Εκθεση Ηxos Εikona Show 2014

loudobic

AVSite Member
Reaction score
296
Λοιπόν εχουμε και λέμε αγαπητοί συνάδελφοι στην τρέλα..

- αγοράζω αυριο τα PMC IB2
- ονειρεύομαι στα 45 μου να μαζέψω και να παρω την μόνιτοριλα των Tidal...
- σε γήινες τιμές μου άρεσε παρά πολυ ο συνδυασμός ADAM βάσεως με ψηφιακό ενισχυτη GATO και Dac απο την εταιρειάρα Line Magnetic
- στο χιλιαρικο ο Croft με το 5άρι Harbeth γάζωσε...
- Wilson + Devialet nice!!
- Μπράβο στους Έλληνες, δύσκολοι καιροί για Πριγκιπες αλλα μπράβο.

Υγεία και όρεξη να αλλάζουμε παιδιά, μην μασάτε..

Reaction score
373
Λοιπόν εχουμε και λέμε αγαπητοί συνάδελφοι στην τρέλα..

- αγοράζω αυριο τα PMC IB2
- ονειρεύομαι στα 45 μου να μαζέψω και να παρω την μόνιτοριλα των Tidal...
- σε γήινες τιμές μου άρεσε παρά πολυ ο συνδυασμός ADAM βάσεως με ψηφιακό ενισχυτη GATO και Dac απο την εταιρειάρα Line Magnetic
- στο χιλιαρικο ο Croft με το 5άρι Harbeth γάζωσε...
- Wilson + Devialet nice!!
- Μπράβο στους Έλληνες, δύσκολοι καιροί για Πριγκιπες αλλα μπράβο.

Υγεία και όρεξη να αλλάζουμε παιδιά, μην μασάτε..
Όντως οι δικοί μας ήταν πολύ καλοί. Μου άρεσαν τα ΄θηρία΄του Μπουλαμάτση, ο SE της AB12 με ΚΤ120, οι Τσακιριδαίοι και τα Tune Audio.

don

Reaction score
33
Αλήθεια αυτά τα Tidal τι κατηγορίας τιμής είναι; Φαντάζομαι τουλάχιστον πενταψήφιο νούμερο..
Πάντως για μένα αυτό το set up ήταν το No1 απ'οσα άκουσα την ώρα που περιηγήθηκα στην έκθεση.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
869
Ένα μπράβο και από μένα για την διοργάνωση.
Μου άρεσε στην είσοδο που είχε 3 αυτοκίνητα caraudio από την audison-hertz. Ομολογώ ότι με αυτή την "κίνηση" αναβαθμίζουν το κομμάτι του χώρου.

Μου άρεσε η ζωντανή μουσική που έπαιζε σε διάφορα σημεία, ο προβολέας της BenQ, τα ενισχυτικά LAB12, το media player της audison με ενσωματωμένο DSP, οι τηλεοράσεις, ο πολυκάναλος ήχος της pioneer, τα Zingali και γενικά έμεινα σχετικά ευχαριστημένος από τα ακούσματα.
Επίσης μου αρέσει που συναντώ γνωστούς και φίλους και τα λέμε.

Δεν μου άρεσε που κάποιοι εκθέτες νομίζουν ότι έχουν γυρίσει από άλλη έκθεση, από άλλο γαλαξία και δεν προσαρμόζονται στο γήινο περιβάλλον.
Δεν μου άρεσε που ήθελα να ακούσω κάποια ηχεία αλλά το ένα εξ αυτών ήταν σε ανάποδη φάση. Τον ενημέρωσα ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά είπε ότι είναι το σωστό! Άκουσα λοιπόν το ένα στο μισό μέτρο γιατί μου άρεσε η χροιά του. Κρίμα.

Επίσης θα ήθελα να υπάρχουν και τα φόρουμ!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Ηταν μια πολύ πετυχημένη έκθεση .
Πολλοί εκθέτες , περισσότεροι των τελευταίων 3-4 ετών , πολύς κόσμος που θέλησε να δει νέα προιόντα και νέες τεχνολογίες.

Δεν είδα -άκουσα πολλά , λόγω του οτι συμμετείχα κι εγώ με την εταιρεία που εργάζομαι , αλλά πρόλαβα να ρίξω μια ματιά-ακρόαση σε μερικά δωμάτια.

Μου άρεσαν πολύ τα Genesis 5.3 στο δωμάτιο της ΗΧΟΔΟΜΗΣ , όπως και τα Magnepan ΜG 12 του Βιντεορυθμού.Πολύ καλύτερα απ τα πρώτα MG12 προ 15ετίας.

Ακουσα πολλά θετικά σχόλια για τον φτηνό BENQ , τα ADAM της SOUND GALLERY, τους Τσακιρίδηδες , τα ηχεία του Μπουλαμάτση, τα LAB 12 του Στράτου και για τα κορίτσια της SAMSUNG.

Παρ΄όλη την κούραση , πέρασα πολύ ωραία , κυρίως γιατί είδα πολλούς φίλους που είχα να δω καιρό.

Επίσης ανακάλυψα ο τι επί σειρά ετών , ήμουν κοντογείτονας με τον lefdig.
Λευτέρη , έκανες πολύ άσχημα που δεν ξαναπέρασες το βραδάκι.
Η εκπάγλου καλλονής δεσποινίδα με το μπλε φόρεμα έξω απ το δωμάτιο της samsung ,μου αποκάλυψε πως ''σπουδάζει'' οινολογία .Νομίζω πως θα της ήσουν πολύ χρήσιμος...

Reaction score
677
Επίσης ανακάλυψα ο τι επί σειρά ετών , ήμουν κοντογείτονας με τον lefdig.
Η εκπάγλου καλλονής δεσποινίδα με το μπλε φόρεμα έξω απ το δωμάτιο της samsung ,μου αποκάλυψε πως ''σπουδάζει'' οινολογία .Νομίζω πως θα της ήσουν πολύ χρήσιμος...
Εκείνη να δεις πόσο χρήσιμη θα μου ήταν....
από τη μέση και ....κάτω !!

Δεν μπορούσες και συ να το μάθεις νωρίτερα.Ακόμα εκεί θα ήμουν!!:D
Τέλος πάντων..... παρακάμπτω την ατυχία !!

Στην έκθεση τώρα (αν και με σύγχυσε ο Αρβανιτάκης) .... τα πράγματα σίγουρα ήτα καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά από ολες τις απόψεις.
Αρκετός κόσμος, λιγότερη μουρμούρα από πέρυσι/πρόπερσι και γενικώς ευχάριστο κλίμα. Υπήρξαν 3-4 καλα συστήματα τα οποία αναρωτιέμαι πως θα έπαιζαν σε καλύτερους χώρους. Γενικά οι χώροι, όπως κάθε χρόνο, ήταν απαράδεκτοι, και πολλά συστήματα που φάνηκαν να έχουν εξαιρετικές δυνατότητες, αδικήθηκαν. Βέβαια δεν μπορούν να γίνουν και πολλά πράγματα σε δωμάτια ξενοδοχείου. Άκουσα ψιλομέτρια συστήματα να παζουν καλά λόγω του ότι ήταν σε μεγάλα δωμάτια και είχαν λιγότερα στάσιμα και ανεξέλεγκτες αντανακλάσεις. Γενικώς η έκθεση ήταν αρκετά καλή.
Χάρηκα πολύ που είδα φιλαράκια και ίσως αυτο έκανε την έκθεση ακόμα πιο ωραία...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Ένα μπράβο και από μένα για την διοργάνωση.
Μου άρεσε στην είσοδο που είχε 3 αυτοκίνητα caraudio από την audison-hertz. Ομολογώ ότι με αυτή την "κίνηση" αναβαθμίζουν το κομμάτι του χώρου.

Μου άρεσε η ζωντανή μουσική που έπαιζε σε διάφορα σημεία, ο προβολέας της BenQ, τα ενισχυτικά LAB12, το media player της audison με ενσωματωμένο DSP, οι τηλεοράσεις, ο πολυκάναλος ήχος της pioneer, τα Zingali και γενικά έμεινα σχετικά ευχαριστημένος από τα ακούσματα.
Επίσης μου αρέσει που συναντώ γνωστούς και φίλους και τα λέμε.

Δεν μου άρεσε που κάποιοι εκθέτες νομίζουν ότι έχουν γυρίσει από άλλη έκθεση, από άλλο γαλαξία και δεν προσαρμόζονται στο γήινο περιβάλλον.
Δεν μου άρεσε που ήθελα να ακούσω κάποια ηχεία αλλά το ένα εξ αυτών ήταν σε ανάποδη φάση. Τον ενημέρωσα ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά είπε ότι είναι το σωστό! Άκουσα λοιπόν το ένα στο μισό μέτρο γιατί μου άρεσε η χροιά του. Κρίμα.

Επίσης θα ήθελα να υπάρχουν και τα φόρουμ!

Reaction score
8.905
Το σύστημα τις Auralic που έπαιζε με κάτι ηχεία βάσης με super tweeter ----- μαγικός, βελούδινος ήχος με εξαιρετική εικόνα και απόσταση των οργάνων, με μάγεψε (έπαιζε με εύκολο πρόγραμμα).
Χάρη, φαντάσου το ηχείο να έπαιζε και με κάποιον άλλο σοβαρό ενισχυτή....:whistling: τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου....:prankster: :gotcha:

Και του χρόνου πάλι και νά είμαστε καλά... ;)

Reaction score
677
Χάρη, φαντάσου το ηχείο να έπαιζε και με κάποιον άλλο σοβαρό ενισχυτή....:whistling: τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου....:prankster: :gotcha:

Και του χρόνου πάλι και νά είμαστε καλά... ;)
Με τι ενισχυτικά επαιζε το σύστημα με τα super tweeter? Δεν θυμάμαι αν ήταν οι Quad ή οι Auralic.

Reaction score
1.659
Πολύ καλή πράγματι η έκθεση, μπορώ να πώ ότι ήταν μετά απο χρόνια μιά έκθεση πραγματικά ευρωπαϊκή!
Με εντυπωσίασαν τα Klipshhorn, αλλά με απογοήτευσαν οι υπόλοιπες μεγάλες και ακριβές κόρνες, δεν άκουσα τίποτα το ιδιαίτερο..
Με εντυπωσίασε το Magnepan MG 12, πολύ σοφή επιλογή του Βιντεορυθμού για τον χώρο, με απογοήτευσε όμως το μεγάλο Quad. Μια εταιρία που έχω σε υπόληψη απο τα παλιά χρόνια και είναι πρωτοπόρος, δεν επιτρέπεται να έχει αυτόν τον μουντό ήχο...
Για τα υπόλοιπα ηχεία, φτηνά και ακριβά, τι να πώ...Συγνώμη παίδες αλλά άμα συνηθήσεις στον ήχο της Κόρνας ή έχεις ακούσει Magnepan, είναι σαν να ακούς συμφωνία για σπουργιτάκια...Τα μόνα που μου άρεσαν ήταν το σύστημα DSD της Cabasse στο Ισόγειο και της Sound Gallery με τα Adam και το εξωτικό Dac απο την Κίνα! (Βλέπετε έχω αδυναμία στις εξωτικές Ανατολίτικες κατασκευές που είναι best value for money και όχι στα επώνυμα κουτάκια μηδαμινού κόστους που ζητάνε ένα σκασμό λεφτά...)
Κατά τ'αλλα, εντυπωσιακές πράγματι οι τεράστιες 4Κ OLED , όπως και τα κορίτσια τους! (φίλε Σταμάτη ανταλλάσω το παλιό 6 μηνών κινέζικο Dac με την 1,80 O-la-la)
Χάρηκα επίσης που είδα φίλους παλιούς, νέους, αλλά και δικτυακούς που δεν είχα γνωρίσει απο κοντά!
Και του χρόνου να είμαστε καλά με περισσότερα φράγκα και διάθεση!!

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008

Μα καλά εδώ έχουμε τόσους Καθηγητές οινολογίας ABCD, MH, S κτλ επιτρέπεται να τα λες τώρα αυτά?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.289
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.