I
iason
Guest
Ηχοσύστημα !!! Μέσο απόλαυσης η προέκταση του ανδρισμού ?
Ιδού η απορία!!!!
Ιδού η απορία!!!!
Προσπαθησα να το γυρισω στο σεξ, αλλα δεν υπηρξε ενδιαφερον ....
Ο άνθρωπος αγαπητέ που το αγόρασε είμαι εγώ και δεν έκανα ουδένα χαρακτηρισμό.ειναι απλα τα πραγματα εδω μεσα..σε ορισμενα ατομα δεν επιτρεπεται να φερεις αντιρρηση στα γραφομενα τους..οχι μονο σε αυτο το θεμα αλλα γενικως....απο την αλλη οταν εκτιθεσαι σε δημοσιο φορουμ { εκτος και αν δεν ειναι } λογικο ειναι να υπαρχη και η αντιθετη αποψη...στο παρον θεμα τωρα..κριτικη δεν εγινε γιατι αγορασε ο ανθρωπος το συγκεκριμενο συστημα..καλα εκανε και το αγορασε καλοακουστο και να το γουσταρει ο ανθρωπος για πολυ καιρο του ευχομαι....η κριτικη εγινε για τις υπερβολες που γραφτηκαν και τους χαρακτηρισμους...οτι αν δεν ακους απο ενα τετοιο συστημα και δεν παραδεχτεις οτι ειναι το τελειο του κοσμου εισαι απο κουφος ασχετος μεχρι και εγω δεν ξερω τι....πανω σε αυτο αναψαν και τα αιματα...ενα ξερω να πω οταν εισαι υπερβολικος στα γραφομενα σου και αρχιζεις τους χαρακτηρισμους και δικιο να εχεις το χανεις...μπορει και να κανω λαθος ..παντος αυτη ειναι η γνωμη μου...
Τάκη πρωτίστως με ενδιαφέρουν τα έμψυχα, άρα επ' ουδενί δεν θα λογοφέρω ή θα "τσακωθώ" με κάποιον για ένα ΑΨΥΧΟ αντικείμενο?...Αληθεια οι κατοχοι haberth που εχουν διαβασει τα οσα για τηνεπιλογη τους τι πρεπει να κανουν;
Μπράβο ρε 'συ, αυτό ακριβώς. Αν μπορούσα 1000 like θα σου πάταγα, το θέμα είναι να είσαι ΕΣΥ ευτυχισμέμος με την επιλογή σου....Mε πόσους τρόπους να γράψω και θα γίνει κατανοητό το "χέστηκα"???...
οι πιο πολλοι νιωθουν ανασφαλεια με το ηχοσυστημα τους. διοργανωνουν ομαδικες συναντησεις με ακροασεις οπου ο εκαστοτε ανασφαλης ιδιοκτητης ηχοσυστηματος προσπαθει να καταπολεμησει την ανασφαλεια του ακουγωντας τις θετικες αλλα υποκειμενικες γνωμες των παρευρισκομενων οσπου στο τελος της βραδιας μετα το περας αυτης της ιδιότυπης ψυχοθεραπειας αναφωνει οτι ειμαι ο κατοχος του ταδε ηχοσυστηματος και ειμαι καλα.
το θεμα δεν εχει νοημα απο την αποψη οτι αφου το ηχοσυστημα μετραει καλα, οι γνωμες περισσεύουν. οι γνωμες ειναι απαραιτητες οταν οι μετρησεις ειναι λασπη
οι πιο πολλοι νιωθουν ανασφαλεια με το ηχοσυστημα τους. διοργανωνουν ομαδικες συναντησεις με ακροασεις οπου ο εκαστοτε ανασφαλης ιδιοκτητης ηχοσυστηματος προσπαθει να καταπολεμησει την ανασφαλεια του ακουγωντας τις θετικες αλλα υποκειμενικες γνωμες των παρευρισκομενων οσπου στο τελος της βραδιας μετα το περας αυτης της ιδιότυπης ψυχοθεραπειας αναφωνει οτι ειμαι ο κατοχος του ταδε ηχοσυστηματος και ειμαι καλα.
το θεμα δεν εχει νοημα απο την αποψη οτι αφου το ηχοσυστημα μετραει καλα, οι γνωμες περισσεύουν. οι γνωμες ειναι απαραιτητες οταν οι μετρησεις ειναι λασπη
Μαζι σου και εγω!!!Τάκη πρωτίστως με ενδιαφέρουν τα έμψυχα, άρα επ' ουδενί δεν θα λογοφέρω ή θα "τσακωθώ" με κάποιον για ένα ΑΨΥΧΟ αντικείμενο?
Με χαμηλότερο όμως δείκτη...SHFF (Shit Hitting Fan Factor)Tελικά μπορούμε και χωρίς τον Σκαλ...
Ο θίασος του θεάτρου σκιών , δεν έχει όνομα και πρωταγωνιστές?Επισης ποτε δεν ελαβα μερος στον γνωστο θιασο σκιων
........ δεν εχει νοημα να τα σκ@τωσουμε αλλο. Μπορεις να το διαγραψεις , η ,ελευθερα και να το σχολιασεις.Ο θίασος του θεάτρου σκιών , δεν έχει όνομα και πρωταγωνιστές?
Θέλω ονόματα Τάκη, διαφορετικά θα διαγράψω το σχόλιο.
Α , δεν θέλω να ξαναδώ κάτι παρόμοιο.
Αν ετσι νομίζεις , ετσι θάναι......... δεν εχει νοημα να τα σκ@τωσουμε αλλο. Μπορεις να το διαγραψεις , η ,ελευθερα και να το σχολιασεις.
Αυτά δεν πάνε κατά παραγγελία .ριχτο απο τωρα, γιατι μετα απο δυο ποτηρια σε ταβερνα κατω απο το αυλακι ξεφυγαν πολλα!!!!!!! παρουσια σου.