- Reaction score
- 76.642
Χαχα, αυτός είναι απο την εποχή του ProLogic του 1994, με άνισα watts στα κανάλια χωρίς καν coaxial in. Κότσαραν όμως ένα USB για να φαίνεται νιού.
Η στάμπα dts πάντως υπάρχει!Χαχα, αυτός είναι απο την εποχή του ProLogic του 1994, με άνισα watts στα κανάλια χωρίς καν coaxial in. Κότσαραν όμως ένα USB για να φαίνεται νιού.
Ποσο αξιζει το DTS:X, θα κανει την διαφορα?
Ναι.εννοεις οτι δεν θα το ρισκαρεις να παρεις κατι χωρις DTS:X σωστα?
Δε θεωρώ τίποτα, ψωνίζω όταν χρειάζομαι μηχανάκι.οποτε βαση αυτης της τακτικης, θεωρεις οτι θα πρεπει να περιμενουμε τα νεα μοντελα 2017 ωστε τα τωρινα μοντελα του 2016 να πεσουν σε χαμηλες τιμες οπως των μοντελων του 2015 που εχουν πεσει σε αρκετα προσιτες τιμες? Επειδη αναφερεις οτι μεχρι καλοκαιρι θα αγορασεις σε ενα ποστ σου, φανταζομαι οτι περιμενεις να πεσουν οι τιμες των 2016 μοντελων για να προχωρησεις σε ενισχυτη με DTS:X σε προνομιακη τιμη?
Ξεκινας απο ebay ,idealo,συνηθως πολλοι απο αυτους εχουν και στο amazon.de σελιδα οπως το συγγεκριμενο μαγαζι που εχω αγορασει sub και ειχε αμεση ανταποκριση!Πολύ καλό site.
Μου αρέσουν οι προσφορές στα προηγούμενα μοντέλα της marantz (Σειρά 7), denon (4100).
Από yamaha ξέμειναν.
Τέτοια site πάντως, έχουν πολύ ενδιαφέρον! Απορώ που τα βρίσκετε, έχω φάει το διαδίκτυο και δεν μπόρεσα να βρω ούτε μία προσφορά..... μάλλον άσχετος....