Ν
Νίκος Τεγόπουλος
Guest
..την ειδα και ζωντανα ρε φιλε, εχει αρκετο περιθωριο η πλατφορμα, δεξια , αριστερα, και πισω..ειναι και πολυ καλη κατασκευη. Γιατι ακροβατικη;Λιγο "ακροβατικη" για το 550
..την ειδα και ζωντανα ρε φιλε, εχει αρκετο περιθωριο η πλατφορμα, δεξια , αριστερα, και πισω..ειναι και πολυ καλη κατασκευη. Γιατι ακροβατικη;Λιγο "ακροβατικη" για το 550
Ετσι μου φανηκε οπτικα(ισως πιο σωστα να ελεγα too elegant).Δεν ετυχε να την δω απο κοντα,αλλα απο βαρος λεει σηκωνει μεχρι 30 κιλα οποτε φαινεται ασφαλισμενη και αυτη και το πικαπ.Παντως οντως ειναι ομορφη...την ειδα και ζωντανα ρε φιλε, εχει αρκετο περιθωριο η πλατφορμα, δεξια , αριστερα, και πισω..ειναι και πολυ καλη κατασκευη. Γιατι ακροβατικη;
οντως...ασε που ειναι και ορος οτι, οτι μπει εδω μεσα θα πρεπει να ειναι αισθητικα αποδεκτο!Ετσι μου φανηκε οπτικα(ισως πιο σωστα να ελεγα too elegant).Δεν ετυχε να την δω απο κοντα,αλλα απο βαρος λεει σηκωνει μεχρι 30 κιλα οποτε φαινεται ασφαλισμενη και αυτη και το πικαπ.Παντως οντως ειναι ομορφη.
....εχεις δικιο Εμμανουηλ, μα τη Παναγια, εχεις δικιο...οποιος ακουει, ακουει, οποιος δεν ακουει, δεν ακουει..τι θελουμε και επιμενουμε;Kαλώδια ρεύματος - Μετρήσεις - Room treatment - Tυφλέs δοκιμέs - Ακουογράμματα - Ειρωνία - Εξώδικα - ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ - καί , καί Έλεοs ,
Όποιος ακούει ακούει , όποιος δεν ακούει καλά κάνει και δεν ακούει !
Παράτα βρε τους καλωδιάδες και έλα στα πολιτικά να ξεσαλώσεις!Παρεξηγιάρηδες όλοι!!
ισως να ακουτε πολυ προσεκτικα και να πιανετε τις διαφορες. very careful listening λεγεται στο χωριο μου. εγω να πω την αληθεια βαζω μουσικη και ψηνω κανα σουβλακι παραλληλα...., μα τη Παναγια, εχεις δικιο...οποιος ακουει, ακουει, οποιος δεν ακουει, δεν ακουει..;
...οταν το ξανακανεις ειδοποιησε με να'ρθω και γω..ισως να ακουτε πολυ προσεκτικα και να πιανετε τις διαφορες. very careful listening λεγεται στο χωριο μου. εγω να πω την αληθεια βαζω μουσικη και ψηνω κανα σουβλακι παραλληλα
...οταν το ξανακανεις ειδοποιησε με να'ρθω και γω..
..εσυ θα μου δενεις σουβλακια και εγω θα σου "πιανω" τις διαφορες..σωστος;...οταν το ξανακανεις ειδοποιησε με να'ρθω και γω..
Το ξερα ότι μόνο εσύ μ'αγαπάς εδώ μέσαααααααααααααααααΠαράτα βρε τους καλωδιάδες και έλα στα πολιτικά να ξεσαλώσεις!
Είναι σωστό και αναφέρεται στην ελαχίστη διατομή που έχει η πλειονότητα των σπιτιών. Αν τώρα η οικοία έχει ασανσέρ και άλλα μεγάλα φορτία τότε πράγματι ισχύουν και οι άλλες κλίμακες που αναφέρονται στο παρατιθέμενο πινακάκι
Το υπόσχομαι δεν θα αναφερθώ ξανά, το έκανα για να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες ότι αυτό που προτείνετε και διαφημίζετε ελαφρά τη καρδία εσείς και ο Puritone είναι και άκρως επικίνδυνο και παράνομο στην Ελλάδα (Για την Κύπρο δεν ξέρω αλλά για εξετάστε το).α, Το ίδιο έκανε και είναι ευχαριστημένος και ο κ Τεγόπουλος και σίγουρα και άλλοι
β. Αφού όμως έγινε και εσείς ακούτε βελτίωση τότε καλά να τα χαρείτε και ταυτόχρονα χαρά στους ηλεκτρολόγους που θα ‘’ανοίξουν’’ οι δουλειές τους.
Κε Σκιαθίτη, θα σας παρακαλούσα, στο μέλλον, να αποφεύγετε οιαδήποτε αναφορά στο όνομά μου, θα με υποχρεώσετε.
Αν ρίξεις μια ματιά σε μερικά ποστ και εξαιρώντας την έναρξη της φασαρίας από το ποστ του karajak (ο οποίος δήλωσε ότι με την αλλαγή καλωδίου το ήδη τέλειο άκουσμα του συστήματος γινόταν καλύτερο) και μετά θα δεις ότι έχει δημιουργηθεί ένα είδος εντύπωσης σε μερικούς(άλλοι τοποθετήθηκαν..άλλοι απλά το σκέφτονται και το φαντάζονται) ότι ένα καλό καλώδιο ρεύματος κάνει την διαφορά,τουτέστιν αν έχεις πρόβλημα με μεσαίες,σκηνή,λεπτομέρεια κλπ..αν παίξεις με ένα καλώδιο ρεύματος θα δεις αλλαγή προς βελτίωση,μέχρι και σε usb καλώδιο αναφέρθηκε ότι υπήρξε ακουστή διαφορά.Μα δεν ειδα κανενα ποστ εδω που να ισχυριζεται καποιος οτι ελυσε τα προβληματα του χωρου του με καλωδια.Αντιθετα,ειδα να συμφωνουν μαζι σου , μεταξυ αυτων και γω για την αναγκαιοτητα των treatments. Απλα αντιλαμβανομαι οτι οι προτεραιοτητες του καθενος διαφερουν οπως και οι αναγκες/απαιτησεις του.Δηλαδη δεν μπορω να φανταστω καποιον να ξοδευει λεφτα (κι αν μπορει να το κανει αυτο) για σωστα treatments οταν εχει ενα οικονομικο συστημα και του αρεσει.Ασε το ιδανικο,δεν διαφωνει κανενας μαζι σου,δες το ρεαλιστικο.Δεν εχω προβλημα να αναφερεσαι σε μενα,ακομα κι αν πω και καμια μ@λ@κια.
Ειπα: "Πριν 4 χρονια που εκανα μετρησεις με την βοηθεια και τον εξοπλισμο φιλου,το μονο "σοβαρο" στον χωρο μου ηταν μια πτωση γυρω στα 6db αν θυμαμαι καλα,στα 30 Hz."όταν αναφέρθηκε η μέτρηση του χώρου σου,(χωρίς αναφορά οργάνων και μεθοδολογίας,που είπες ότι έχεις ξεχάσει γιατί πάνε χρόνια και το δέχομαι) που απλά είχε μία βύθιση -3db στα 30 Hz με όλα τα άλλα flat
http://www.project-audio.com/main.php?prod=wallmountit3&cat=accessories&lang=en
Πολυ τη "ζαχαρωνω" ρε φιλε, ειναι και σαλονατη, οτι πρεπει!!!
Συγνωμη κυριε Στεφανε,αλλα απο που αντλεις αυτη την αναιδεια ωστε να θεωρεις οτι αυτα τα λεμε "ελαφρα τη καρδια" ? Ποιος ειστε τελος παντων που ενω σας λεω οτι η εγκατασταση εγινε απο αδειουχο ηλεκτρολογο και εχει ελεχθει οπως προβλεπει ο νομος απο ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ?Ποιοι και τι να εξετασουν κυριε Στεφανε?Να εξετασουν τους εξεταστες του κρατους?Δεν εχεις ξανακουσει στα 45 χρονια πειρας που λες οτι εχεις οτι γινονται νομιμες dedicated γραμμες ρευματος? Προφανως οχι.Το οτι παραλληλα θα θεωρουμαι και βλακας που γραφω σε δημοσιο φορουμ για την κατ'εσε "παρανομια μου" δεν το παιρνω καν στα σοβαρα.αυτό που προτείνετε και διαφημίζετε ελαφρά τη καρδία εσείς και ο Puritone είναι και άκρως επικίνδυνο και παράνομο στην Ελλάδα (Για την Κύπρο δεν ξέρω αλλά για εξετάστε το)
..δε με ενδιαφερει γιατι το κανατε, δικο σας θεμα. Το ονομα μου ομως, καθως και τα πεπραγμενα μου δε τα σχολιασετε και ουτε θα τα χρησιμοποιησετε ξανα σε οποιο κειμενο σας, συννενοηθηκαμε;Το υπόσχομαι δεν θα αναφερθώ ξανά, το έκανα για να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες ότι αυτό που προτείνετε και διαφημίζετε ελαφρά τη καρδία εσείς και ο Puritone είναι και άκρως επικίνδυνο και παράνομο στην Ελλάδα (Για την Κύπρο δεν ξέρω αλλά για εξετάστε το).
Οποιαδήποτε επέμβαση στο μετρητή απαγορεύεται από οποιονδήποτε ηλεκτρολόγο χωρίς την άδεια της ΔΕΗ.
Το υπόσχομαι δεν θα αναφερθώ ξανά, το έκανα για να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες ότι αυτό που προτείνετε και διαφημίζετε ελαφρά τη καρδία εσείς και ο Puritone είναι και άκρως επικίνδυνο και παράνομο στην Ελλάδα (Για την Κύπρο δεν ξέρω αλλά για εξετάστε το).
Οποιαδήποτε επέμβαση στο μετρητή απαγορεύεται από οποιονδήποτε ηλεκτρολόγο χωρίς την άδεια της ΔΕΗ.
...κοίτα που πάνω που ετοιμαζόμουνα να κοιμηθώ, με σύγχησε πάλι. (τέρμα ο πληθυντικός και οι αβρότητες πλέον.)Το υπόσχομαι δεν θα αναφερθώ ξανά, το έκανα για να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες ότι αυτό που προτείνετε και διαφημίζετε ελαφρά τη καρδία εσείς και ο Puritone είναι και άκρως επικίνδυνο και παράνομο στην Ελλάδα (Για την Κύπρο δεν ξέρω αλλά για εξετάστε το).
Συγνώμη για το δεύτερο Post άμα είναι συγχυσμένος κάποιος και πάει να γράψει............δε με ενδιαφερει γιατι το κανατε, δικο σας θεμα. Το ονομα μου ομως, καθως και τα πεπραγμενα μου δε τα σχολιασετε και ουτε θα τα χρησιμοποιησετε ξανα σε οποιο κειμενο σας, συννενοηθηκαμε;
Δε διαφημιζω τιποτε (αφησες τα περι εμποριας τωρα και επιασες τη διιαφημιση; αυριο τι,) Για να γνωριζεις: Δεν απαγορευται τοποθετηση κεντρικου πινακα μετα το μετρητη, στην περιπτωση που αυτος χαρακ/στη κεντρικος, και ο εσωτερικος χαρ/στη ως δευτερευων.
Υπο την προυποθεση οτι
...κοίτα που πάνω που ετοιμαζόμουνα να κοιμηθώ, με σύγχησε πάλι. (τέρμα ο πληθυντικός και οι αβρότητες πλέον.)
Λοιπόν τιτανομέγιστε, πάνσοφε, άνθρωπε που η μοίρα σε έταξε ως προστάτη των αδυνάτων και των φτωχών, ως άλλο Ρομπέν, δεν διαφημίζω τίποτα, και μάλιστα ελαφρά τη καρδία, (άφησες τις κατηγορίες περί εμπορίας καλωδίων τώρα και έπιασες τη διαφήμιση; αύριο τι ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ: η ΔΕΗ δεν απαγορεύει την τοποθέτηση πίνακα ΜΕΤΑ τον μετρητή, και των χαρακτηρισμό του ως ΚΥΡΙΟ και υποβίβαση του μεχρι εκείνη τη στιγμή ως κύριο, σε ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ. Υπό την προυπόθεση ότι θα γίνει καινούριο σχέδιο και θα αποσταλεί προς έγκριση στη ΔΕΗ η τροποποίηση. Η παρέμβαση στον μετρητή επιτρέπεται να γίνει από διπλωματούχο ηλεκτρολόγο και απαραίτητα υπό την παρουσία τεχνικού της για όσο διάστημα διαρκεί η εργασία του ηλεκτρολόγου-εγκαταστάτη. Πράγματα που τα έκανα προκειμένου να είμαι απολύτως σύννομος. Αυτό που ρητώς απαγορεύεται είναι η επέμβαση στο μετρητή που καταγράφει τις κιλοβατώρες, και πολλά άλλα βέβαια, όπως τροφοδότηση δεύτερης οικίας από ένα μετρητή κ.λ.π. GKEGKE;
Οσον αφορά στην επικινδυνότητα, εάν η όλη εγκατάσταση γίνει σύμφωνα με τους κανόνες, και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά όταν υποβάλλονται υπογεγραμμένα σχέδια, έχει τόσο κίνδυνο, όσο έχει και ο πίνακας του σπιτιού που κατοικείς.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε έχω ικανό να πας αύριο στη ΔΕΗ και να τα διασταυρώσεις όλα αυτά διότι σίγουρα δεν τα ξέρεις, όπως και δεν έχεις ιδέα από στερεοφωνικά συστήματα, τι χρειάζονται και πως παίζουν αυτά. Τα μηχανήματα που είδα ότι έχεις, με την καμία, όπως λένε και νέοι, όχι την ικανότητα να αναδείξουν διαφορές δεν έχουν, αλλά μάλλον είναι και επικίνδυνα εάν δεν έχουν υποστεί δυο τρία Service τουλάχιστον απο ειδικό τεχνικό, διότι εσύ δεν ΞΕΡΕΙΣ. Και όμως μιλάς για το HiFi σαν να έχεις τα SUPER συστήματα και έχεις αποκομίσει τεράστια εμπειρία, και με βάση αυτή, (την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ) εμπειρία πυροβολείς τους πάντες...
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Φρόντισε πρώτα να φτιάξεις ένα σύστημα αξιώσεων, ασχολήσου με αυτό, άκουσε τον ήχο του, ψάξε, ερεύνησε τι είναι αυτό, ή αυτά που σου ζητάει, κατανόησέτα και στη συνέχεια κάντα. Αυτός είναι ο μοναδικός και ασφαλής τρόπος να αποκτήσεις εμπειρίες. Οταν τα κάνεις όλα αυτά τότε έλα να μιλήσουμε ξανά για καλώδια και ότι άλλο θέλεις. Εάν δεν το κάνεις, ασχολήσου με τα νταούλια ,τα Λαούτα και τις φυσαρμόνικες και άσε το HiFI για άλλους. Α! και με το φίλο σου που κάνει τις κραυγές ζώων, και έχει και πολύ πλάκα- όπως δηλώνεις-και περνάτε καλά.
Είναι άλλο πράμα τα μηχανήματα ήχου, και άλλο πράμα τα μηχανήματα της ΔΕΗ;ή του ΟΤΕ;, δεν κατάλαβα, και ούτε και με ενδιέφερε ακριβώς να μάθω, που ξέρεις εσύ βρεεεεεεεεεεεεε.
Α.. να μην το ξεχάσω, κάπου σε κάποιο post σου διάβασα ότι ήσουν σε κάποιο άλλο site και έτρωγες ασύστολα troll, και αναγκάστηκες να αποχωρήσεις, γιατί έγινε αυτό; σου είναι εύκολο να μας το πεις ποιο site ήταν, απορία τόχω....
Λοιπόν Μπάρμπα είναι η τελευταία φορά που συνομιλώ μαζί σου, και μη τολμήσεις να με ξαναπιάσεις στο στόμα σου, πες την αυτοβιογραφία σου, πες ότι θες, κανε κολωτούμπες, στο ονομά μου όμως δεν ξανααναφερθείς, ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ; Αντε μπράβο...........
daharis, δεν προσφερονται ολα τα θεματα για πλακα ρε φιλε....Προς όποιον αρμόδιο το δει το πρωί..
Να πω την τελευταία ατάκα πριν κλειδώσει?πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ