AriPetro
Ears of Gold
- Reaction score
- 1.651
Να είσαι καλά και εσύ φίλε μου και να απολαμβάνεις τις μουσικές σου.Ειχα τον exposure 2010 s2 καθως και τον 1010. Τους επεστρεψα και τους δυο. Δεν θελω σε καμια περιπτωση να πω οτι δεν αξιζαν. Πιθανοτατα δεν τους ειχα, παρα τις προσπαθειες μου, ταιριαξει καλα. Θυμαμαι οτι ο 2010 εδινε πολυ αληθινα ηχοχρωματα αλλα σε μενα καθε αλλο παρα ευγενικος ηταν. Ειναι πολυ ενδιαφερον στο χομπυ μας το ποσο καθοριστικο ειναι το σωστο ματσαρισμα. Ακομα και σε επιπεδο καλωδιων!
Παλια ειχα τα proac response 1 sc. Με τον cary ηταν απλα μια μαγεια.
Να χαιρεσαι το συστημα σου, ειναι πραγματι πολυ καλο!
Ακριβώς γι' αυτό, σε συζητήσεις με φίλους χομπίστες, υποστηρίζω την άποψη ότι δεν υπάρχει "κακό" μηχάνημα αλλά μηχανήματα που μας ταιριάζουν ή όχι.
Για παράδειγμα, ο Cary Sli-80 ακούγεται ανεπαίσθητα πιο παχύς στις μεσαίες και χαμηλό-μεσαίες συχνότητες, αυτό δίνει στα Harbeth P3esr λίγο περισσότερο όγκο εκεί που κανονικά δεν θα υπήρχε. Αν το ηχείο μου, ας πούμε, ήταν ένα διδρομο με 8άρι woofer ενδεχομένως να μην ταίριαζε τόσο με τον Cary και να χρειαζόταν ένας ταχύς ρυθμικός ενισχυτής όπως π.χ. ο Naim. Γι' αυτό υποστηρίζω ότι ΟΛΑ τα audio μηχανήματα είναι καλά, εφόσον πληρούν κανόνες ασφαλείας βεβαίως.
Είναι αυτό που λέμε "τα σκουπίδια κάποιου είναι ο θησαυρός του άλλου".
Last edited: