minas
Πισιά
- Reaction score
- 3.936
Κι εμένα με άφησε ελαφρώς ανικανοποίητο, κι ας το είδα σινεμά και μάλιστα 3D (ναι, επαναλαμβάνω το λάθος που και που για να αυτοεπιβεβαιώνομαι). Θα υπερασπιστώ όμως την υπόθεση της ταινίας στο ότι περισσότερο προσπάθησε να δείξει την ανάγκη της εφευρετικότητας απέναντι στις αντίξοες συνθήκες, παρά την αίσθηση της απομόνωσης.The Martian(2015)
Ξεκινας να δεις μια ταινια οσο πιο αντικειμενικα γινεται.
Οταν ομως εισαι λατρης του sci fi, του Ridley Scott, οι βαθμολογιες εχουν χτυπησει ταβανι, λες μεσα σου "τωρα θα δω την αποκαλυψη του αιωνα"
Αμ δε!
Οκ, εχει γινει σπουδαια δουλεια, δεν λεω.
Υποθετω πως οι τομεις της ερευνας θα δουλεψαν υπερωριες για να βγει ο "Αρειανος"
Και η κινηματογραφιση, πολυ καλη.Δεν περιμενα κατι λιγοτερο.
Που ειναι ομως το βαρυ συναισθημα της απομονωσης?Νοιωσατε κατι?
Εγω το μονο που ενοιωσα ηταν μια λιγουρα για γλυκο και μπαινοβγαινα στην κουζινα ως αφορμη,υποθετω, για να διακοψω την προβολη της θεασης.
Μονο εκει καπου προς το τελος μια μικρη αγωνια για την εκβαση της διασωσης. Αν και ετσι οπως επαιξε ο αγαπημενος Matt(του εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια και σε αυτον αλλα και στον κολητο του Ben Aflec), ισως να ηταν καλυτερα να τον εστελναν στο πυρ το εξωτερον
Την σκηνη με τον μουσαμα στην "σεληνακατο" αντι οροφης, δεν θα την συζητησω. Με ξεπερναει!
Ναι, ξερω. Θα την δειτε οπωσδηποτε.
Και καλα θα κανετε.
Τετοιες ταινιες πρεπει να τις βλεπουμε, ασχετα με αυτο που μας βγαζουν.
Βαθμολογια IMBD:8,1
Διακρισεις http://www.imdb.com/title/tt3659388/awards?ref_=tt_awd
Καλες θεασεις!
Κατά τα άλλα, η περισσότερη ήταν πιστή απόδοση του βιβλίου, αν και έλειπαν αρκετά χάριν συντομίας. Παρεμπιπτόντως το βιβλίο το συστήνω ανεπιφύλακτα - κι ας είχε εκδοθεί αρχικά δωρεάν από τον συγγραφέα, επειδή κανένας εκδοτικός οίκος δεν ενδιαφερόταν .
Για να μην αφήσω τη λάθος εντύπωση - ήταν μια από τις ταινίες που ευχαριστήθηκα περισσότερο τον τελευταίο χρόνο, απλά περίμενα λίγο περισσότερα.