαγικός, βελούδινος ήχος με εξαιρετική εικόνα και απόσταση των οργάνων, με μάγεψε (έπαιζε με εύκολο πρόγραμμα).
Με τι ενισχυτικά επαιζε το σύστημα με τα super tweeter? Δεν θυμάμαι αν ήταν οι Quad ή οι Auralic.Χάρη, φαντάσου το ηχείο να έπαιζε και με κάποιον άλλο σοβαρό ενισχυτή.... τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου....
Και του χρόνου πάλι και νά είμαστε καλά...
Με AuralicΜε τι ενισχυτικά επαιζε το σύστημα με τα super tweeter? Δεν θυμάμαι αν ήταν οι Quad ή οι Auralic.
Λευτέρη , έκανες πολύ άσχημα που δεν ξαναπέρασες το βραδάκι.
Η εκπάγλου καλλονής δεσποινίδα με το μπλε φόρεμα έξω απ το δωμάτιο της samsung ,μου αποκάλυψε πως ''σπουδάζει'' οινολογία .Νομίζω πως θα της ήσουν πολύ χρήσιμος...