- Reaction score
- 79.110
Π.χ. Specs rx a 2040
Power Output: 9 x 140 watts (8 ohms, 2 channels driven)
Τι εννοεί??? με μια πρόχειρη ματιά βγάζει κανείς το συμπέρασμα ότι ο παραπάνω διαθέτει ισχύ 140 βαττ ανά κανάλι σε εννεα κάναλη χρήση.
Π.χ. Specs rx a 2040
Power Output: 9 x 140 watts (8 ohms, 2 channels driven)
Τι εννοεί??? με μια πρόχειρη ματιά βγάζει κανείς το συμπέρασμα ότι ο παραπάνω διαθέτει ισχύ 140 βαττ ανά κανάλι σε εννεα κάναλη χρήση.
)Το προβλημα ειναι οτι με τα καπιταλ δεν ξερεις αν κανεις κτυπημα κ το αγορασεις,καλυτερα να εχει και μαγαζι ωστε αν σου κτυπησει η καρτα να μην μπλεξεις με ebay και πωλητη! Στο αμαζον ειναι καλυτερα γιατι αν δεν γινει η πληρωμη τα παρατας κ στον επομενο! Απο εμπειρια μου αυτον τον καιρο ειναι λαχειο η αγορα και παιζει ρολο το τι δηλωνει οτι πουλαει ο καθε εμπορος! Εχω αγορασει παιδικο καθισμα με 200 ευρω και δεν μπορουσα θηκη κινητου με 3 ευρω!Αρχιζει και πεφτει μια χαρα η τιμη του 7010.. Στα 1230 μαζι με μεταφορικα τωρα απο ebay.
Μηπως τελικα να μετρηθουμε να δουμε ποσοι μαζευμομαστε ,μπας και πετυχουμε καλη τιμη και απο Ελλαδα?
http://www.ebay.de/itm/Marantz-SR70...662846?hash=item3d16270c3e:g:-5QAAOSwsFpWSgaM
Δεν είναι και λίγο. Από την άλλη δεν νομίζω ότι υστερούν στη μουσική, ενώ οι δυνατότητές τους στις χειροκίνητες ρυθμίσεις είναι πολύ μεγαλύτερες.Αξιοπιστία μόνο?
Στην κατηγορία των 600-700€ ισχύει αυτό?...οι δυνατότητές τους στις χειροκίνητες ρυθμίσεις είναι πολύ μεγαλύτερες.
Αυτό είναι ένα βασικό που με κολλάει.Κάνε και μια ερώτηση στον αντιπρόσωπο για το θέμα της εγγύησης..
Θεωρώ ότιακόμη στην χαμηλή κατηγορία η Yamaha διαθέτει αξιοπρεπέστατα μηχανήματα.Στην κατηγορία των 600-700€ ισχύει αυτό?