Πολυκάναλος με όριο τα 1300 ευρώ

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.642
Χαχα, αυτός είναι απο την εποχή του ProLogic του 1994, με άνισα watts στα κανάλια χωρίς καν coaxial in. Κότσαραν όμως ένα USB για να φαίνεται νιού.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.991
Προσέξατε το φινίρισμα της Πρόσοψης? Τύφλα να έχει ο marantz 7010 ή o yami 5000..

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.991
Χαχα, αυτός είναι απο την εποχή του ProLogic του 1994, με άνισα watts στα κανάλια χωρίς καν coaxial in. Κότσαραν όμως ένα USB για να φαίνεται νιού.
Η στάμπα dts πάντως υπάρχει!

Και στο μάνουαλ, μ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!
http://www.tele.gr/PDF4/AV_320_gr_rev_1.pdf

Πάντως εμένα μου αρέσει, θυμίζει κατασκευή made in greece!

Reaction score
9
Παιδια καλησπερα, κανω "μπασιμο" στο παρον νημα του φιλου μιας και βλεπω οτι ταιριαζει παρα πολυ και με τους δικους μου προβληματισμους αλλα και με πολλων αλλων φιλων οπως εχω διαβασει στις μεχρι τωρα 8 σελιδες του νηματος..

ενδιαφερομαι για αγορα εννιακαναλου Home cinema ενισχυτη καθως πουλησα τον denon 4100.

οι επιλογες μου ειναι στην μεσαια περιοχη στα μοντελα yamaha aventage 2050, marantz sr7010, pioneer sc lx 59.

ποτε ειναι η καταλληλη εποχη για τετοια αγορα? Σε ενα μηνα που διεξαγεται η εκθεση ηχου στο μοναχο και θα παρουσιαστουν τα νεα μοντελα θα επηρεασει τις τιμες,αξιζει η αναμονη?

επισης, σκεφτομαι την αγορα περσινου μοντελου, αλλα αυτης της κατηγοριας τιμης δεν παιρνουν DTS:X frimware update. Ποσο αξιζει το DTS:X, θα κανει την διαφορα?

Ποιες οι αποψεις σας? Σας ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια γνωμη.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.642
Ποσο αξιζει το DTS:X, θα κανει την διαφορα?

Διαφορά σε ήχο δε θα κάνει, απλά άλλη object based κωδικοποίηση, αλλά δεν αποκλείεται να επικρατήσει στο μέλλον. Προσωπικά δεν θα το ρισκάρω.

Reaction score
9
εννοεις οτι δεν θα το ρισκαρεις να παρεις κατι χωρις DTS:X σωστα?

οποτε βαση αυτης της τακτικης, θεωρεις οτι θα πρεπει να περιμενουμε τα νεα μοντελα 2017 ωστε τα τωρινα μοντελα του 2016 να πεσουν σε χαμηλες τιμες οπως των μοντελων του 2015 που εχουν πεσει σε αρκετα προσιτες τιμες? Επειδη αναφερεις οτι μεχρι καλοκαιρι θα αγορασεις σε ενα ποστ σου, φανταζομαι οτι περιμενεις να πεσουν οι τιμες των 2016 μοντελων για να προχωρησεις σε ενισχυτη με DTS:X σε προνομιακη τιμη?

Επισης, θεωρεις οτι αναμεσα στα τρια μοντελα που ανεφερα υπαρχει καποιο που να εχει το προβαδισμα?

Εδω να αναφερω ο μονος λογος που αλλαξα τον ντενον ειναι του οτι, οταν ηθελα να παιξω atmos σε 5.1.4 δεν γινοταν διοτι, τα 2 πανω ηχεια του ταβανιου ηθελαν εξτρα ενισχυτη για να τα οδηγει, ενω φυσικα εγω τον δικαναλο μου με το HT passthrough τον ειχα να μου οδηγει τα δυο μπροστα.

Το ιδιο συμβαινει και με τον γιαμαχα 2050. ενω στον pioneer δεν υπαρχει αυτη η "βλακεια", αλλα με προβληματιζει οτι οι pioneer τινουν να παρουσιαζουν προβληματα..??

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.642
εννοεις οτι δεν θα το ρισκαρεις να παρεις κατι χωρις DTS:X σωστα?
Ναι.

οποτε βαση αυτης της τακτικης, θεωρεις οτι θα πρεπει να περιμενουμε τα νεα μοντελα 2017 ωστε τα τωρινα μοντελα του 2016 να πεσουν σε χαμηλες τιμες οπως των μοντελων του 2015 που εχουν πεσει σε αρκετα προσιτες τιμες? Επειδη αναφερεις οτι μεχρι καλοκαιρι θα αγορασεις σε ενα ποστ σου, φανταζομαι οτι περιμενεις να πεσουν οι τιμες των 2016 μοντελων για να προχωρησεις σε ενισχυτη με DTS:X σε προνομιακη τιμη?
Δε θεωρώ τίποτα, ψωνίζω όταν χρειάζομαι μηχανάκι.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.991
Το θέμα με προηγούμενα μοντέλα με απασχολεί και εμένα. Όμως λόγω του ότι οι περισσότεροι δουλεύουν πια ιντερνετικά και με παραγγελίες, δεν υπάρχει στοκ. Οπότε όποτε βλέπουμε προηγούμενα μοντέλα, τότε πρόκειται για μη ανανεωμένα site. Για τον λόγο αυτό φυσικά, δεν υπάρχει μεγάλη απόκλιση στην τιμή, από τα τρέχοντα μοντέλα.

Πάντως, προσωπικά έχω καταλήξει σε yamaha & marantz. Τα μοντέλα που με ενδιαφέρουν είναι, yamaha 1050 & 2050 και marantz 6010 και 7010.

Από ότι έχω συμπεράνει από τα αναφερόμενα στο internet η Marantz έχει το προβάδισμα. Και σε ισχύ αλλά και σε ποιότητα.
Από την άλλη,όμως είμαι προκατειλημμένος θετικά στα προιόντα της yamaha, λόγω προηγούμενης εμπειρίας, αλλά και λόγω του γνώριμου, ποιοτικού ήχου της.

Reaction score
9
ιακωβε, η ολη φαση ειναι πιας το αυγο και κουρεφτω...

συμφωνουμε πανω κατω.

η καθε εταιρεια εχει τα συν της στα ματια μου..

ο μαραντζ μου αρεσει εξωτερικα.
ο πιονιρ διοτι μπορει να παραγει 11.2 με εναν μονο εξωτερικο ενισχυτη οπου θα οδηγει τα μπροστινα, κατι πολυ σημαντικο που οι αλλοι δυο δεν το κανουν.
ενω ο γιαμαχα λογω αξιοπιστιας.

αυτο με κανει να πιστεψω να ακολουθησω την οδο να παρω οτι βρω ποιο φτηνα και να τελειωνω...

απλα ισως το τρεναρω μεχρι το πασχα και μετα την εκθεση του μοναχου,νομιζω εκει θα πεσουν οι τιμες στα φετινα, και με εξυπνες κινησεις θα βρεθει στοκ..

Reaction score
865
Vakis2000 απο εξωτερικο θα παρεις η Ελλαδα ? Γιατι μονο εξω πεφτουν οι τιμες αρκετα και υπαρχει παντα στοκ!
[DOUBLEPOST=1459353625][/DOUBLEPOST]Αποτι εχω δει ως τωρα το Φθινοπωρο πεφτουν οι τιμες με κορυφωση τα Χριστουγεννα!

Reaction score
9
blackbirdxx αυτο συμβαινει μονο φθινοπωρο? Κοντα η μετα το πασχα συμβαινει κατι αντιστοιχο?
διοτι τωρα το πασχα ειναι και εκθεση ηχου στο Μοναχο οπου θα παρουσιαστουν τα νεα μοντελα..

Reaction score
865
Νοεμβριο Δεκεμβριο κυκλοφορησανε οποτε πρωτα βγαινει το νεο και μετα πεφτει η τιμη ! Μιλαω για Μαραντζ Ντενον που ενδιαφερομαι! Η τιμη πεφτει σιγα σιγα ολον τον χρονο! Φαντασου βγαινει κατι στα 1800 το πασχα εχει 1400 και τα Χριστουγεννα ακουμπαει το 1000 ρικο

Reaction score
228
Έχει δίκιο ο blackbird, κάπως έτσι πάει το πράγμα στη Γερμανία. Απλά αν περιμένεις πολύ ίσως ξεστοκαρουν τα μοντέλα της προηγούμενης χρονιάς και δεν βρεις να αγοράσεις.
Θα έλεγα οτι όταν ένα χ μοντέλο έχει πέσει πχ στο 70 % της αρχικής του τιμής αξίζει να το χτυπήσεις και να μη ρισκάρεις να περιμένεις και να μείνεις μπουκάλα.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.991
Και εγώ δεν βιάζομαι, το προηγούμενο μηχάνημα - yamaha 747,το αγόρασα από Γερμανία , και συγκεκριμένα,
http://www.comtech.de/hifi-und-heimkino/audio-und-video-komponenten/av-receiver?p=1 με διαφορά -40% τότε από τον εδώ ανταγωνισμό.

Τώρα, θα δούμε.....

Πάντως αν δεν γίνει κάποια προσφορά, οι διαφορές στις τιμές είναι μικρές συγκρινόμενες με αυτές της Ελλάδος, και μάλλον υψηλότερες μερικές φορές.

Επίσης δεν έχω εντοπίσει αυτή την στιγμή προηγούμενο μοντέλο από τις παραπάνω εταιρείες, σε κάποια προσφορά!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.991
Πολύ καλό site.

Μου αρέσουν οι προσφορές στα προηγούμενα μοντέλα της marantz (Σειρά 7), denon (4100).
Από yamaha ξέμειναν.
Τέτοια site πάντως, έχουν πολύ ενδιαφέρον! Απορώ που τα βρίσκετε, έχω φάει το διαδίκτυο και δεν μπόρεσα να βρω ούτε μία προσφορά..... μάλλον άσχετος....

Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.991
Anthem: Πραγματικά φοβερά μηχανήματα!

Έπεσε στα χέρια μου χθες ένα τεύχος του high fidelity με τεστ του οικονομικού μοντέλου της 5100 (πεντακάναλου).
Στο τεστ αποδεικνύεται περίτρανα η ανωτερότητα της κατασκευής, σχετικά με τον ανταγωνισμό και το τελικό συμπέρασμα που βγαίνει, είναι ότι για την περίπτωσή μας (συμμετοχή δηλαδή σε δικάναλο hifi - end σύστημα), τουλάχιστον, προτεινόμενη!

Το απόγευμα θα προσπαθήσω να σας αναφέρω αναλυτικά τους λόγους.

Όπως καταλαβαίνετε, προσωπικά λόγω κόστους, το μοντέλο που με ενδιαφέρει είναι το 5200.
Παρακαλώ μπορείτε να μου εξηγήσετε, εφ όσον έχει εξόδους για 5 σετ ηχείων, πως θα έχω την δυνατότητα zone2 για τον δεύτερό μου χώρο?? (Έχει από τα αναγραφόμενα τέτοια δυνατότητα).

http://www.anthemav.com/products-current/type=av-receiver/model=mrx-520/page=overview

Reaction score
865
Πολύ καλό site.

Μου αρέσουν οι προσφορές στα προηγούμενα μοντέλα της marantz (Σειρά 7), denon (4100).
Από yamaha ξέμειναν.
Τέτοια site πάντως, έχουν πολύ ενδιαφέρον! Απορώ που τα βρίσκετε, έχω φάει το διαδίκτυο και δεν μπόρεσα να βρω ούτε μία προσφορά..... μάλλον άσχετος....
Ξεκινας απο ebay ,idealo,συνηθως πολλοι απο αυτους εχουν και στο amazon.de σελιδα οπως το συγγεκριμενο μαγαζι που εχω αγορασει sub και ειχε αμεση ανταποκριση!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.056
Members
38.288
Νεότερο μέλος
Sergios15