S2000
ΜπιΕμΝτάμπλγιου
- Reaction score
- 1.384
Συνχαρητηρια Ηλία ,έχεις κάνει επαγγελματική δουλειά περιμένω με αγωνία να το δω ολοκληρωμένο!
ναί αλλά υπάρχει σειρά προτεραιότητας,σε πρόλαβαν! Make a rine preaseωρε παναγια μου!!! να σου πω? παραγγελιες δεχεσαι?
δεν ξέρω τι σημαίνει το συντονίσειΓιατί τόσο μακριά τα ports, που το έχεις συντονίσει?
Καλά, τί ιδέα μου έδωσες με αυτό!! Τώρα μπορώ να λύσω ένα κατασκευαστικό πρόβλημα που είχα. Απλά δε θα γίνει μεταλλική σωλήνα, θα γίνει πλαστική, σαν ένα από τα ports σου.τι κάθομαι κ φτιάχνω αφού δεν χρειάζομαι ούτε δεύτερο,ούτε ported??
ή έτσι νομίζω τουλάχιστον
View attachment 52817
Χθες συζητούσαμε το αν μπορούν να μετακινηθούν.μολις ειναι ετοιμο παει για τεστ βορεια..
??τι κάθομαι κ φτιάχνω αφού δεν χρειάζομαι ούτε δεύτερο,ούτε ported??
ή έτσι νομίζω τουλάχιστον
βρε!! μηπως πεινας?? μηπως να σε ταισουμε κανα σαμπ σαν κ αυτα που φτιαχνει ο φιλος μας εδω?
μολις ειναι ετοιμο παει για τεστ βορεια..
Χθες συζητούσαμε το αν μπορούν να μετακινηθούν.
και δεν μπορουν ;
νόμιζα οτι υπάρχει "δεν δοκιμάζω Policy",αλλιώς αν συμπράξουν τα νότια κ με δύο αυτοκίνητα πάνε άνετα βόρεια.Δεν ξέρει πόσο ζυγίζουν.
ωπ να τος ο stampol, κερνάει sub με πισινό αλλουνούβρε!! μηπως πεινας?? μηπως να σε ταισουμε κανα σαμπ σαν κ αυτα που φτιαχνει ο φιλος μας εδω?
το πρόβλημα είναι οτι έχουμε μόνο 2τι διαστάσεις έχουν; για να δω αν χωράνε και τα 4 ή μόνο 2
εθελοντική προσφορά για να μην έχετε δικαιολογίες κορίτσια
Όντως, είναι δυνατόν να μετράει έτσι στα 17 Hz? Είναι βέβαιο ότι το μικρόφωνο μετράζει σωστά χαμηλά;Είναι λίγο περίεργες οι μετρήσεις κάτω από τα 30 hz, ειδικά για το sealed.