Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
8.905
Καλοι και οικονομικοι ειναι ο kayfun lite plus (60e) και ο elprinz(40e),τουλαχιστον αν μιλαμε για γνησιους.Πολυ καλος ειναι και ο kanger subtank mini,με το πλεονεκτημα οτι εχει και εργοστασιακες κεφαλες αν βαριεσαι να φτιαχνεις αντιστασεις,στις οποιες μαλιστα το βαμβακι αλλαζει πανευκολα.Προσωπικα τον θεωρω ο,τι πρεπει για καποιον νεοεισερχομενο στους επισκευασιμους.Γεμιζει και καθαριζει πανευκολα,η συσκευασια εχει ανταλλακτικα(ειδικα το τζαμακι του τανκ) η ρυθμιση αερα ειναι υποδειγματικη.Ειδικα με καποιο στενο επιστομιο μπορει να γινει πιο σφιχτη και σπο τσιγαρο.Το κακο του ειναι πως θελει συχνο καθαρισμα η βαση του,καθως μαζευει υγρασια.
έχω μια μικρή ένσταση για τον subtank mini, δεν συστήνεται σε ατμιστές που έχουν μάθει στην "σφιχτή τζούρα", αφενός στην κλειστή, πνίγει τα αρώματα και όσο τον ανοίγεις τα ξεδιπλώνει και αφετέρου δεν μπορεί με τίποτα να γίνει ο κλασικός σφιχτός!

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Πέρασα και εγώ από ένα κατάστημα σήμερα (έψαχνα για τσαντάκι, αλλά δεν είχε σε leopar) και είδα από κοντά το μοντάκι της Kangetech. Μου φάνηκε εξαιρετικά καλοφτιαγμένο και στιβαρό. Είναι φτιαγμένο από χυτό αλουμίνιο και έχει πολύ ωραία αίσθηση στο χέρι.

Αν και δεν είμαι σε φάση αγοράς το βάζω στα υπόψιν.

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Έχω παλμογράφο και έχω στα σχέδια κάποια στιγμή να μετρήσουμε ripple στα μοντάκια.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.301
έχω μια μικρή ένσταση για τον subtank mini, δεν συστήνεται σε ατμιστές που έχουν μάθει στην "σφιχτή τζούρα", αφενός στην κλειστή, πνίγει τα αρώματα και όσο τον ανοίγεις τα ξεδιπλώνει και αφετέρου δεν μπορεί με τίποτα να γίνει ο κλασικός σφιχτός!
Έλα να σου δώκω ένα drip tip να τον κάνουμε πιο σφιχτό και από τον καϊφούνη σου..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.165
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj