Έμεινα ..πάκης

Status
Not open for further replies.

Reaction score
3.901
ειναι απλα τα πραγματα εδω μεσα..σε ορισμενα ατομα δεν επιτρεπεται να φερεις αντιρρηση στα γραφομενα τους..οχι μονο σε αυτο το θεμα αλλα γενικως....απο την αλλη οταν εκτιθεσαι σε δημοσιο φορουμ { εκτος και αν δεν ειναι } λογικο ειναι να υπαρχη και η αντιθετη αποψη...στο παρον θεμα τωρα..κριτικη δεν εγινε γιατι αγορασε ο ανθρωπος το συγκεκριμενο συστημα..καλα εκανε και το αγορασε καλοακουστο και να το γουσταρει ο ανθρωπος για πολυ καιρο του ευχομαι....η κριτικη εγινε για τις υπερβολες που γραφτηκαν και τους χαρακτηρισμους...οτι αν δεν ακους απο ενα τετοιο συστημα και δεν παραδεχτεις οτι ειναι το τελειο του κοσμου εισαι απο κουφος ασχετος μεχρι και εγω δεν ξερω τι....πανω σε αυτο αναψαν και τα αιματα...ενα ξερω να πω οταν εισαι υπερβολικος στα γραφομενα σου και αρχιζεις τους χαρακτηρισμους και δικιο να εχεις το χανεις...μπορει και να κανω λαθος ..παντος αυτη ειναι η γνωμη μου...
Ο άνθρωπος αγαπητέ που το αγόρασε είμαι εγώ και δεν έκανα ουδένα χαρακτηρισμό.

Επίσης ο φίλος μου ο EAR δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με μένα.

άν αυτά είναι ξεκάθαρα, εντελώς ξεκάθαρο είναι ότι ο καθείς μπορεί να γράφει ότι θέλει για ένα αντικείμενο του χόμπυ μας.

Αυτό το χόμπυ -αγαπητέ- δημιουργεί και παρέες οι οποίες παρουσιάζουν και χαρακτηριστικά γκομενικά.

Ανταμώνουμε κάτι νταγκλαράδες, τρώμε, πίνουμε, φιλιόμαστε, ξενυχτάμε, τηλεφωνιόμαστε ακατάλληλες ώρες, πάμε εκδρομές, μπαινοβγαίνουμε ο ένας στο σπίτι του αλλουνού λες και είμαστε μαζί στο Βιετνάμ κλπ κλπ.

Γνωριζόμαστε λοιπόν και οικογενειακά, φιλοξενούμε και φιλοξενούμεθα, μαθαίνουμε προσωπικά ντατα, κλπ κλπ (ως άνω)

Για το λόγο αυτό λοιπόν έχεις μίνιμουμ απαίτηση τα άτομα αυτής της παρέας να επικοινωνούν ορθά και μέσω πληκτρολογίου, όχι ματσ-μουτσ αγορίνα μου και σαγαπάω και και...και μετά να τρελλαίνονται στο υπονοούμενο και στην ειρωνεία για ποιόν?

Τον φιλαράκο τους που τον παίρνουν τηλέφωνο και του λένε σαγαπώ ρε φίλε??

Εδώ λοιπόν υπάρχει κάτι που κάθε άνθρωπος πρέπει να αποφεύγει.

Αυτό έκανα και γω, γράφοντας κάτι εντελώς ανώνυμα. Αδέλφια τέλος τα κολλητηλήκια.

Ποιός αντέδρασε λοιπόν σ' αυτό το πόστ???

Μα φυσικά ΜΟΝΟ τ' αδέρφια!!

Τυχαίο???

Και επιμένουν -και συ που δεν γνωρίζεις- ότι όλο αυτό έγινε επειδή έχουν άλλη γνωμη για τα Grimm!!

Mε πόσους τρόπους να γράψω και θα γίνει κατανοητό το "χέστηκα"???

Είδες καμμιά αντίδραση σε τόσους έντονους χαρακτηρισμούς που εκφράστηκαν απο άλλους??

Reaction score
8.899
οι πιο πολλοι νιωθουν ανασφαλεια με το ηχοσυστημα τους. διοργανωνουν ομαδικες συναντησεις με ακροασεις οπου ο εκαστοτε ανασφαλης ιδιοκτητης ηχοσυστηματος προσπαθει να καταπολεμησει την ανασφαλεια του ακουγωντας τις θετικες αλλα υποκειμενικες γνωμες των παρευρισκομενων οσπου στο τελος της βραδιας μετα το περας αυτης της ιδιότυπης ψυχοθεραπειας αναφωνει οτι ειμαι ο κατοχος του ταδε ηχοσυστηματος και ειμαι καλα.:D

το θεμα δεν εχει νοημα απο την αποψη οτι αφου το ηχοσυστημα μετραει καλα, οι γνωμες περισσεύουν. οι γνωμες ειναι απαραιτητες οταν οι μετρησεις ειναι λασπη:D

AriPetro

Ears of Gold
Reaction score
1.652
...Αληθεια οι κατοχοι haberth που εχουν διαβασει τα οσα για τηνεπιλογη τους τι πρεπει να κανουν;
Τάκη πρωτίστως με ενδιαφέρουν τα έμψυχα, άρα επ' ουδενί δεν θα λογοφέρω ή θα "τσακωθώ" με κάποιον για ένα ΑΨΥΧΟ αντικείμενο?

Προσωπικά νιώθω ευτυχισμένος όταν κάθομαι να ακούσω την μουσική μου στα "καυσόξυλα" μου, δεν επιζητώ την αποδοχή ή την επικρότηση κανενός, οπότε δεν με ενοχλεί τι θα πεί ο οποιοσδήποτε.

Παρά ταύτα είναι άκομψο κάποιος να χαρακτηρίζει τις επιλογές του οποιουδήποτε.

AriPetro

Ears of Gold
Reaction score
1.652
...Mε πόσους τρόπους να γράψω και θα γίνει κατανοητό το "χέστηκα"???...
Μπράβο ρε 'συ, αυτό ακριβώς. Αν μπορούσα 1000 like θα σου πάταγα, το θέμα είναι να είσαι ΕΣΥ ευτυχισμέμος με την επιλογή σου.
Αν αρχίσουν να σε ενδιαφέρουν τα σχόλια των υπολοίπων τότε υπεισέρχεται η ανασφάλεια...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.192
οι πιο πολλοι νιωθουν ανασφαλεια με το ηχοσυστημα τους. διοργανωνουν ομαδικες συναντησεις με ακροασεις οπου ο εκαστοτε ανασφαλης ιδιοκτητης ηχοσυστηματος προσπαθει να καταπολεμησει την ανασφαλεια του ακουγωντας τις θετικες αλλα υποκειμενικες γνωμες των παρευρισκομενων οσπου στο τελος της βραδιας μετα το περας αυτης της ιδιότυπης ψυχοθεραπειας αναφωνει οτι ειμαι ο κατοχος του ταδε ηχοσυστηματος και ειμαι καλα.:D

το θεμα δεν εχει νοημα απο την αποψη οτι αφου το ηχοσυστημα μετραει καλα, οι γνωμες περισσεύουν. οι γνωμες ειναι απαραιτητες οταν οι μετρησεις ειναι λασπη:D

τ ακουσαμε κι αυτο, δεν κακο...!!!

:D

δεν πιστευω να ακουσες ποτε μουσικη με παρεα??

η να φωναξες κανα φιλο ετσι να γουσταρετε μαζι??

η καμια γκομενα (λεω τωρα..) παλι ετσι ιδια φαση...??

:help:

Reaction score
13.592
την λεξη ανθρωπος δεν την εγραψα απαξιωτικα ...οσο και να σου φαινεται περιεργο μου κοβει μεχρι εκει...οτι ο εαρ και ο γκεομιατ δεν ειναι το ιδιο προσωπο...και ποτε δεν αναφερθηκα οτι εσυ εγραψες υπερβολες η οτι απο εσενα ξεκινησε το θεμα...τωρα αν χεστηκες η οχι η αν σε πειραξε κατι ....ο καθενας θα βγαλει τα συμπερασματα του...τελος παντων αδερφε να εισαι παντα καλα και να το χαιρεσαι το συστημα σου...αυτο μετραει...και τελος ..οταν μπαινω σε ενα φορουμ δεν ασχολουμαι με τα παρασκηνια παρα με αυτα που διαβαζω...

Reaction score
3.901

Nαί, σωστός και ωραίος και χιούμορ ζόρικο.

Ανθρώπινα όλα και αρεστά στους περισσότερους απο εμάς.

Αυτό που βοηθάει πολύ είναι το γιατί γίνεται ένα event παρείστικης ακρόασης.

Αλλο για την παρέα, άλλο για προωθητική ενέργεια, άλλο για κριτική ακρόαση, κοινωνική αποδοχή κλπ κλπ.

Το καθένα έχει τους κανόνες του και ο οικοδεσπότης οφείλει να τους γνωρίζει.

Θυμάμαι -πριν αρκετά χρόνια- μόλις είχα στήσει ένα σύστημα στο σπίτι, το οποίο και γούσταρα τρελλά(το σύστημα, όχι το σπίτι).

Προσκαλώ λοιπόν ένα φίλο, βάζω και κάτι κοψίδια, κάτι κρασιά, βάζω και τα στέρεα και περιμένω τα εύσημα βεβαίως-βεβαίως.

Αυτά ποτέ δεν ήρθαν, διότι το αποτέλεσμα, άσχετα με τη δική μου κα4λα, ήταν για τα μπάζα.

Ο φίλος, με πολύ μακρότερη ακουστική δεινότητα απο τη δική μου και έχοντας ένα κορυφαίο για την εποχή σύστημα, άρχισε να...ξεφυλλίζει τα ωραία.

Στήριξη πλατώ, μπουμάρισμα χώρου, επικάλυψη συχνοτήτων...κόλαση-κόλαφος-απογοήτεψη.

Τον ευγνωμονώ φυσικά διότι με βοήθησε να καταλάβω ότι τα αυγά δεν βάφονται με πορδίτσες και ότι απαιτείται λογική, ενημέρωση, μύηση στο πως στήνεται ένα μηχάνημα.

Ή όπως λέει και ένας φίλος, πας στον ειδικό που παραδέχεσαι τις επιλογές του και του λές
"Θείο έχω 100Ε, έλα να δείς και να μετρήσεις το χώρο μου, στήσε μου και το καλύτερο σύστημα για τα φράγκα που σου δίνω.

Και δεν ρωτάς ούτε ποσους διαχυτες ούτε τι μάρκα είναι το ....στέρεο.

Reaction score
1.777
Τάκη πρωτίστως με ενδιαφέρουν τα έμψυχα, άρα επ' ουδενί δεν θα λογοφέρω ή θα "τσακωθώ" με κάποιον για ένα ΑΨΥΧΟ αντικείμενο?
Μαζι σου και εγω!!!
Πιστεψε με, μου ειναι σεβαστο με τι θελει ο καθενας να παιζει. Αλλωστε ειμαι πολυ τυχερος που δεν υπηρετησα στο Βιετναμ. Μπορω και βλεπω απο εξω ως τριτος .
Ολα τ αλλα ειναι

Η μεγαλοπρεπεια της μικροπρεπειας!!

Reaction score
6.513
Eχω μερικες αποριες περι χαμηλων συχνοτητων, αν καποιος γνωριζει η εχει διαθεση να τις λυσει ...

Αποκριση συχνοτητας , βαθιες χαμηλες, ποσο εφικτο μπορει να ειναι κατι τετοιο με μικρων διαστασεων γουφερ-καμπινας(οπως το συγκεκριμενο σαμπ που ενσωματωνεται?) και ενσυνεχεια, διαβαζουμε μηκη -πλατη κυματος χαμηλων συχνοτητων , πως αυτα ειναι ως 3διαστατη απεικωνιση των 30hz ας πουμε και πως γινεται ακομη και ακουστικα να αναπαραγουν τοσο χαμηλες συχνοτητες ?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Επισης ποτε δεν ελαβα μερος στον γνωστο θιασο σκιων
Ο θίασος του θεάτρου σκιών , δεν έχει όνομα και πρωταγωνιστές?

Θέλω ονόματα Τάκη, διαφορετικά θα διαγράψω το σχόλιο.
Α , δεν θέλω να ξαναδώ κάτι παρόμοιο.

Reaction score
1.777
Ο θίασος του θεάτρου σκιών , δεν έχει όνομα και πρωταγωνιστές?

Θέλω ονόματα Τάκη, διαφορετικά θα διαγράψω το σχόλιο.
Α , δεν θέλω να ξαναδώ κάτι παρόμοιο.
........ δεν εχει νοημα να τα σκ@τωσουμε αλλο. Μπορεις να το διαγραψεις , η ,ελευθερα και να το σχολιασεις.

Last edited:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
........ δεν εχει νοημα να τα σκ@τωσουμε αλλο. Μπορεις να το διαγραψεις , η ,ελευθερα και να το σχολιασεις.
Αν ετσι νομίζεις , ετσι θάναι.
Επειδή όμως εμένα δεν μ αρέσουν τα μισόλογα και οι αοριστίες , έχεις warning και στην επόμενη ban.
Μπορεί να έχουμε πιεί 2-3 ποτήρια μαζί , αλλά εδώ είναι forum .

Reaction score
1.777
ριχτο απο τωρα, γιατι μετα απο δυο ποτηρια σε ταβερνα κατω απο το αυλακι ξεφυγαν πολλα!!!!!!! παρουσια σου. Αντε με τις υγειες μου εννω το bun!! mη μασας ριχτο!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
ριχτο απο τωρα, γιατι μετα απο δυο ποτηρια σε ταβερνα κατω απο το αυλακι ξεφυγαν πολλα!!!!!!! παρουσια σου.
Αυτά δεν πάνε κατά παραγγελία .

Κάτω απ τ αυλάκι , το δούλεμα πήγε σύννεφο, εγώ έβγαλα τις φωτό με τα ευρώ ν αλλάζουν χέρια.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.131
Members
38.284
Νεότερο μέλος
Totti10