- Reaction score
- 76.678
Καλορίζικος ο 5100!!!που συμπτωματικά είχαν το ύψος για προδιαγραφές atmosAυτές οι προδιαγραφές τηρήθηκαν για την επόμενη αυτή αναβάθμιση.
Άμα μπει η Μαύρη Αίγα εκεί μεςα Sihtats δεν πρόκειται να ξαναβγεί ποτε λεμε! Μπράβο ρε βελούδινη άρχοντα, φοβερά όλα, και πολυ όμορφα και αισθητικά, γ@μ@νε. Θέλω να έρθω να μου τρυπήσουν τα τούμπανα τα JBL και να βγάλω και καμμία βόλτα τον Godzilla. Δεν μου λες άμα θέλει να κατουρήσει που Θα πάει?
Έλα τώρα...Κώστα καμία σχέση τι συγκρίνεις ,άλλος ήχος αφού τα ξέρεις εγω θα στα λέω,ασε που αφού μου είχε μπεί στο μυαλό αντε να βγεί μετά.ευγε τρελο αγορι...τουμπανο το εκανες !
πως και δεν πηρες τα dsr112 που ειναι πιο μαζεμενα ;
Σε διακοπές είμαστε!Καλορίζικος ο 5100!!!
Για πες, πότε φεύγεις διακοπές, να κατασκηνώσω εκεί μέσα;
Power commander έχεις;Ααααχχχχχχ... Ή του ύψους ή του βάθους αυτό το παιδί...
Από air12 σε sub15!
Πες μου πότε περνάω για τα κλειδιά.Σε διακοπές είμαστε!
Με τόση κ@ύλα εκεί μέσα όλα θα χτυπάνε στο ταβάνι,προσοχή λοιπόν μην πιτσιλιστούν τα height surroundΔεν μου λες άμα θέλει να κατουρήσει που Θα πάει?
Kαλό Μufasa,θένξ κρυφό ταλέντο είσαι με αυτά τα γραφιστικά.View attachment 57379
Πού πουλάω την ψυχή μου για ένα τέτοιο σύστημα;
Συγχαρητήρια Στάθη, όχι τόσο για τα κορυφαία μηχανήματα αλλά για την αφοσίωση σου στο σπορ.
Αν μη τι αλλο ο Mitsy ξέρει απο μετακινούμενες βάσεις (και σκάλες επίσης)Kαλό Μufasa,θένξ κρυφό ταλέντο είσαι με αυτά τα γραφιστικά.
Να ευχαριστήσω την Μitsy που μου έδωσε την ιδέα να βάλω αυτή την μετακινούμενη βάση για lcd στο ενα surround αντί για την σταθερή jbl λόγω πόρτας!
Πω πω τι χαίτη είχε τότε ο αβγδ..Εγώ από πρόσωπα δεν ξέρω,αλλά σκέφτομαι,ψιχανεμίζομαι και λέω ότι είναι αναμνηστική φωτογραφία από την πρώτη κοπή πίτας του Avsite
και lip gloss.Πω πω τι χαίτη είχε τότε ο αβγδ..
Είμαστε όλες..ενα μάτσο car ιολες..Κι άλλος καρ10λης...
γιαυτο απορησαΈλα τώρα...Κώστα καμία σχέση τι συγκρίνεις ,άλλος ήχος αφού τα ξέρεις εγω θα στα λέω,ασε που αφού μου είχε μπεί στο μυαλό αντε να βγεί μετά.